Кој дел од аеродром? Дали ако ми е украдено нешто од системот што го спомна, ќе осетам при возење, т.е. дали ќе јави колата, кои се "симптомите" ?
Скоро низ цела држава се крадат тие катализатори ама синоќа си оперирале низ Аеродром ама каде точно не знам. Тие стојат на задниот дел од колата кај лонецот од ауспухот, ги сечат само и ги земаат а коштаат доста скапо над 700евра а и без тоа сега и на технички не се врви заради издувните гасови. Ако ти го украдат не дај боже, прв симптом е брчењето, само што ќе ја запалиш брчи грубо како трактор особено при секое додавање на гас од задниот дел се слуша груб звук и јачење.
Му читам на татко ми да знае и ми вика мојот е украден одамнааа, се сомнева дека мајсторот му го украл
Не мислам дека е ок како животна филозофија но за моменти да престанеш да се грижиш и да видиш колку си мал во однос на се' околу тебе функционира мислам, бар кај некои.
Фитнес профилот мускултура.мк ми е еден од покринџ профили за таа цел. Значи џабе е да имаш знаење во некоја тема ако го пренесуваш на глуп начин и неубаво објаснето. Или употребуваш стручни зборови и споредби и пишуваш реферати без пак на крај да ја кажеш поентата. Објаснување кое е straight to the point сакам, не да вртиш као киша око Крагуевац.
Дечки на кратко само дека се спомнаа еднорози . Деновиве Сонцето минува близу соѕ. Пегасус=еднорог(може да се забележи на зајдисонце). Така што бараје го на зајдисонце, исто добро време да се поврзете со внатрешниот еднорог, посвојте, евентуално засадете еднорог... Спојлер: . Еве и слика од еднорог за добро неделно расположење.
Сите имате сменето слики и не можам да ве препознам, изгледа редно е да почнам по никовите да ме памтам
Исчезнуваат две девојчиња, ги враќаат, за едното се знае дека и друг пат бегала. Пола од луѓето се изнапишувале како треба да се истепаат за памет. Да имаа една мозочна клетка може ќе сфатеа дека има шанси децата да бегаат од нешто и ќе се запрашаа зошто се случило тоа наместо да посочуваат дека денес од преголема слобода децата си прават "излети". Колку имбецилен и страшно глупав народ.