Па женски форум е. Јас за скоро сите машки тука прво мислев дека се женски. Кога дознав дека @Ahoy и @Waverly Raven се машки просто не ми се веруваше
Јас сум против нови полицајци. Пред се зошто ми се големо, одечко, црвено знаме и имам поголеми шанси да налетам на некој атрактивен "од нив", него некој атрактивен "од другите".
Мене стварно многу ми е жал, не би помислила такво нешто. За сите ама за нив не би ми било прифатливо да се разделат ама ете. Стварно ми се срцкасти заедно, да се знаев со нив ќе кажев кој е крив, ќе ги оговаравме тука
За @Ahoy повеќе од пола форум мислеше дека е женско. Еве совет за да нема утки. Внимателно пратете како се изразува членот/членката и дали под аватарот му/ѝ го пишува полот.Не го глејте аватарот.Има женски со машко-аватар ко јас и машки со женско-аватар.
Скроз, јас за тебе и за @Stephen Amell (и за тек-тук некои др.) на прв поглед мислев сте машки по аватарот и името…
"You Speak Of Monsters And Superheroes. That's The Stuff Of Myth And Fairytales. Reality, Truth, Is Rarely So Simple. People Are Not So Easily Defined. Only By Facing All Of Ourselves--The Good And The Bad-Can We Become Whole."-Dr. Brenner
Јас за Ketchup мислев дека е женско ради аватарот но набрзо дознав дека е машко исто и за Waverly Raven мислев женско по ставовите повеќе на женско ме асоцираше за Ahoy знаев дека е машко, за staycalm исто мислев женско дека е.
Мене татo ме вика сине, значи не си далеку од вистината. И јас за @staycalm и @Ahoy мислев дека се женски членови.