До врвот стигнуваат за жал,без способност друга освен за лижење. Ме потсети на една приказна.. Го прашал орелот на полжавот ,кога го видел на врвот од некое високо дрво,абе како ти успеа до олкава височина да се искачиш ?Полжавот му одговорил ,па со лигавење.
Дали знаеш што е штирак? Прашај ја баба ти или мајка ти ќе ти објаснат. Оно убаво е да се продаваше некаде ама и тоа ќе го упропастеа.
Знаеш дека старееш кога на излегување со другарките си проверувате дали сте зеле таблети за главоболка, за притисок и слично кога другите луѓе во ташната прибираат шминчиња, парфемчиња итн. И кога само што ти почнало работното време фантазираш за тоа како ќе паднеш во креветот дома кога ќе отидеш и ќе потонеш во сон оти си потполно исцрпен до последен атом енергија.
Ценете ги и сакајте личностите кои кои ве сакаат бидејќи животот без личности кои ве сакаат е празен и безвреден за живеење и бидете благодарни што ги имате. Бидејќи е тешко и безвредно да живееш живот во кој знаеш дека на никого не си му потребен а нема ни да му бидеш, и знаејќи го фактот дека за тебе нема место под сонцето
Znaeš deka si ostarel koga počnuvat da te nervirat i pcueš po tinejdžerite so se derat i pravat gluposti koa gi vides po kafici park..
Од толку зборење на членката за манекенката- бивша на партнерот онаму во љубовната тема, мислам дека алгоритамот на Инста ми ја донесе на feed Ако е таа, бидејќи одговара на описот, I ain't gonna lie, the girl is damn gorgeous Ја би била вака
Неблагодарност. Очигледно, зборовите благодарам и извини ги нема во речникот на некои луѓе. Им даваш подарок во знак на благодарност, ни фала ни ништо. " Не морало, ќе ти платам" Мислам, хелоу! Ѕвонам кај другарка, не знам што се случи, операција, нз што, се слушнавме само на месинџер и ајде реков по недела дена да ја барам. Ајде, почитувам, нели. Ни порака не можам да зборувам, извини, не сакам да зборувам. Се јас, прва. Едната се скарала со дечко и ајде јас, другата не знам што, ајде јас. Никако да научам да не очекувам многу од другите.... П. С. Ги знаете оние што вештачки се смеат, пазете се од нив најмногу. И од оние што ќутат. Да и од оние што само за себе збораат.
Чарли Браун предвикендашки и тоа од 1969-та! Спојлер: A BOY NAMED CHARLIE BROWN 1969, dir. Bill Melendez You weren't in school today, Charlie Brown. All the kids missed you. I'm never going to school again as long as I live.