Уствари грешка сум. https://zenskimagazin.mk/doagja-pol...da-se-podgotvat-za-neverojatni-promeni?page=2 Леле не очекував дека си Близнак, мислев Јарец или Водолија. Нема врска, така ти се погодил периодот.
Има ли некој на овие од карго да им каже дека нема потреба да доаѓаат до врата за ѕвонат ако не кренете на телефон, бог да чува ајде цела фамилија нека дознае дека нешто сум порачала, па објаснувај се, зашто, што како 30 мин човеков се објаснувал со мајка ми дека нешто сум порачала и требало да се смени со нешто друго а она појма немаше
Тоа што на некој му се повраќа (буквално) од ужасен мирис на небањато и испотено не е оти има предрасуди, рефлекс е.
Најнова опсесија ми е шоуто за големите инжинерни грешки. Маестрална комбинација од човечка супериорна мисла и глупавост.
А овие што мислат лесно е да се закажи маса во први редови и да се влезе под 18 без врски? Ццц свашта
Сдк....Секој ден од последнава недела сум на шопинг... не дека купувам којзнае што ама шетањето низ полни бутици ме релаксира
Се прашувам којзнае само колку од патриотиве што излегуваат секој ден за предлогов се истите тие што пишуваат во коментари "hehe pa sigurno sama mu se namestila, kako taka ja siluval bez da saka ona" Претпоставувам многу. Ама нека се херои, ајде.
Како го поврза едното со другото жити се? Значи некој ако си ја сака државата воедно е и човек кој оправдува силување и мисли дека девојките се криви?
Не лол Не збориме дека е силувач АКО е патриот Туку тоа што силувачи комплетно ја покриваат таа грда карактеристика со патриотизам. Тоа што меѓу тие патриоти има куп што си ја тепаат жената, детето, силуваат девојки. Ама битното е само тоа што е патриот, ништо друго.
Боже глупости какво генерализирање. Патриот по дифолт е насилник и дома ги тепа сите, сељак, силувал или поддржувач на силувањето? Глупости. Замисли па оние што имаат тетоважа од знамето, да ги ставиме на кол треба.
Ама каде реков дека е ПОД ДИФОЛТ? Реков дека меѓу патриотите има насилници и силувачи. Дека не се сите арни у душа ако се патриоти.