Jas da ti kazam se sekiram za gipasarite, kako nivnava plata, ako mi padne nekoja gips tabla na glava (ne daj boze ) kako odi redot vo drzavna ima mesto ili da fakjam vrski zs bez vrski nisto. Olabavi me te molam
Ако не сакаат да се расправат со дечишта нека си седат дома. Која младост, 4 години? Нека поработат друго нешто па да видиме дали поќе ке им се погоди.
Taka e, ako nekoj ne kopa, ne raboti nisto doterani ccc izvini, te molam sto voopsto sum te citirala, mnogu sum zgresila. Pozz
Ако не сакаш сериозна врска со некој, океј е. Ама барем кога ќе познаеш дека другиот има чувства, кажи дека немаш намера долго да останеш со него/неа, туку онака за провод. А не да си играте ку*от со нечии чувства и да ги откачите наеднаш кога ќе ви помине ќефот. Едно е да раскинеш од разни причини, друго е однапред да знаеш дека кога тогаш ќе раскинете ама ај досадно ми е, ќе ги поебавам малце и ќе си продужам по пат после, ама ќе се правам дека ја/го сакам и ќе кријам дека само си играм.
Смее ли на некој друг јазик да се пишуе на форумов, оти некои особи очигледно не разбираат македонски?!
Денес е Успение на Пресвета Богородица... За многу години празникот, нека нѐ заштити од несреќа и лоши мисли и зборови
Ако те теши нешто на 45 јадам чоколино.. Сакам да сум сега школарче, да си купувам тератки, пенкала, боици..
Сакам да им кажам на фирмата најлепше жеље да не експериментираат веќе се зафркнав на акција го купив ова со лаванда и ми дојде да повратаам
Никој ништо, Билтен во Македонија: На 27.08.2024 во 19.48 часот во СВР Охрид, В.А.(61) од Куманово, со престој во Охрид, пријавил дека во авто камп во Охрид бил физички нападнат од Б.А. од Скопје, кој употребил тврд предмет. Исто така во 22.30 часот Х.Б.(18 ) од с.Грчец, скопско, пријавил дека В.А. му се заканувал со моторна пила и бил каснат од кучето на В.А. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Немаат видено ништо потешко затоа така. Па и тоа што го работат им е тешко. Цел век на државно. Не очекувај ништо од такви амеби. Јас не ни можам да се дружам со некои од нив.
Нема и не ќе се роди поглупа и поретардирана нација од германците. Ме мрза да пишувам и набројувам , но зборовите не ми се за џабе пишани. Ептен глуп народ , секој ден се повеќе и повеќе ми потврдуваат дека се глупи.