Море да го зеам пашапорто, и одам у потоплите краишта, кај шо се збори англиски, евентуално шпански или хрватски. Па не се давам ни за шугар деди, сакам нешо помладо. Се мењаат приоритетите као старее чоек..
Шо бе, ти се разведе? Иначе, кажи каде е таа кирија , па да размислам за плаќање. Макс ти давам 50 посто, и тоа процентуално од придонесите споредено со тебе. Али само за кирија, другото на тебе е.
Сингл не сингл, пара си е пара. Сакам помирни места, топли... еве да речиме Словенија. Германија не е то шо беше не можам да се замарам со луѓе што имаат мозок на спржена кикиритка.
Јас имам мозок на спржена кикиритка? Фала другар. Дојди си кај мене. Убаво ќе си живееш. Како во друг свет. Поинаков е животот овде.
Ах, од мене пари нема нешо да видиш... Затоа и си барав првично шугар деди... Јбг, друг пат тогаш. @SummerGirl за џабе го викаш тука, глеаш он место да се ували кај мене у Немачка, ме вика у Словенија.
Упс, мислев на многу пакистанци итн. @Gosh шо бе ти вејче таму си? Ако ништо не можам да ти прам филмој со маче имам пасош кај сакаш че те носам.. Вака че треба јас да платам да ме земиш.
Овде кога дојдов се зачудив. Маж ми вика - Навикни се. Не е како во Мк. Е сега... Има исклучоци.. Како тие што ги напиша. Они се Нема тука рекла - казала. Германциве не се друштвени.
Денеска избодија и умре дете во Прилеп на сред центар. Градов стана премногу криминалистички ме потсеќа на 2000те до кај 2005 ко се тепаше, лихварство се живо диво... Инаку момчето е 15 години се тепале две групи го прободиле и во бегање починал на самото место накај автобуска веројатно..
Прочитав на фб. Катастрофа. Се сеќаваш какви грозоморни убиства имаше околу 2000тите? Јас на децава постојано им зборам да внимаваат со кого се дружат. Да не се мешаат во тепачки. Да не се расправаат.
Сега само што прочитав... Катастрофа, што се сторивме ние луѓево, како така му е лесно на некој со нож да си боде луѓе...
Кај нас ја запалија и џамијата после војната, премногу имаше опасни фаци кои со текот на времето се истепаа меѓусебе. И ако памтиш на пивофест еден убијаја ама за жал почина и едно младо девојче од залетан куршум. Иначе памтам иако бев мал.
А ти мислеше македонски пасош ли чекам? Или Бугарски? Ако си решил да платиш, плати. Дружба си е дружба, служба си е служба. @Biljarkata сегде додека да им го научиш јазикот.