И по милионити пут докажано, балкански народ, највише ние и срби, најдволичен, полтронски, шовинистички, мизандристички, заден шупак од шупелката, стока.. Да ти е гнаса и едни коментари на едно културно смешно видео да отвориш да прочиташ, демек да се досмееш, а тоа да се рокнеш у потиљак. Одма просеравање, одма фолирање, одма ова не чини, она не чини, а истите глупачи на смешни фори као муж ми ме вара со сестра ми додека лежам у болница оти ме прегазил кран, се смеат ко неотресани, тагнуваат и мужи и швалери, и се по список. А па за дебилине да не пишуем коа врв на комедија им е као пушела некоја. А па немој нешо некоја ја силувале, одма курвата си го барала. Е фората шо вие сите и женети и окотени, со име презиме, и слика, али на никоја мужот слеш синот вака не праел, се се они прави добри мужишта шо лајкаат икони и шо шернуваат помош за мали деца... Се гадам од балкански мужи, и срам ми е шо сум балканска жена. И ми е гајле ако некој се увреди. Ма да најверојатно и дотичниве се гадат од мене, као и шо е редот.
Ај да расчистиме кога смее боди шејминг - дебели девојки не - девојки со спуштено непце да. - слаби девојки да - дебели мажи не - мажи со чачкалица нозе и ниски и со широк грб да. Вака е или грешам?
Си приметила некој кога ќе се насмее и непцето над забите му е многу ниско, ептен се познава? Gummy smile на англиски. Е тоа. Бтв во јавни личности се шејмаше една за тоа
Многу се исмеваат на такви. Ама мене ми се преубави жени со спуштени непциња, стварно Една од тие unique карактеристики кои се атрактивни.
Нај пери и носи избор. Животот секогаш ми бил наједноставен вака. Simplify your life wherever you can sis. Сеа ме потсети, безбојниот ми е потрошен, после треба да земам.
Благодарение на Kim K, J Lo, Beyonce & RiRi више не. Big thanks sisters, your contribution will be remembered & cherished!
Искрено, ова е ко случајот за hip dips, само нешто се измислува за да жени бидат несигурни и после непотребно излегува боди поситивити за тоа ново нешто кое само дава фокус на истото... наместо да дозволиме да постоиме ко луѓе. Инаку во темата за јавни личности јадат гомна и за дебели и за слаби и за се што може да се смисли на светов, така да доста со твоите филозофии само за ти да се осеќаш ко жртва..
Омг и јас иам hip dips, ама ич не ги сакам, кога ќе ставам фустан во тој дел ич не убаво ми стои. Ако сум послаба таму коските ми се знаат, ако сум некое кило повеќе како сало изгледа оти иам. На мене ич не ми се допаѓаат. Спас ми е само висок струк.
Колку затуцани луѓе имало, ауу да се чуди човек... Таман ќе речам не може ништо да ме изнанади, оп општеството ми се смешка у фаца
Некој да ми каже како тоа доктор смее да си замине порано од работно време затоа што "не му се чекало", не заради итни обврски. Му откажал претпоследниот пациент, за последниот не му се чекало уште пола саат, ќе си оди, тој пациент кој го ебава. На државно ова збориме, закажано преку Мој Термин.
Така фино, му се сакало, не му се седело више. Шо е чудно, редовно го прават тоа.. Ама проблемот е во нас како пациенти што им дозволуваме.