На тоа сум, Били. Не сме ти ние криви шо те изнервирал некој шо ти кажал дека ќе заминува Германија. Па сега идеш тука и плукаш стрикно кон неа.
Онака досадно ми е на работа нема шо да прам а повеќе пати се мислам да ја прашам па сеа го одбрав моментот. Иначе бонсаи ако има нешто, да заинтересиран сум.
Ништо било, имам дома ботаника 600 страни мислев конечно ќе ми се најде да си прам муабет со некој ама џабе, какво време дојде се е превара
Нормални мажи и жени секако дека не бранат мажи и жени кои вршат злодела. Ама и не ги обвинуваат сите од половите поради злоделата на поединците. Колку што мажите не треба да бидат мизогинисти и гинофоби, толку и жените не треба да бидат мизандристи и андрофоби. Не се стига далеку со тоа. Добрите луѓе што ги имате во семејството и околината не се виновни за лошите дела на лошите луѓе кои ви наштетиле на вас и на други луѓе. Што мислите како ќе се чувствуваат да можат да ви ги видат мислењата? Сигурно неубаво и разочарано. А, работодавците и клиентите од двата пола? Исто неубаво и разочарано, плус ќе ви спремат откази. А и сето напаѓање овде нема смисла кога и двата пола не покажуваат доволно интерес за нивните проблеми. Наместо напаѓање треба заеднички да се сетираат граници и да се решаваат проблеми.
Остај ти ботаника, кажи со сирењето шо праиме. Да купувам ли крава, или овци поарно? Да се искористи травата максимално
Било, купи си млеко и еве ти страна за стартер култури на сликата. Крава ако купиш ќе изумре за јадење, струката ти е фејк билјарка без ботаничка градина џабе е
Луѓе Не ли гледате дека иде цел свет у неповрат? Не само Германија. Прво Америка ќе го плати данокот за многу работи, после нив и Европа. Еднаш кажав, од нормализирање многу раб, шо не се за морализирање, дојдовме до ова.