Ако они наумат нешто, мислиш им е важно кога е најголема концентрацијата на децата? Мислиш воопшто им е гајле за децата? Ма не бее,иич не им чуе таквото Ако беше така, децата немаше да учат од такви никакви книги, ако воопшто и сите ги имаат... И образование, и здравство и сѐ, ни е едно големо ДНО.
Спојлер: Јас Толку ми е јака носталгијата, што веќе не се ни трудам да и' се спротиставам. Why fight it? Вчера почнав да си ја гледам "The X Files", а следна ќе ја почнам "3rd Rock From The Sun". Ама па и иднината е интересна. Во новата епизода на Joe Rogan гостин е Michio Kaku и зборуваат за квантни компјутери, AI, holodecks и симулации, итн. Одличени 2 саати муабет: https://open.spotify.com/episode/41RxLAMSdaAd97OAFEpG3H?si=xeQ-fKfCQuGWEKyokJ_bcg
Уште едни фејсбук секојдневни "кафе муабети" што нема никого да изненадат. Репликата е убиствена. Остава без зборови. Како ли само и текна на оваа тактика "збуните непријатеља". Сигурно во основно највеќе го владеела папагалскиот јазик. До каде може да оди простотијата на социјалните мрежи?
Се повеќе ме фаќа страв за моиве деца кога ќе пораснат. Не можеш 24/7 да ги пазиш и да сакаш. Жалосно е ова што се случи во Белград...
Животот е така непредвидлив, во еден момент се бориш за него, во наредниот момент запознаваш некој и сакаш со него да имаш се. Само малку трпение, за некои работи треба време.
Жалосно За овој народ НИШТО да нема. Само козји патеки, ни бекатонка ни ништо. Ни клупи, ни мостови, ни украси Јзк да ви е
Е навистина несфатливи сте ми! Во една тема светци, психолог е нормално, психијатар такоџе. Во следна гледаш дека таа личност никогаш не би отишла па и најлошото да и се деси. Значи, постовите ви се толку контрадикторни и сте толку преметливи. Или заборавате што сте кажале/излажале или навистина сте со два ума. Поддржувате психолог, не одите а провидно ви се гледа по изразувањето дека очајнички ви е потребен. Е не ве сфаќам стварно
Синоќа у сите секс теми испамирав, ни ЕДЕН не ми прати дик пик у сандаче! Зарем толку ли сум грдааааа?!