Замислувам...да имаш некоја олош свекрва ама со јаки гени. Има она ќерка и син (мажот) што личат на неа, и тоа пљукнати. Има и сестра со која си личат. Ти (снаата) добиваш ќерка и погоди, личи на неа. И ем ја неќеш ем сегде фацата ѝ ја гледаш Ај отидов да каснам нешто, изгледа јас не сум јас коа сум гладна
Дали има некој тука лупус? Или е широко информиран за тоа? Роднина има тоа, жена во 50тите. Црева ми се вртат од страв дека ќе и се деси нешто. Не може ни да се спие..
Ughhh, мразам кога маркетинг стварно функционира и од вчера ми се пие чоколадно млеко и сега се сетив зошто.
Луѓево што успеваат да заштедат на овие давачки и трошоци, да ја кажат тајната рецепта, пошо очигледно ја некаде грешам.
Страшна работа се продавнициве и нивните “попусти и акции”. Значи ако сте објавиле дека имате попуст на определени артикли до определен датум, придржувајте се до тоа, а не да ви текни пола артикли да ги тргните од попуст среде акција!
Znači tolku mnogu mi se zgadat nekoi ženski nekogas sto neznam sto da kažam. Kako be možete so stari maži za (pari očigledno) da odete po kafanite i se ligavete tamu u sred bel den mladi devojki po 20+ godini, skroz nekogas go dovedam vo prašanje moeto postoenje na ovoj svet, mislam deka ne sum za tuka. Posle se so gledam i slušam sekoj den izgubam volja za život
Купуваат само најнеопходно, најчесто не пушат цигари, не пијат кафиња по кафичи. Најмногу се троши на цигари, кафичи, непотребни ситници. Истрајност и за една година секој може по 2-3 илјади евра да тргне на страна.
Ама не го заборавај најбитното, дека овие што ги опишуваш сигурно не се на минималец, не се ни на просечна плата туку најверојатно се на надпросечна. Па и за основни работи што викаш, едвај стига, не пак да се "луксузираш" по кафичи и ресторани редовно и да заштедиш, уште па замисли со таа плата и деца да издржуваш. Скоро па невозможно со мизерниве плати. Друга работа е ако некој ти помага, ти плаќа сметки, ти полни фрижидер понекогаш или пак редовно, тогаш може.
СДК денеска правам една година како сум на форумот! За оваа една година запознав прекрасни личности, разменив мислења, научив нешто повеќе и многу сум среќна. Се надевам дека уште долго ќе славам вака
Се нервирам на некој луѓе прават лажни профили си идат на форум си отвараат во теми ..Секс ,Бременост и сл .. ии одма стига некоја порака типот... Пр:ијас се трудам да забременам .. кога не свршува во тебе каде сакаш да ти свршува или сакаш анален .. Незнам што си мислат дека не ги познаваме лажниве профили?..
Мене лично Септември и не ми е така лош месец. Некако Скопје е малку помирно дека децата почнуваат школо па не е толку хаос низ маалава може на раат да се помине еве низ трговскиот Бисер да речеме. Исто и преку ден е сончево ама навечер се спие како човек ( за разлика од летните месеци) Веројатно се е лична перспектива
Да се врати (ма, да знаеме дека никогаш нема да се врати) времето кога немавме социјални мрежи, развивањето на филм од фотоапаратот ни беше возбудливо. Како и раскажувањето на случките од одмор.... Сериозно, технологијава не уништи. Да, се си има маани и предности. Да не се сфаќаме погрешно.
Јас сакам да кажам дека малку не ми е јасно што се случува со луѓето во последно време. Дали е последица од Короната и цела таа изолација ама околу себе гледам песимистични себични и длабоко несреќни луѓе. Сите имаат некаков гард абе да не се понудиш на бабата ќесите да и помогнеш да ги однесе до дома те гледа попреку ко да сакаш да и земеш нешто а не да помогнеш. Врата ретко кој ќе ти придржи. За маркетите у недела да не ни почнувам, култура левел нула. Се ова го пишувам со чест на исклучоците. Новава нормалност на себичлук, на јас и само јас е се освен нормална. Уффф си пишав што имав да пишам малку ми е полесно
@Бела Луна да не си им во кожа на тие што работат во недела. Ок, битно се искажа и ти е полесно. А инаку си во право за сите работи.