Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    69.258
    Откако научив да не ги собирам сите мисли во себе, а да го „вработам“ маж ми како личен психолог кој има должност да ме ислуша за сите глупости што ми идат низ глава, е од тој момент почнав да се чувствувам многу позадоволна, поопуштена и исполнета.
    Не за џабе викаат дека партнерот треба да умее да ислуша. :!:

На bittersweet, Ivy89, Marossa и 11 други им се допаѓа ова.
  2. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.858
    Парк ти е идеално место за максимално опуштање.
    Сонцето ти ги топли бубрезите, тој е од твоја десна страна , до вас кафе , по кафето семки :D да се грицни нешто, а наоколу весел народ ...и куп дечиња на кои се им е весело, убаво и за паметење.
    Недела -ден да побегнеш барем за момент, во некој друг свет.

На bittersweet, Dvolicen, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  3. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.035
    Допаѓања:
    36.202
    И скршените боички сепак бојат...
    Изборот на вистинската боја со која сакаме да ги прикажеме нештата е далеку помоќен од интензитетот на боичката.

На Ivy89, Marossa, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.440
    Како само Аустриа успеа да го убеди цел свет дека Моцарт е Австриец а Хитлер Германец :^)

5. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Време е да одам на училиште, а ми се спие, главава да ја спуштам овдека, и веднаш заспивам.
    Ама, што се мора, мора се.
    Останете ми со здравје и уживајте.
    А јас, јас ќе си дремам на школце. Ај, чао.

На ColoursOfTheRainbow му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.803
    На враќање од надвор, поминувам покрај едно училиште. Една женичка ме прашува дали ни` завршил седми час.

И денот повторно е убав.

На Elena69221, sparklie, Marossa и 6 други им се допаѓа ова.
  7. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.541
    Јас сум обичен човек, со обични мисли што живеел обичен живот. Не постојат споменици во моја чест, а моето име наскоро ќе биде заборавено, но јас љубев со сето свое срце и душа и за мене тоа секогаш беше доволно. Романтичарите би го нарекле тоа љубовна приказна,а циниците трагедија...

На Ivy89 и natemila им се допаѓа ова.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.118
    Ќе дојдеш од факс и ќе те изнервираат домашните. Поубаво од тоа нема.

9. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248
    Смачено ми е. Цел живот сум исмевана поради висината. Никогаш не престана тоа, нема ниту да престане.
    Дали сум поразлична од вас во разумот? Дали сум на пониско ниво на знаење од вас?
    Која е причината за ова? Не знам... Но знам, кои се последиците. Намалена самодоверба, депресија, затвореност, молчаливост...
    И на крај, јас сум виновна, нели? За што сум виновна? Затоа што моето тело останало малечко? Затоа што не можам да бидам како вас?

На Sunshine.Sunshine, eliesaab и Lella им се допаѓа ова.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.118
    Да се смениме сакаш? Само главите секако. Не те исмевам, да не се разбереме погрешно јас сакам да сум ниска да си носам штикли и да си бидам иста со дечко ми. Да, јас сум малку повисока од дечко ми па што ми е гајле. Наместо тоа да те повреди, нека те зацврсти. Нека те направи посилна од се.
    Секој сака да биде ист како другите, ама некогаш е подобро да си ист со самиот себе си.
    :*

11. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248

Да... Но, да бидеш различна висина до дечко, и различна висина со сите во градот е тотално различно. Не е навредувачки да ти велат дека не можеш да ги правиш истите работи кои останатите ги прават, само поради висината? Не ли е тажно секој ден да ти вели некој:" Девојче, врати се во второ одделение" само поради висината?

На Sunshine.Sunshine и Lella им се допаѓа ова.
  12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    СДК Конечно стигнав да излезам да купам доручек :fubar: И ииии кој бурек кој ѓеврек и разни бакрачи во 14,00 часот.
    Гладна сум. Море требаше да опнам една 10-ка со кромид па колегиве да попаѓаат од еротски мирис. :lol:

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.118
    Па нека ти вели. Мене како ми беше јас бев висока кога имав 13 години ми велеа дека имав 16 години. Мислеа дека сум постара и дека не личам на девојче од 13 години. Воопшто не ги слушав, кој што сака нека вели. Ти си тоа, а сега вака што плачеш сама и тајно, им даваш поголема причина да те победат, наместо да кренеш високо глава и ти да ги победиш нив и да им речеш па ја сум горда што сум мала по висина. И јас ќе пораснам, ама ти што си пораснат што ќе правиш? Нека не те повредува тоа. Ти кажав главата горе и мисли позитивно. Бидејќи не вреди за таквите долгојазици да плачеш и да се нервираш, а тие некаде да пијат кафе и да уживаат.

На SV1911 и nevermet18 им се допаѓа ова.
  14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Ве молам, ако некој од вас најде некои тестенини кои точно се приготвуваат за фамозното време кое е означено на амбалажа, нека ми ги посочи. Во знак на благодарност, частам ручек.

На Elena69221, SV1911, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194

Проблемот не е во тебе, во нив, они не се прифатиле себе си, а не тек други.Затоа не се замарај :)

На Lella, SV1911, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  16. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Мила, нема потреба од сето ова :) Тие што се исмеваат на туѓи недостатоци се несозреани личности. Лица кои не се погледнале себе си и лица кои не гледаат подалеку од сопствениот нос. Тоа се само ограничени и огорчени лица.
    Биди здрава и жива и воопшто не се грижи за таквите лица. Никој не е совршен и секој има по некоја мана и недостаток. Главчето горе и сакај се себе си таква каква што си. Не дозволувај да те скршат нечиви безвредни и злобни коментари. :) :) :) Едноставо ИГНОРИРАЈ ГИ, не заслужуваат нечие внимание, а уште помалку нервоза.

На Sunshine.Sunshine, Lella, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.803
    No comment. Ако ми е, море малку ми е.

18. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Нема такви. :D
    Баш некна со мајка ми праев муабет,ми вика на сите пакетчиња пишува 5 минути,а ние по 20 минути ги вариме :D
    Све је лаж :rofl:

19. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Знам! Од кожа ме вадат со лажгите. Стварно не ми е јасно што ги кошта да пишат 90мин :swear: .
    Ах, Светот е сурово место! :emo:

20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.876
    Допаѓања:
    101.885
    Жени драги,чувствувам потреба да си кажам.Резултатите ми се добри.Мојот организам успеал сам да се избори против непријателот.
    Контрола за 6 месеци.И да не читам искуства од интернет-препорака од докторот. :D
    Се разгалив.Си купив нешто за мене ,за душа.И моиве ги очекува ручек со сите салтанати.
    Баш сум хепи.

На Lov3, bittersweet, GirlRose и 48 други им се допаѓа ова.