Ја браниш државата што ги ослободила силувачите Не се криви мигрантите, крива е државата и законите. Логикава обратна ти е.
Ах, среќа што преноќила таа викенд у затвор оти место да му го изренда или да го рокне тој Талибанецот, му пишала звинско еден на ВатсАп, иначе поеднинци никад немаше ташак да ги заболе оти 15 годишно девојче било силувано од 9 мажи, меѓу кои и Црногорец и Пољак, али грото муџахедини, а НЕ МЕЧКИ, у 4 НАВРАТИ у рок од неколку саати... Од групи кои божем меѓу себе не се познавале, и на кои девојчето во видно лошо стање им приоѓало после секое силување, али не за да бара помош, него онака да се прошета.. И ни еднаш не се пожалила, побунила, спротиставила... Освен што на видеата според сведоци на ВатсАп што ги избришале пред да им ги земе Полиција, другачие личело... Па уште и судијКАТА ја вреѓале оти е пацерка смрдлива, и и посакувале некој да ја силува, јадна она. Па да ја силувале, помалце у затвор ќе лежеле, него ли да и кажат што стока од чоек е. Памет за друг пут. Еден две години и кусур затвор, другиве факинг условна... И така, поарно 9 мечки жива да ме јадат, или па неофеминистки да ме бранат.
И мене многу ме потресе случајот. Многу ми е "интересно" во какви групи членуваат овие говедава, штом од допис разбрале и ја нападнале. Од различна етничка позадина се, од сосема различни држави. Гарант имаат некоја јавна соба или се во некоја група со проституција. Место да отворат истрага, овие ги пуштиле. А за прашњето за мечка или маж не ми спомнувај пак, уште живците си ги кинам коа ќе ми текне дека во темана курот ми го потекоа за тоа не сите мажи. Еве ја ситуацијата, да се сретнеш сама (во карантин коа бевме се десило ова) со мечка или маж, веднаш се гледа кој може да те повреди повеќе. Па и тоа цајканите бре глупи, гледаш дека само ќе го пуштиш девојче од 15 години, во град каде не е безбедно и се шетаат луѓе што не ги фаќа закон. Однеси ја во полициска кола до дома, и тие би ги казнила јас, ебате тоа малоумните ебате. А за судијката секоја чест, ист калибар од оние што не убедуваа во темата дека параноични сме биле. Хк, пу.
Не сте параноични. Туку Мизандријата ви е проблем,од некоја причина ги мразите сите мажи, затоа и генерализирате. Е Да за среќа, не патиме сите од истото, па не сметаме дека сите мажи се ни силувачи ни убијци,туку нормални луѓе. Одредени се, не се сите. Па уште заклучува дека судијката била иста со тие оносно нас кои не правиме генерализација И оваа тема за законски ослободени силувачи нема врска со темата со мечката што ти го пукнале к**от што го немаш, а и пукна со таа феми глупа мечка ситуација.
Истите феминистки што разбираат зашто би одбрале мечка пред маж, ќе ве осудат кога би одбрале мечка пред некој Авганистанец или Иранец. Али оЌе. Огромен проблем е толерирањето на источни племиња, па и нивно пикање под феминизмот па нешто мигранти, па малцинства ау пау Оти само тие белците силуваат нели. Од Хелсиншки ги бранеа Лев Тахор, секташка група позната по киднапирање, силување деца и инцест. Така да.
Овој си ја има мувата на капата ама он ако а невестата немој да направи нешто па нема да издржи од мака типов. Каков нарцисист е у прашање жал ми е за невестичката
Хмммм, која причина би можело да биде... I guess we'll never know... Иначе, шо имаш ти против мизандријата? Умрел некој од неа?
Така е Косми, јас глупа сум, жените што се плашат кога се сами од мажи немаат страв туку мизандрија, судијката е топ, ситуацијава не е хорор и не треба да се збори за неа оти боже пази да не се навреди некој маж, све си е тамам, жените се безбедни. Пролив.
Кој тоа го рече дека не е хорор или дека судијката/законот е топ?! Ова си правиш филмови некои ти или што? Да не се навреди некој маж ?! Ова и на твоите блиски мажи им велиш дека се сите силувачи и убијци? Намали со генерализација. @Gosh Од мизандрија никој не умрел ама па од не многу болести се умира потешко е да живееш со нив. Или да функционира едно друштво полно со жени кои мразат мажи и мажи кои мразат жени.
Е да, али за разлика од мизандријата, од мажи се умира, и полесно е да живееш без нив... И еве до ден денес општеството функционира така што мажи мразат жени, зашо не би функционирало и обратно?
Епа тоа е проблемот со вас мажите, што немате морални вредности и начела. Ако тебе некој маж не те силувал пример, немаш зашто да размислуваш на таа тема, а па уште помалце да мразиш мажи. А и тоа нормално е де... За разлика од тебе, мене не ми треба маж да ме силува, да ме тепа, да ме продава, да ми ги силува децата, да силува животни, па дури потоа јас да развијам некоја емпатија и да почнам да размислувам на овие теми, да ми се гадат, па и да мразам мажи. Иначе, не знам дали сте приметиле, не мрзиме геј мажи. Се прашувам зашо? Хммм... И никогаш нема да оладам на овие теми, барем се додека не престанете да ги правите работите погоре спомнати, ма да за жал попрво испод земја ќе се оладам него ли тоа да се деси. И не глеам дека нешо баш патите, него сте дошле да ладите ташаци и по можност да ебнете нешо на форумов. И наравно да серете на женски форум коа жени серат против работите што ги правите. Ако не ти се свиѓа шо пишуем, увек моеш да ме заобиколиш. Ма да, еве ми ти, да не си ја мачиш душичката со женски срања...
Никаде не напишав дека не се ангелчиња и слично, само некои луѓе си ги прекинуваат односите со партнерот поради деца. Искрено мене ми е безсмислено дете што разбира се да спие со мајка му, а маж и да спие во друга соба и да си има друг живот. Дете - детска Родители - спална Искрено не можам да сфатам како имаат интимност двајца кога детето кое разбира се спие со мајка му?
Колешки над 42/3 години толку многу срамно и трагично ја доживуваат менструацијата мислиш за некој грев зборат. "ми дојде тетката" "Имам гостинка, ќе поседе неколку дена" "Дојде дада" "Доцне превозот овој месец" bro what the f изрази се како нормален човек какви тетки, баби и дади. И бараш улошк и цела црвенее, потонува во земја, гледа 5 пати околку дали некој слушнал. Ваде чанта и во 3246 прегратки во ќесенце, па во ташниче ти ја дава под биро.
Мене ми се одвратни јер нема прилика да не се пофалат дека они се геј, они не манијачат жени, они се поразлични, они се супер, они се фини мажи итнитн