Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.494
    Lele da bev jas ke si odea so placenje,ajde ne mu se plasi,mazina so mali kurina se,ovde kaj mene turci imam mnogu,ama ne mi se slucilo nisto,ama facata mi e losotilok:rofl:sleden pat nosi nesto so tebe za samoodbrana,najlesno,I relax,sakaat taka da se gibaat so zeni oti svoite ne so gi gledaat na takov nacin,a ako si ubava togas jasno e,poz

На Adidas888 и Mrs. right им се допаѓа ова.
  2. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.526
    Допаѓања:
    14.408
    @Adidas888 чим таква е ситуацијата обавезно да си носиш нешто за самоодбрана, дезодоранс пример, некад помага ептен па дури и нож можеш зашо не се знае со нив, ете викаш напалени лудаци се и, а видат женско не се контролираат шо праат. Вака ризично е да шеташ сама не знаеш шо може да ти се деси затоа за превентива обезбеди се, се надевам дека нема да имаш потреба да ги искористиш.

На _beautyy_, christinnn, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    27.589
    Вчера не планирав да се задржувам и затоа не земав со мене ништо иначе нонстоп си носам со мене џебно ноже и голем кујнски нож. И баш сега кога не земав ништо, баш сега ми се деси ова. Веќе не излегувам од дома неопремена.

На Евроазија, _beautyy_, Herrera и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    27.589
    Е баш тоа, на нивните жени не им праат така дури кога ќе помине некоја со шамија и викаат салем алејкум и и се поклонуваат дури, само на нас христијанките така ни праат. Море има да се облечам ко маж и ќе си купам пластичен курац и ќе зеам нивните жени така да ги следам и ќе им викам ајдеее сега селам алејкум и ќе се размавтам со курацот. Нека видат и они како е.

На Anyshka, *Amethyst*, christinnn и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Dayandnight

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.494
    :rofl::rofl::rofl::rofl:ic ne mu se nerviraj,relax samo:*

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.799
    Нема врска. Немојте така да мислите. Нели имаше на ТикТок. Во Турција ги сликале жените по задници и ги објавувале на ТикТок. Колку пати се случува да ги нападнат и оние со хиџаб и студентки по фармерки и ролки сред април месец. Вакви случаи најмалку има на нудистички плажи, така вика една моја драга пријателка. Не е до девојката туку до недокваканоста на оние животињи, да ми извини фауна, сите нејзини членови се поблагородни од овие.

А идејава добра ти е. :D Еднаш така додека зборев на телефон со другар а овој зад мене. Он вика а ако те нападне, викам ма што ако ме нападне ќе се усреќи, доста ми е сама да ја носам болештинава, ама ако машко ја фати веќе нема да може да се впушта во бизнис и почнав да се смеам. И оној избега :D Некогаш помага и да мислат дека сте полуди од нив самите.

@Adidas888, пред да носиш нешто за заштита, прочепкај закони душо, една моја другарка дури крива излезе , солзавец дозволено ли е? Нож сигурно ли не е проблем? Јас ваму кадешто сум ради работа ако сум носела ножици и ги видат во трговски, ми доаѓаат двајца да прашаат зашто, третиот ги конфискува. Јас со тие едвај картон сум исекла меѓупрсје отечено|(

Последна измена: 24 јули 2023
    На Евроазија, _beautyy_, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Dayandnight

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.494
    Sakam da kazam deka posleden pat sozaluvam nekoj ,za koj mislev deka e razlicen,aj nekako ke razberev ako imav nekakvi cuvstva za nego,cisto od grev,onaka empatija za deckoto,da go raspolozam,I na kraj se razocarav hahahaha kakva ironija,DAYANDNIGHT NAUCI DA NE SOZALUVAS NIKOJ , nikoj ne e vreden da gubis vreme ....uzivaj si kako sekogas,kamo site da se kako mene,svetot ke bidi:f::sun::f:

8. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.195
    Допаѓања:
    175.797
    Чуден ми е менталитетот "се осеќам загрозено и место да плукам по тој шо ме загрозва ќе плукнам кон ранливи ко мене шо не се загрозени на ист начин ко мене". Да. За ова зборам:
    Ко жените да се криви дека мажите се гојда и ко да не се загрозени во домот. Ама ај. Да осетеле.

