Пробуваш да се логираш на соц. мрежа и пишуваш пасвордот piperka69. Password incorrect. Пробуваш пак со истиот. Password incorrect. Идеш forgot password, на меил ти стига код, сѐ по ред и ајде нов пасворд. Пишуваш piperka69 и your new password can't be your current password.
Или па на едно место не можи со 8 карактери, на друго не можи со 10, па мора бројка, па мора голема буква, па си го сменил и не можи стариот... И пасвордите изгледаат вака: Piperka69 PiperkaCrvena69 Piperka69! PiperkaCrvena69! PiperkaCrvenaZaAjvar9669!!! Оди погоди кој од кај е.
Многу убава промена забележав кај себе кога прекинав да се уклучувам на соц. мрежи Понаспана,повесела и поактивна. Ми недостасувавте
Rešiv kulturno da se vozdignuvam od deneska, sea slušav opera Berberot od Sevilja i mi se dopadna, kolku vreme ke me drži duhot za kulturno vozdignuvanje ke videme
Беше мачкарката рано утринава ( жената што ги храни мачињата) и ме праша зошто жолтиот лепотан пие вода од чаша и покрај тоа што таа секој ден им ја менува? Не знаев што да и одговорам, едно време мислев дека се скарал со другите мачиња или тие можеби се територијални… одговор нема. Ми кажа дека тој најмногу вода пие од сите, па може му е навика да пие нонстоп и ја остава нивната за другите. Како и да е, после него се создава редица од другите. Па зборувавме за храната што ја јадат бидејќи моите паштети не ги сакаат. Па ми остави да им дадам ручече. Жал ми е што колегиве немаат трунка емпатија и ги бркаат. Еден со нога сакаше да ги шутне. Мачки шутираат, ми се прават нешто јаки, а се грабаат за сапун не сакаат да си купат. Бре!
Јас пример имам две големи кратеници за пасворд и тие ги користам најизменично па имам простор и меѓу нив да ставам знак некој или бројка. Така ако не е едниот е другиот
Може некој во лп да ми прато сметки ако има вишок? Ама у ЛП не стигам овде да скенирам пошо као ќе пишам мислење, се гасам некад. Ако не можете да ми пишете, кажете за да ве заследам
Ne možam da gi razberam nekoi luge! Sabajle pri konverzacija so eden čovek ja otvorivme temata za odmor na ezero/more, I imavme sprotivtaveni stavovi! Toj koa ldel na odmor so žena mu vika:"ja si platam kolku tamo 300 evra za dvajca x dena hotelo i ne trosame ic pari,ima svedska masa i od doma zemam domati piper konzervi i si gotveme tamu." i ja mu vikam:"kakov e taj odmor ako od doma napukam ja ta piper ta ovoa onoa! Ja i ženata ako odeme na odmor ke si jademe tamu u hotelot ili restorani ke si kupuvame ke jademe zatoa sme ojdele na odmor a ne da gotveme toa kako doma da sme ispaga! Ojdele sme da odmoreme a ne da se zamarame so gotvenje i tendzerinja da mi tropat i da mijam! "Ne moževme da najdeme zaednički jazik, po što jas se setiv na pogovorkata deka pametniot popušta, i mu popuštiv i si zaminav!