Многу често луѓето колку и добро да си постапил со нив ако сакаат да се оддалечат од тебе без разлика која е причината ќе ја извртат за ти на крај да излезеш како причина..
Се карам со чат џипити.. Пичка му матер, една слика не знае да изгенерира ко шо треба, уше толку самодоверба руши.. Пресмешно е коа се пожалив , вика 'Еј стоп таму' И ми се правда бе
Тоа се образовани господа и први луѓе на општината ,кои што ја водат општината и луѓето кои живеат во неа во вистински правец,(сето овоа го тврдат тие) .А дали е тоа така секој нека одлучи
Денес на плажа едно бебле со крупни сини очиња и обравчиња ко јаболчиња, така убаво и мило ме изнагледа, ми се смешкаше толку слатко, ме стопиии.
Рушвет е прекрасен турски збор кој се користи во западни дијалекти, од битолчани и кичевчани, според моите скромни меѓудијалектни познавања. Од бугарски абер немам и немам амбиција да имам. Вчера во социјализација со рандом особа, ми вика -аааа сега северна се вика Македонија. Е јбг друже, ја у живот немам сменето име и презиме, оно државата од која сум 3,4 пати досега. Ќе кажувам од Сфрј дека сум, што е единствениот точен хронолошки факт, без антидатирање.
Па ете, ме остави вчера. Ми раскина. После две години врска ме остави. Ме сакал многу, ама погледите ни биле различни. Го молев за втора шанса, неќе ни да чуе. Побитно може му е за родителите да се грижи, него ли со мене живот да ствара. Не дека не може паралелно. Ја и онака мајка му кога беше болна, барав по кои доктори да ја носи, цело време бев до него, сестра му и татко му тогаш на почетокот со прст не мрднаа кога се случи тоа, арно ама ја не сум била тука за него, не сум се грижела. Многу ми е тешко, ама ќе пројде.
Си викам, ај ќе пуштам малку музика на yt ама на телевизор. Отворам јутуб и сеа чекам некое веселје да почни.. Слушам турска, галами, драма некоја, гледам трпеза со јадење, мислев уште е на Сител овај па некоја серија ја шалтаат А она да ти било реклама, итоа за банка бе... Фалеше од маса уште некој да извика, Фериде, немој да ја земеш картичката, таа е на мајка ми А овај па го убедува татко му да се префрлел во Халкбанка Боже.. Сериозно, во моментов турскиве серии имаат помалку драма од нашиве реклами Спојлер: Епизода 112
Лелее јас ова на спотифај го слушнав и се чудам кој им го води маркетингот на халк, шо ти требаше уште видеово
Немој да мислиш дека било кое машко цени барање/носење по доктори. Само во нијансите има разлика, другото е малтене исто. Сега да си се дотераш, другарки да си собереш и да мислиш каде летово на одмор.
Вака искрено кажано, услуга ти направил. Те памтам во една тема кај што велеше те убедувал да живеете со неговите. Убаво што си се спасила од таков наместо утре да заглавиш со свекори како многу тука што ги читаме. Немој ни да го молиш, имај самопочит. Таквите не се мажи, бебиња се. Заслужуваш подобро
Ти помогнал со тоа шо го направил, тури му пепел. Тешко е, ама потешко ќе ти биде да "живееш" со него. Тешкото ќе помине, после ќе ти биде поубаво и ќе викаш фала богу! Грижи се за себе
СдК дека Unforgiven од Металика на цело маало ни е омилена песна последните 4 дена и никој не ми се буне затоа
Ти мислиш дека може паралелно, ама верувај не е така за сите. Биди среќна што не те завел или подлажал со приказни дека може и со тебе и со нив. Има машки што се емоционално несозреани и неспособни да остварат квалитетна врска со било кој освен нивните, а и таа врска со нив не е нормална туку чиста патологија. Јас се изнедив како си толерирала 2год.изгледа си сметала дека ќе созрее со времето, ама подобро што завршило се иако првично ќе е тешко, ама ќе помине.