знаеш дека ти е тапа коа си ги прошол сите теми на феминава, нема никој моментално да пише, па читаш у 40ка од досада. Таму бар е интересно
Последниве два - три месеци колку што се изнаодев на лекари, толку у животов не сум. Уште последниов проблем да го средам и се надевам ќе сум раат со здравје.
Овие денови актуелно е претепувањето до смрт на ракометарот Денис Тот... Ова е многу честа појава иако јавно не се зборува, како да е табу... На моја братучетка носот, а и раката и беа скршени од еден ваков монструм... Му рекла нешто во кафуле и овој ни две, ни три еден бокс во нос, а и раката и ја беше скршил... Па потоа татко му доаѓал да моли кај нејзината фамилија да не го тужат, ѓубре едно... Колешка неодамна сведок на тепачка од терасата нејзина, од домот... Луѓето кои се движеле по улицата побегнале, само таа се вмешала, му викнала, што правиш... Учителката на синот, ограбена со скршена рака и др повреди по телото, беше на боледување и не доаѓаше на работа два месеци. Не знам што им е на луѓето да преку насилство сакаат да решаваат недоразбирања или едноставно имаат нешто дегенеричко, психопатско во умот...
сдк.. од скоро сум во групава, другарками праќа постови шо тресат глупости таму по статуси и скролам по Фејсбук и налетувам на прашањево због децата да прашам само ако може
Прочитав дека дечкото ја изневерувал со другарка и еден од коментарите беше: таа не ти е вистинска другарка. До кога само женските ќе се виновни?