Скроз се согласувам со се што си пишала . Ама ова на мм му беше шала, а и мојов пост не беше напишан во буквална смисла. Инаку да, секоја жена треба прво за неа да си се среди, во мојов случај јас повеќе се средувам за другите жени да ме глеат неголи мажите хаха
Мислев сериозен бил. Извини му се од мое име тогаш штом не е така, моја грешка, го нападнав човекот без врска.
Nervirate me oti samo nešto me zaprašuvate i se me učete kako trebalo da napravam ovoa ili onoa, dajte mi pari a ne akl! Ke ve matiram tie so me stalno zakačate i nema da vi zboram poveke! Sea ležam nervozen poradi vas i pa ke ostanam bez spanje i ovaa nok!
Не можам да ги разберам луѓето што се цело време циции! Те не си го трошам парфемчето.. само по еднаш ке прскам, треба на секое да купувам Те не купувам пудра скапа шо ке си фрлам пари (а во лицето зутки) те не давам ова не давам она.. Шо постигнавте со то штдедење, се збогативте? Денешно време може секој да спечали пари барем за основните потреби, не ги разбирам ваквите уште...
Вреди да си добар само кон оние кои се добри кон тебе. Ова го имам сфатено откако ништо добро не видов од моја добрина што им ја давав на некои. Поради тоа си го применувам она секому според заслуга.
Па може и немаат доволно за да си дозволат и ете решиле да штедат. Секој за себе си знае и нека си тера како сака. А може па и си собираат луѓето пари за некои други за нив побитни работи. Не сите нели имаме исти потреби. Некој на последно место му се шминките и скапите парфеми. Тебе или на некој друг може му е чудно тоа, а на нив обратно тебе тоа што ти е неприфатливо и безсмислено нив им е. Не треба да се осудува. Сега не мислам да шетаат несредени и небањати ама зарем мора ете скапа да била пудрата? Какво лицето им е и дали на некого ќе му се свиѓа или не, не е наша работа, него/нејзе може му е убаво и не се замара кој што ќе рече.
Уште се смеам за едно име на еден...заедно со колешкава не можеме да го изговориме како што треба, ми го разубави денот ова...
Ко некоја клетва да ме има фатено последниве месеци. Денес нова беља над глава. Абе тибам среќата тибам, раат више немам од болници
Ima nekoi kopuci so me prašuvat zaso sum nosil stalno crno, oti vas ne ve pitav! I oti taka si sakam!
Аглии стравот твој е оправдан Внимавајте, во центарот на Скопје напаѓаат чавки-ме удри во главата, изгубив свест и ме обли крв! #аглинаапарати
Спојлер Со право се плашел чоекот. Јас ве предупредив, вие мајтап си игравте. Туку не можи чоек од провинција да си кажи нешто, одма во центарот на Скопје мора да е полошо.
Ја слушам Џенифер Хадсон... Каква енергија и емоција во гласов има женава, растура One night only....
Сдк дека секад вака као денес кога ќе начекаш ден целосно да си се средиш, си се осеќам убаво во своја кожа. Темелно си се посветив на себе си. Бев на тренинг,се бањав,се депилирав целосно, си направив skin care на лице и тело како и нега на коса и нокти Само што едвај најдов време да јадам
И јас исто, познавам девојки кои работат, значи имаат средства за облека, шминки, излегувања ама трошењето им е како душата да им ја земаш, за блуза не давале повеќе од 500 денари, фустан од 2000 им е скап… фармерки па над 900 ден никако…знам дека имаат пари и купуваат алишта многу ама поевтини наместо да купат нешто поубаво и поквалитетно. Кога ќе речам кошула 2000-3000 ме прават будала ко демек не си нормална што купуваш така кога има и од 600 ден кошула, ете мене не ми се убави тие Плус тоа на одмор не доаѓаат за да не трошат пари, ако се најде некој да ги части одмор тогаш да, инаку во срце ги годиш ако треба да платат одмор… млади девојки кои работат и земаат убави плати
Циција е циција дали е со пари или без тоа сакав да го кажам. Имам блиска пријателка таква, 3 пати со ред ја имам частено неа не и текнува ни за роденден да почасти. Шминки и давам јас постари што не ми одговарале, не купува од 200ден максимум а знам дека не е никој дојден до толку буквално.. Пред некој ден купив блуза случано од низ град ми се бендиса за 600ден и ми вика е добро не е страшно.. оти над 1000ден за неа е страшно, поквалитетни ствари и се страшно скапи.. И не е ништо навреда, туку денес кој што не е мрза можи да заработи пари и да купи барем средни-нормални работи..