Добро сеа, и тоа ама и нас лично да ни е убаво и да не задоволи А коа ќе рече што убаво ти мириса косата, е тоа е По мириси сум лудаааа, да неам лимит една цела просторија би наполнила со најразлични мириси
Алхохоличарскиот ген е скуп за одржавање. Али јбг, фирма части. Литро пиво, три Лилети и два шота, ништо не ми е маме си ибам. А неам пиено од Јануар. Ај, барем и колегиве не ми се праат поштени и си дрмкаат и они. Поштовање. Јадењето али не можев да го дојадам, па си го зедов за дома и си го кснав. И плус сандали облеков за прв пут после 10 години и јаче, и наравно дека се спои небо со земја надвор. Уствари, сакав да кажам дека куроболието е скоро па цело здравје. ЛеЌа ноќ, што би рекла ја као копиљка.
Имам чуден стил на живот, живеам за моментот, некогаш и ја посакувам иднината, сум имал и невозможни љубови, некогаш сум се гледал со девојки што ни било и двајцата ни било убаво сме имале убава енергија и привлечност, иако сме сфатиле дека не би можеле заедно, ама ќе си направиш убав муабет, ќе осознаеш нечива душа, исто и за дружбите со другарите долги убави дружби иако ми фалат почесто, живеам бурно и повлечено, два контрасти а нешто не сум по алхохолот, ама кога човек има љубов во себе зошто да не ја сподели на тој што ќе ја прими барем некогаш и на момент, доволно е да си го напраивме убав моментот и да го живееш тој момент, тогаш знаеш дека си среќен барем на кратко.
Со колку пичкароши луѓе сум си имала работа,и уште имам тоа е НЕМОГУЧЕ. Ало,разбудете се,бидете мажи! Не се прајте јаки само пред другари,колеги и пријатели,а дома плачете пред жена ви ако ви каже дека нема ручек денес,пошо не сте заслужиле. Што сорта станавте бе ц
Затоа што за нас нема 10 во 1 производ како за вас. Затоа што не е исто ако е само кокос и ако има плус уште една арома. Затоа што во еден производ сакаме поинтензивен мирис, а во друг понежен.
А бе, има еден...... А бе 1001 филм ми сврти ко бевме на дејт. Памтам муабет, ми кажуваше како, се онадел со комшиката дури мажот и бил на работа... Го глеам вака,дечково... Јеботе прост... А, да. Беше само тој муабет.... Арно ќе беше... И сеа има женска го глеам и се прашувам дали со истиот муабет ја ќарил Па само слики прикачува, она со грб го држе рака, па пијат вино, па она го држе рака, без лица.... Па она гледа во далечината, со грб накај морето... Ах бе дејче.......... кај гледаш мооорррр
исто. јас паника кренав прееска, прекинав со нова нарачка демек за утре оставив. Многу глупости купив.