Denot go zavrsuvam sreken zatoa što od Ministerstvoro za zdravstvo objavija deka od Avgust licata bolni od dijabet ke dobijat senzori i se sto e potrebno. Sreken sum najveke za Biserčeto i nejzinite roditeli
Сакам да е така и се радувам само на нив не може да им се верува, така ветија и за други болни па уште чекаат луѓето, овој пат да не така.
Kuti sea ti ne praj maleri pred vreme i loša mantra ne mi puštaj ja zatoa ne gi napadnav vikam ae belkim ke bide se dobro sega za promena , i u pozitiven ton go napisav tekstot
Да, да не ги урочуваме пред време, не само не им верувам, стварно сакам овој пат да си го одржат зборот.
Уште едно поврзано со политика. Кога ќе ме прашаат што очекувам од политичарите во Македонија. Го прашуваат. Што очекувате од новиот градоначалник? Ташак .
Па, буквално се ова што наброја, а јас секогаш претпрочитам да започнам со ова кога е Сатурн во прашање, 'cause I can' t stress this enough. Поготово кога е ретро, тогаш уште по-real, или real-er if you will. Како и да е, добар период и одлична можност за нервни сломови, егзистенцијални и средовечни кризи, размислување на смислата на животот... И на крај фокус на она што е навистина битно во животот, општо и индивидуално. Иначе, Среќна Венера ретро нa оние кои слават! Спојлер: .
Астролог си ? Сори што упаѓам. Заинтересирана сум за астрологија, премногу навлезена. Премалку знаење.
СДК дека мислам дека имам некои unresolved issues бидејќи кога и' пуштив на ќерка ми плејлиста со "Наташа од трето три", "Никола, Никола", "Дајте музика", "Тоше, Тоше" и други песнички од мое детство, почнав да плачам, уште на првата песна. Она игра, јас стискам солзи.
За сите тука, на сите да угодиш, на крај крив. И ќе си го добиеш. Јбг. Кога конечно ќе дишам слободно?
Многу мразам кога некој ќе испрашува и испитува, и ќе им одговориш разумно и ќе ти кажат не мора да објаснуваш, како ти да си крив а не тие да го пикаат носот сегде.
Сакам да кажам дека кога ми е досадно по дома, зеам да го заебавам мм. Он се облекува за да излезе а јас почнувам да му давам погледи убици намерно и кога ќе ме праша кај се чорапите не му одговарам и одам во друга соба. Тој почнува да се сомнева и тргнува по мене и цело време ме прашува шо ти е шо ти е, шо е сега работата. И така, се плаши и да излезе после
Маж без жена е како куче без болви, живее ама му е досадно. Жена без маж е како болва без куче, живее ама нема кој да јаде. Ова е само виц .
Кога ќе почнеш сама да си бидеш приоритет и да одбериш на кого ќе му помагаш. Знам, дека си срцка иначе.
Луѓе, има струја кај вас? За Скопје прашувам. Нема више преку саат време, цркнав од топло па и други обврски не можеш да завршиш..