Го напуштам овој форум засекогаш. Мило ми беше што се дружевме и си помагавме. Јас завршив веќе овде. Поздрав.
Му имав напишано порака малку да намали со оф-топиците по темите, кои ги прави насекаде, па изгледа смртно се навреди. И така.
Во населбава моја а и рандом низ други сум видела у сред бел ден кога блешти сонце да работат уличните светилки, ама навечер ги гаснат јер морало да се штеди. Мислам...
Да, така е, насекаде правам оф-топици (само јас, другите не), не се придржувам до правилата на форумот и сметам дека со моето повлекување направив правилна одлука.
Оти не е норма ко ќе земиш телефон нов или форматираш стар, да е тивок и сите звуци да се исклучени, па да пуштиш 2-3 работи важни? Значи душа ми падна од исклучвање звуци и таман ќе задремам пак нешто е звучно или вибрира. Сакам перфектно тивок телефон. Да. Зато не кревам на телефон. Презафатена сум со н е с л у ш а њ е.
Нема да пишувам за конкретни ситуации, за да не започнувам драми, ама дефинитивно мислам дека некои членови заслужуваат колективно извинување за начинот на кој биле третирани тука на форуумов.
Почнува тешкиот период од годината. Почнав да ги испраќам секој ден луѓето со “убаво да си поминете на прошетка и кафе“, а тие мене “фала, и ти убаво да си поминеш на работа“.
Официјално почнаа жештините, само што се симна ЏенЦка ми од бус ми вика прежешко било и внатре и надвор.
Дечки Фала ви на сите што ме мислите и што сте ме тагнале во темана. Тука сум, само како затопли не сум ни дома толку, а кога сум дома или гледам серија или правам нешто за факс.А и ме мрзи периодов искрено да куцам, а знаете ја кога ќе фатам, тоа нема крај., Знаете дека има периоди кога ме снемува.Ама i’m fine und alles ist gut Да не ја мислите Феминка, се чува Сеа уште малце ќе дое период за учење, тогаш гарант ќе се врати вољата за дрдорење. Не можам да го отворам форумов а да не пишувам, ептен ми е мило што поединци се сетиле на мене, ми значи мислев не ме сакате баш баш Чувајте се дечки, се читаме за брзо Ве сакаммм