Добро е да спиеш без гаќи преку ноќ, затоа што ја оставаш да дише одреден период и тоа било добро. Јас лично не практикувам. Сметам дека не е хигиенски да излегуваш без гаќи, не знам шо ви е искрено. Зар перете панталони и слично после едно носење? Зар ви е мерак да ви тече од вагината на панталони? Фустан ајде, иако и тоа е преразголено некако.
На тие што им тече нека носат гаќи, јас немам бело прање..а реално ич к не ме боли кој што мисли мене ми е топ и многу почисто отколку со гаќи. А да бидам искрена за комфоров што го имам би ги носела и да не е хигиенски а камоли па вака две муви со еден удар.
Ти верувам дека ти помогнало околу нешто, меѓутоа мнозинството штом носат долна облека, значи не им создава проблем. За секој проблем, најчесто има чаре. Туку су замислувам, седиш некаде, оставаш трага, после друг седи таму. Или ако се погоди и тој вториот да не носи долна облека, трага врз трага. Во најмала рака не е хигиенски за другите.
Као знаеш дека се работи за материјалот? Без разлика дали на долната облека или облеката. Слушнато, недослушнато, ама ај битно да се направиме паметни. #расипантелефон
Не сум добра во убедување но пробај некое време ќе видиш дека нема да имаш никакви траги. Можда мене ми одговара на други не, у мое име кажувам буквално никакви инфекции, бело прање, траги, фреш скроз. реков дека не знам точно до што е, само кажав од искуство мене како ми е, не сум толку великодушна и на туѓо здравје да мислам на кој како му одговара нека прави.
Немам искуство со бело прање, па не можам да зборувам, ваљда има терапија. Ама освен тоа (кое е поттикнато од инфекција) постои природна влажност на органот и зголемен секрет околу денови на овулација кој е нормален. Така да, не е нормално интимата да не остава никакви траги. Како и да е, мило ми е што функционира за тебе. Но мислам дека не треба сите да престанат да носат долна облека.
Не треба, само не мислам дека мнозинтсвото носи гаќи затоа што не им претставува проблем, туку носи затоа што сите носат, мнозинството го прати мнозинството и е многу narrow minded за да проба нешто друго но сепак мислам кој како сака нека прави, а оклолу влажноста има огромна разлика, протокот на воздухот е многу поголем без разлика колку тесни фармерки или панталони имаш затоа што скроз ја суши регијата, долната облека ја гуши и поти цела таа регија и дополнително влажмост прави а и природната влажност што е не се суши.
Дали вреди на некого по 44 пат да му објаснуваш шо не е во ред во врската,или бракот или во другарството,кога ништо не се сменило до сега,или само некои работи се правиме дека не ѓи сфаќаме намерно,поради тоа шо така ни одговара нам...
Да се има во предвид. #дагонегувамемакедонскиот Спојлер: . Иначе во нашиот речник очајно фали соодветен збор на англискиот "lowlife" .
Ама коа ќе почнат да се просераваат инфлуенсеркиве со ајсберг салата, па шери домати, не можело обични, па ако е риба, само и само лосос. Па ако употребуваш јајца, ваљда мора да се од кокошка стара точно 500 дена и што петелот секое сабајле ја опнува во 6 саат. Оти ние што јадеме марула, обични патлиџани и пастрмки еве нѐ дебели до немај каде. Јебал вас ајсберг
Манчи ма, од кај ти текнува све ова? Не дека не си у право за ова. Инаку марулата гадна само мене ли ми е на вкус? Е не ја засакав и не.
Нема шанси ни да спијам без гаки, не па да се шетам така. Се осеќам ко да ќе сум изложена на директна прљавштина и инфекции.
Од рубриката "што ве насмеа денес" Јадам а малава се покака и му викам на маж да ја пресоблече..кога ја отвори тоа пелената, па една фаца кога направи умрев цел ден се смеам порано гледав видеа мажи кога менуваат пелени, па тоа фаци правење, гадење и еве неколку месеци реалност ми е и мене