Леле, жити се, во Германија ли е натпреварот??? Оти тука на неколку км од мене е стадионот и глеам дека светлата ги запалиле и урлање се слуша. На кое место е?
Никако не се сметам за сексупилна ептен обична жена .А комплименти добивам од жени почесто отколку од мажи,иако веќе скоро 2х20год сум.
Не се нормални. Додека бев во Мк истото беше. На секои 20 минути автобус. Три пати закаснив на работа. А за гужва што да се каже. Внатре патниците стуткани како сардини.
Јас си се научив тука во странство превозот да ми е точно на време на секои 5-10 мин, кога сакам одам и кога сакам се враќам. Незнам дали би можела во Мк да функционирам со тој превоз, ако се враќам некој ден
Луди се едншка ми се узвија била ли сум на фризер убаво навиткана ми била косата.Викам за 10мин дома со фигаро ја направив. Доаѓа кол друг ден и вика од љубомора земав и јас да се виткам како може Ава да има 10минути време можам и јас. Така пак со фаната коса беше. А јас сум ептен антиталент у фризури правење.
Остај тоа, дали си ти спремна за дупло државјанство слеш депортација? Зависи шо попрво ќе не снајде, де.
Која мизерија. Победи Германија Искрено се надевам нема да бидат прваци. Дај Боже некоја друга екипа да ги совлада лигавите германци. Од моја страна поспремни беа Унгарија иако имаа на моменти изгубена топка. Ништо , комши продолжи да викаш и да кршиш шишиња за победата. Во Хамбург. Не сум у тек, може ли вести на што конкретно мислиш ? Што ќе ми е дупло државјанство и за каква депортација збориш ? Ако треба нешто да се бира меѓу тие 2 работи, бирам депортација и куферите правец Виена , барем им даваат 14-та плата Озбилно не сум у тек, месецов е во знак на ракометот, па некој спортски дух владее.
Мачки - имаат ултра брзи рефлекси, супер развиен вид и слух, остри заби и канџи, одлични ловци Исто така мачки - се плаши од минијатурно штипче за коса, се уплеткува во некој рандом кабел, паѓа од кревет дур се чеша. Абе затоа ги сакам
Овде е супер. Маж ми често знае да рече - Кога во Мк вака имало автобуси? Ми фали сеир да фаќам по автобусите. Кога ќе ми текне какви кавги имаше за да седнат некои.
Сакам да кажам дека овде меѓу нас жените има многу гладни волци на кои треба да внимаваме да не зажалиме после 1 човек 5 профили брка јури ,ловец јелена 'пробуваат пријателски а намера.. освен ако не си ко 'него' глуми жртва а уствари преку глумење доаѓа до пленот.откако ќе те прошалта добро следува чао.замислете уште да се видите ин лајв?кобно.
Затоа претпазливо, памет у глава и нема опасност. И која при здрав разум би се гледала ин лајв со ваков калибар луѓе освен како што рече, да се ист тип? Тој истиот да не е што мислам? Ако е тој нема 5 профили, тој ќе да има 50. Болест. Му нема спас на кутриот.
Какви коментари од жени има на форумов за физички изглед на мажи.....да беше обратно, ќе висеа распнати некаде