Разни бизнис модели може да профунционираат- крадење таблици на пример. Абе кој излегол на крај со народната мудрост и креативност- хехенце
Чекам инфлуенсерките да престанат да го форсираат реформер пилатесот за да паднат цените и почнам да одам.
Од муабет со правник. Многу против уставни моменти има во правилата за наплата.. така да почекајте. Ова нема така брзо да се пушти во оптицај. Мислам и Јанаки Митровски пишуваше баш за ова.
Чувството коа долго се тушираш, и коа ќе искочиш од туш низ целата таа пареа од 200 степени Не постои ништо послатко од ова
Дааа, посебен доживљај е да идеш у соба без греење Овие растени у парно не го знаат тоа Нежни се Исто и под клима, таа дува топло, а мислиш на ладно е пуштена
Ама не ме сфати изгледа значи викаш податоци се оставаат кога регистрираш. Значи за нерегистрирани немаат податоци .... И ако немаат податоци кај ќе ги казнат тоа беше прашањето.
Не знам шо ми реплицираш ако те нервираат моите ,,што ако " А прашувам баш дека ако има потреба да платам казна сакам да ја платам на време а не за пари да ми пратат извршители и нив да ги плаќам.
Немаат телефон и мејл за кај да ја пратат казната ако не било регистрирано возилото оваа и минатава година. Други податоци од типот: име, презиме и адреса, ги имаат за секое возило за кое има МВР издадено сообраќајна дозвола и таблици, макар и последната регистрација на тоа возило била пред 5 години.
Пошо на твојте што ако, има одговор. Срања се дешаваат и ќе се дешаваат, и на другарка и стаиле казна за непрописно паркирање, летнала ли друг ја фрлил после година 11.000 се збрале, така да сегде може да се деси.
Една недела на веганска храна, смути, здрави оброци, вода со лимон, без пиво, цигари. Ќе се претворам у Јадранка Бибан.плачам у себе
Си јадам сеа мандаринчиња и си ги редам на парното демек да ми мирисале по дома, али не е тоа тоа ко на баба ми ќумбето коа ќе ги редевме и коа мирисаше цела соба...
Буквално се форсирам за да појдам до блискиот маркет бидејќи морам да испазарам нешто, какво тмурно и ладно времиште е надвор.
Ако не е регистрирана немаат податоци за колата а не за тој што ја вози, бог да чува.Не ја казнуваат колата, го казнуваат тој што ја вози.
Па тој што ја вози има ID, одма го проверуваат.Кога Сејф Сити фаќа возило што не е евидентирано никаде, се проверува возачот.Освен ако нема никакви лични документи, па да се води како непознат, што е малку веројатно, некој да се возика без ништо наоколу.Или тој што вози да е прекриен целиот, па да не може да скенираат.