Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.117
    Јас + штикли = не комплатабилна врска.

На Elennaa и tessie им се допаѓа ова.
  2. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.748
    Допаѓања:
    6.751
    Чудно е.. сум се сменила за овие три месеци, гледаш наназад и сфаќаш растеш со секој нов ден но веќе не сакаш.. Целта е засекогаш да останеш дете, страв ти е кога ќе стапнеш во светот на возрасните. Можеби модификациите во надворешниот изглед не значат ништо, уште неколку дупчиња на уво, пирсови и желба за канал, хах.. Транс журки, и можеби некој, само некој беше причина рап да ми стане љубов само за месец дена, ми фалиш Филип знаеш. Се почна од Кеш колица и заврши со Тонио Сан.
    И не е ова таа промена, има нешто подлабоко.. Знам кој е со мене засекогаш после скоро 12 години, и знам кој нема никогаш да го замени нивното место, голема грешка било што ги запоставив нив за некој друг.. Што денес е тука, а утре веќе не. Научив.. не верувај никому, и сега верувам (скоро) никој не може да ме повреди. :)

А знаете, се прашувам дали е можно да постои толку големо (лажно) претчуство дека нешто ќе се случи.. Сепак, too good to be true. Предизвикано од преголеми страсти и провидна надеж. Една е желбата, да си одам одовде зошто не припаѓам на ова место, овој град и овие луѓе. Еден ден, си ветувам самата на себе, ќе заминам и останам онаму каде што сакам, со некој што ќе го сакам.
    Сепак, денес можностите кажуваат друго..
    Од утре (?) ќе биде подобро?

На AziskaStrslenka и Barbie20 им се допаѓа ова.
  3. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    На kikav и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  4. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.355
    Допаѓања:
    92.375
    Веќе почнувам да дишам како што треба,полека го чуствувам ладниот воздух надвор и му се радувам се повеќе и повеќе.
    Се радувам на времето кое што доаѓа,се радувам на есента,се радувам на зимата...
    Уживам во овој период кога целото семејство спрема зимници,кога сите по дома се организирани и се договараат што и како треба да приготват.
    Го сакам овој период од годината затоа што сите се прибираат во своите домови и заради обврските остануваат дома да се одмараат за утрешниот ден.
    Се радувам затоа што полека есента ќе обои наоколу се со нејзината убавина. :angel:
    Облечени со топла облека држејќи се за рака со љубави ќе ги имаме најдолгите прошетки чекорејќи по крцкавите листови. :inlove:
    Чајче со румче + филмче ќе ми биде добитна комбинација си знам уште од сега :lol:
    До прва доаѓаат убавите моменти. :wasntme:
    Несакам секоја замисла да ја искажувам пред сите,несакам да планирам за на крај да не се разочарам,но се надевам дека се ќе биде во најдобар ред,дека конечно соновите ќе станат јаве,дека ќе уживаме и ќе бидеме среќни таму каде што треба да бидеме,заедно еден до друг,заљубени,насмеани,среќни,здрави,задоволни...дајбоже, но секогаш си велам најпрво здравје па што биде нека биде :)
    Аааа да и едвај чекам да го променам редоследот во плакарот летната облека да ја тргнам на страна и да наредам топли џемпери,марами,шалчиња и сите други омилени есенски и зимски парчиња облека :)
    А тоа отприлика би изгледало вака за почеток :D

На Lovely93, Doozy, Ivy89 и 15 други им се допаѓа ова.
  5. ANGEL1

ANGEL1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    84
    Ем сум као храбра , ем ме фаќа страв, уф бееее :?: :worried:

6. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.605
    СДК кога за страница а уште повеке па за личност на ФБ ми се појавува спонзорирано автоматски ми стануваат одвратни страницата/личноста.

Што има на сила да се рекламираат на фб, ако се брендови/фаци сама ке ги побарам и на сите можн групи и профили им стискам лајк, а вака ко натурено ми е ко да молат за лајк4е.

7. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Си се чудам на самата себеси,како успеав до толку да се приврзам за одредени луѓе кои ги „запознав’’ (а на некои од нив ниту име не им знам) тука,на овој форум. И за толку кратко време,ги чувствувам како вистински пријателки. Една од нив страшно ме разочара,и не можам да си поверувам дека тоа всушност,на некој чуден начин,ме болеше.
    Многу се приврзав за вас. Ќе ви звучи чудно,но навистина ми значите.
    Ви ветувам дека нема да ве разочарам,немојте ни вие. :)

На Adi888, Valerin, Ivy89 и 13 други им се допаѓа ова.
  8. 41319

41319 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    173
    Многу се приврзувам за луѓето што ми се во животот, дури и за некои што искрено не го заслужуваат тоа |(

На kikav и AziskaStrslenka им се допаѓа ова.
  9. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Има моменти кога ме опфаќа некое лудило.
    Позитивно.
    И тогаш дивеам,лудувам,се смеам ко луда и среќна сум.
    Пример сега: https://www.youtube.com/watch?v=god7hAPv8f0
    Moже е до песната.
    Што знам. :wasntme:
    Поздрав луѓенца.
    Имајте убав,среќен ден.
    :hai:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.101
    Допаѓања:
    46.342
    Денес продадов мое дело, за првпат, не за многу пари, всушност многу малку беа, не сум ни во плус, ама горда сум на самата себе зошто многу им се допадна.Како и да е, искрено не верувам дека некогаш ќе правам пари од овој мој талент, зошто свесна сум дека името продава, а не делото...сепак никогаш нема да престанам да сликам, макар сама за себе, макар за моја душа.

