Кој? Јас? Нема шанса, грешка си Тебе ти пречело тоа и ти бодело очи Били шо рекол "западни вредности" и почна, другото е историја
Како да ти кажам дека ич не ми е гајле зошто Англија одела во Индија пред 300 години, не ме интересира политиката, јас ги гледам минатото и денешницата на жените во тие земји. Силувања има секаде, ама некаде има казни, некаде нема. Во Индија не добиваш казна за силување. Ептен јака цивилизација е да поставиш морална полиција за да проверуваш дали жената правилно носи марама на 50 степени, пошто ако не, ја кршиш од ќотек до смрт и пробуваш пред светот да го прикриеш делото.
Колку ви е досадно од 1 до 100? Невреме, затворени сите дома и ајде ќе се разглаба за све и свашта и ќе си ги мериме на кој му е поголем. Ајде да видиме кој ќе тепа тука. Јака борба ќе има.
Тие добри се, јас се средив, се нашминкав, ептен ми се свиѓаше целосниот изглед, излегов на пијачки и ме фати невремето.
Блокиран ми е. Ногу замара на кавадаречката група и неможев веќе. Уште чекам снег Кај ти текна….славчо ајхахаха
И после ко избацена од поплава Мала шала Времево не е за дотерување баш Депре е и не прекинува ете го Ајде за спиење топ ќе е, барем тоа
Иаме. Сочувствуваш нели? Не се ситиш? Пазете да не дојде и кај вас. Лом е вечерва, се утепа од врнење и пукање.