https://shilomagazine.com.au/2024/0...kP_4ErWzrwIYhg-0yek5wCvqHi2ykt3_eWx3kd3az0ffc по мене сѐ поише ги има. Ама ајде ќе веруваме на статистика
Сдк тој што рекол - "на ова новите андроиди ќе направиме на апликацијата за музика да им дава реклами сред песна" да гори у пеколот жив.
Време е за денешна филозофија. Луѓето те гледаат не каков што си, туку какви што се они. Луѓето го гледаат светот какви што се они, не каков што е. Објективност не постои. Ова важи и за самите нас. Бидете свесни какви приказни имате во главата. Убав ден.
Денес отсабајле бев во шопинг. Си купив некои неопходни работи за домаќинството прашок за перење, еве. Фејсбук пријателчиња додавам и прифаќам пријателства. Ако некој не ми одговара само го избришам од пријатели и толку. Ќе читам попладнево и ќе перам. Потоа ќе постилам алишта. Внимавам на линијата. Се чувам. Ќе пешачам приквечер. Практикувам брзо одење во последно време...
Psychology what is you? #goodvibesonly Во не good vibes only стил, со извинение ако мрчам и кварам препозитива , ама што стана со анксиозноста, депресијата, суицидите, зависностите од супстанци , и семејното насилство, ги гледа и се бави ли некој уште со нив уопште? Оти луЏево У 5та Димензија се тргнати нешо да завршат, па затоа да се организираме ако не.
На претходниот со Андроид 7ца немав ваква мака. И зборам за таа апликација што си е фабрички инсталирана.
Денес сончев ден, убав , а сепак некој ке се најде и ке сака да ти го расипе ратоот, не нема да пропуштам повеќе убави моменти за тупави луѓе.lesson learned. На крајот кармата сите ги стига, ,one way or another. Од сега not my circus not my monkey. Fuck off.
Бараби во мојот живот нема...единствено ако не сум дел од нивниот живот...дозволувам на секое нешто што ме исполнува да стане дел од моето секојдневие...возев велосипед попладнево патем...