П.С.Ако е некој заинтересиран од вас не велам дека не можеме да направиме некој договор :P

На bittersweet, mal.ecka, senza.parole и 25 други им се допаѓа ова.
  11. befit

befit Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    12
    Не сум личност која лесно може да се изнервира, но да ги подвлечам сите добри мисли во книга и наместо да ги препишам веднаш во тетратка ( јас оставив за утредента, бидејќи бев во кревет и беше мисија невозможна да станам по тетратката ) јас утрово ја вратив книгата во библиотека поради тоа што неможев да издржам а да немам книга за читање. Ова буквално ме извади од такт! :swear:
    Блазе си му на тој што ќе ја земе книгата, си ги има на тацна дефинитивно најдобрите мисли во книгата. А отсега па натаму кога ќе читам книга, до мене или телефонот да сликам страните на кои има нешто или тетратка ЗАДОЛЖИТЕЛНО :)

12. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.080
    SDK нели велат мачќете разбираат што им збориш?

епа нели мачќеве овде зборат т.е. разбираат македонски, и ако сретнам некои мачќе од ѓерманија шајзе само ке разберат ко ке им се обратам и ке се испосе*ат на тепихот.

и ја ке се дерам но кити но шајзе ... ама бадијала :?:

13. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.035
    Допаѓања:
    36.201
    Ништо не е едноставно или претешко, а животот има многу лица.
    Од секоја ситуација може да градиме искуство, од секоја личност треба да умееме да извлечеме поука.Деновите кога не можеме да се препознаеме себе си се знак дека нешто треба да промениме.
    Некои препреки сами ги поставуваме,свесно или несвесно.Но, можеме и да ги премостиме нештата иако балансот е тешко одржлив.
    Во моментите на слабост и лабилност дозволуваме емоциите да не совладаат.И свесни сме за погрешниот избор кој не оддалечува од целта.Понесени од занесот на моменталната среќа зачекоруваме по патека која не не води до нашиот пат.
    За се има граница.Само треба да покажеме психичка сила, моќно да реагираме, да го реактивираме разумот и да знаеме каде да ја поставиме.
    Ништо не може да биде залудно и изгубено како нашата свест.

П.С. Од црната и белата боја се создаваат комбинации.
    Не секогаш ни прилегаат.Некогаш треба да се одлучиме за нијанса.
    За наше добро.

На Giovanna, eliesaab, Mishela и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.086
    Кафетин е права ствар -од зомби со улошка магично ќе се претвориш во насмеана девојка која може да сврзе кохерентна реченица!

На Marossa, Sexybaby86, Barbie20 и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    981
    Веќе почнуваат да ме болат сите заби! Уффф :worried: :^)
    А многу се плашам да одам да ги поправам !
    Ама..што се мора..се мора..
    ако не денес..утре .

16. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.554
    Допаѓања:
    17.179
    WooW,колку се згодни сите глумциве од Lords of Dogtown,особено Jay :inlove:

Оваа,недела Skating Moives :) Обавезно да го гледате

Прикачени фајлови:

• download (1).jpg
      download (1).jpg
      Големина на фајлот:
      8,1 KB
      Прегледи:
      186
  17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.117
    Сакам да кажам дека забележав дека една девојка ме копира. Е добро луѓе никад не сум била до толку да ми смета, но сакам да и пренесам кога немаш вкус што да ти правам. Копија си е копија, оригиналот два пати не се раѓа.

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  18. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248
    Уште едно ангелче. :inlove: Не ми се верува колку среќа ми ставараат бебињата. :sun:

На Elennaa, Ivy89, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  19. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
    нашколо ја скршија статуата со кучето , фацата му е лом.. си добивме ќотек од директорот никој не знае кој го скршил :D и директорот после вика : the graffiti on the wall was spelled correctly which proves that the student who did this is not from this school :rofl: :rofl: :rofl: умрев :D :D
    :x што ќе им текне друго ?
    туку гледам денојве на мк вести и кај нас ги натерале пред 1ви час химна да пеат :?: химната пуштена , сите со рацете вџеб .. :clap:
    баш се согласувам со тоа што треба да се пушта химната пред часови , зошто сите држави го прават тоа.. ама пак и пак незнаат како да подесат ништо..
    затоа никогаш не пуштам мк вести оти секогаш нешто ќе те изнервира .. :devil:

друга работа, ми недостасуваат мачките [​IMG] се потсетив кога бев мала , ќе излезам на тараса и сите по мене трчаа, си ги галев по цела ден и секое лето нови мали мачиња .. [​IMG] сега ќе видам слика од маче ми иде да заплачам .. со мачки пораснaв..

На AziskaStrslenka и Lella им се допаѓа ова.
  20. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Добар ден феминки, како сте?

Што убав сончев ден :sun: .

Зрачам позитивна енергија. Се е во ред. Полека се' се средува. Не верував кога ми кажуваа дека ќе помине. Ама затоа, сега сама се уверив.

На mynameislove, Elennaa, Ivy89 и 2 други им се допаѓа ова.