На Евроазија, crimson, Nausicaa и 10 други им се допаѓа ова.
  9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.799
    Шетам по видеава и рилсовиве и искрено сѐ ми се чини дека главна тема на медиумиве и трендовиве е да ги оладат маживе од жениве. Веројатно да се намали природна репродукција. Ама, реално. Од една страна инцели, обожавачи на ликов и делово на Тејтовиве, пример, прави пари, врти појќе жени околу тебе, остај моногамија. А, најголем чувар на тоа богатство и на живци е баш таа моногамија.

Од друга страна, мизоандрија, шо ќе си ми ако немаш пари, дрн дрн, хабиби, бугати.

Нема да е лошо да почнат неразбудените да се будат.

На *Amethyst*, MediaRes и Gosh им се допаѓа ова.
  10. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.561
    Допаѓања:
    4.334
    Морам да престанам да нарачувам облека од Зара зошто ќе банкротирам уште малце :worried:.

На Selena01, Евроазија, Anyshka и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    27.589
    Јас тоа не го кажав во таа смисла. Кажав дека ако го напраам тоа, нивните жени ќе се осетат несигурно и ќе се исплашат и ќе одат дома ќе раскажуваат шо им се десило на овие копилињата, и така мажите ќе осетат како е да ти прави така некој. Иначе мене нивните жени и деца не ми се проблем, никад сум немала никакви проблеми ни комуникација со нив, овие маживе се проблем.

На Anyshka, *Amethyst* и tessie им се допаѓа ова.
  12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.505
    Допаѓања:
    43.421
    Море треба ко кутрине жени у Африка и ние да носиме направа со жилети у долната, па нека силуваат после, ако им го вратам. Има да го изџвакам жив.

На MeowMeow, *Amethyst*, _beautyy_ и 5 други им се допаѓа ова.
  13. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.195
    Допаѓања:
    175.797
    Разбирам. Ама не го менва фактот дека е кажано. Зошто сакаме да страда жена за маж да сфати шо прај? Или ко ќе речат: "леле ваквиот, камо ќерка да има да осети како е", шо ви згреши та потенцијална ќерка шо треба да се роди, страда за некој празноглав да сфати дека то шо праел е лошо?

На ZAHRA, Srckata28, Bezimenka90 и 6 други им се допаѓа ова.
  14. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.845
    Допаѓања:
    17.743
    Бевме со либе на Силви Бенд и преубаво беше, магично. :inlove: Имаше и запросување и искрено малце сум разочарана што не му текна нему, совршена прилика би била како што сме двајцата обожаватели. :(

А денес сигнавме во Маурициус. Леле дечки каква плажа, сонце, убавини. :sun: Ај може тука ќе биде... (fingers) Кога животот ќе ти даде лимони, направи лимонада и зграпчи го денот. :smirk:

Не знам каде ми е главата од трчање од концерт на одмор ама за арно за убаво само. Поздрав до сите. :hai:

На Евроазија, MeowMeow, Amellie13 и 12 други им се допаѓа ова.
  15. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.853
    Допаѓања:
    41.145
    Ах фали се ти, ние да ти љубомориме. :(
    Убав помин срцка, чекам слики на стори ;).

На Евроазија, Amellie13, Celltica и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.845
    Допаѓања:
    17.743
    Фалааа, за тебе една у ЛП ќе пратам. :smirk::D

На Celltica, cresa-jagoda, Scott Weiland и 4 други им се допаѓа ова.
  17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.799
    А овие? :D Замисли идеш кај овие и утредента розевава чета го пречекува големиот "муж" со "волшебни" стапчиња :D

На MeowMeow и INNERBEAUTY им се допаѓа ова.
  18. Dayandnight

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.494
    :rofl::rofl::rofl:(facepalm)hahaha jaki

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  19. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    5.796
    Има нешто во летниот тренинг на зајдидсонце, на свеж воздух, што те преродува и не можеш да го добиеш до тој степен во ниедно друго доба во годината.

На Polyincognito и BeMyFriend им се допаѓа ова.
  20. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.195
    Допаѓања:
    175.797
    За нешто да е мајтап, треба луѓе да се смеат.

На Gosh, Srckata28, NarCis@ и 2 други им се допаѓа ова.