Кога ја работиш работата што мнозинството цел живот го поминува без да ја сработи, што мислиш колку луѓе ќе може да те разберат?
Затоа и понекогаш во темите пишуваме ако немаат деца да не коментираат...или ако не се во брак. Ама најчесто ко навреда се сфаќа Од тројца што ги знам со ајфони, на двајца на рати му е земен.
Не е здраво да пешачите и трчате кога надвор e отровно загадено. Труењето на крвта со оксидативни пм честици го надминува бенефитот од спортската активност. Освен ако не носите маска што добро дихтува на вашето лице.
Баш.. Ја не знам што е со народов, па зашо трн у здрава нога си става? Зар е толку интересно да пешачиш на вакво време ко да е искочено од некој апокалиптичен хорор филм? Ко прво е језиво, одвратно и гадно, нема расположение и атмосфера, депресивно, а да не збориме по здравјето како влијае.. Али заеби ај, хелти лајфстајл си терале. Да не знаеш дали да се смееш или да плачеш работава.
Никогаш не треба да се откажеш од своите соништа поради некој друг, дури и тој ако те сака никогаш нема да дозволи поради него да си ги уништиш соништата.
Дали е реално ова ? Таман ќе се гледаш и допишуваш со некој после еден век не излегување со некој и самжив живот Ќе се најде да се појави некој да пише од пред три години што сме збореле да ме викне на кафе и да праша дали имам некој , ова или сме скроз сами или некој не тестира кога ќе најдеме некој колку сме му верни
Па дека ќе останам три месеци без трчање, мало сутра. Али лесно е да збориш вака де. Врти сучи, пак обичните смртници криви.
Знам дека 20тите се за стекнување на животно искуство, ама не очекував дека секој ден ќе имам по 105 лекции и дека од секоја страна ќе бидам ударана со тупаници, па уште трактор ќе ме гази на крајот на денот.
Ми фали времето коа зимно време, попладне дома, надвор веќе е стемнето, пијам топло капучино, слушам мешани песни на winamp, во темница, сите светла угасени, само свети екранот и листам со саати stumbleupon.com!
Тоа им викаш за нивно здравје, они го сфаќаат за лошо. Не бе страшна работа Сеа и да даеш конструктивна критика и совет не вреди. Ма кршете сите глава.