Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Си можела и смајливо (y) да и` го пратиш наместо тоа. Мора алтернативи да се бараат. :lol:

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dayse

Dayse Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    133
    Да уживаме во малите работи и да се радуваме на секое ново утро :l:.

-за сите по еден цвет со многу љубов за убав ден :f:

На Adina, Ivy89, Tumblr.123 и 16 други им се допаѓа ова.
  3. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.455
    Си пијам кафе и уживам, сама сум дома. Извадив боранија да ми се одмрзне, па ќе си сварам чорбичка за ручек. Ми пукна еден нокт, па треба да одам и на корекција после, таман да се прошетам по растопениот снег. Ќе гледам серии, ќе си читам книги и така ќе ми летне денот.:D

На Anabelle.Amorette и Mahidevranfan им се допаѓа ова.
  4. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.567
  5. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.383
    На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Неделава и другава душата ми е "извадена".Се тешам себе си, ајде уште малце има. Ми се смачи

На Candid, Elena69221, anina и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.231
    (facepalm)(facepalm)(facepalm)

Одма дијагноза да извадиш... па бебе е, очекувана е реакцијата, дали е машко или женско. Јас не знам бебе што не реагирало вака.

На Mama25, ozbilnazena, Daleron и 7 други им се допаѓа ова.
  8. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.383
    Не се лути па ти :) , тоа ми текна прво и го напишав.

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    СДК ... од сите комплекси по човека, мислам дека најлошиот или најкомплицираниот комплекс е оној патење за внимание !
    Горе доле сите имаме потреба да го добиваме тоа внимание, ама начинот и посебно енергијата кој/а тоа внимание го привлекуваат треба да е умерен/а и ненаметлив/а. Комплексот го бара вниманието на конфузен, нереален и нелогичен начин.Додека енергијата, е таа е X факторот, кој не секој го има.
    Дајте му на вниманието шанса само да го најде патот до вас ... Вие само покажете му ја насоката, ненаметливо.

На kala21, Kala22, anuskaNESTLE и 23 други им се допаѓа ова.
  10. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    Вака, ќе ви кажам нешто и потоа не се навраќам на дискусија која не би сакала ни да ја поттикнам, не сакам да се расправам, не сакам да објаснувам нешто сосема очигледно.
    Форумов (особено оваа тема) е преполн со женички кои едвај чекаат прилика да се истакнат омаловажувајќи други членки. Штета што најголем дел од тие другите не се свесни и продолжуваат да оставаат овде дел од своето битисување, а не се свесни затоа што овие првите од што се претставуваат толку храбри и директни, продолжуваат индиректно да се исмејуваат. Ова најдобронамерно ви го пишувам, размислете дали вреди и буква да оставите тука. Зошто? За некој сосема обичен нечовек да има каде да ги испразни своите фрустрации, да има каде да се измисли себеси? За ова бескорисно катче да продолжи да егзистира во морето виртуелен кич и невкус? Секако, ова е само форум каде тепаме време, нешто неважно. Но, би можеле слободното време некако попаметно да го искористите. Од редовно изразување на своите мисли и емоции токму овде, нема да имате некаков особен ќар, нечие друго мало и плашливо его ќе има.

На buba4e89 и One.Moment им се допаѓа ова.
  11. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Koja nekultura "covecka".
    Vleguvas vo bolnica na poseta,zensko odelenie.
    Namesto da se informiras prethodno na cija vrata od soba broj,toj i toj da vlezes polesno ti doaga bukvalno da i se kacis na kvakata.Bez da tropnes,na site po red.
    Potoa sleduva ispituvacki pogled niz cela soba,da vidis dali ima prasina po zemjata e.bago.|(
    Ma kakvo dobar den,izvinete,prijatno.Samo sleduva ostavanje na vratata otvorena za site da ve cujat koga konecno ke pogodite kaj trebalo da vlezete.
    Posle vas sleduvaat drugite clenovi od familijata koi radi splet na okolnosti zaostanale zad vas.Se e isto,i pogledite i pominuvanje na site vrati,samo sto ovoj pat prviot koj bil najbrz veke vi ja otvoril.
    Nema da upotrebam termin "makedonska rabota"...

На Candid, Teodora*, SV1911 и 12 други им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.216
    Толку ми е мака во хаосов, се надевам дека навистина во него има некаков ред.

Толку ми е мака што би пишувала состав на тема - Првите качунки на Водно.
    Исто така ми дојде и генијална идеја за сликовница за деца.

И неврзано, стварно ми е мука и од родители кои трубат за здравата храна и анти-вакцинацијата, а децата редовно ги пратат караниците по дома, не ги забележуваат, ниту ги прашуваат и сериозно ги сфаќаат нивните возбудливи детски денови. А најмногу пак ме вадат од контакт самохраните или разведени родители кои секој месец им носат нов партнер по дома на своите малолетни деца... а ете нели и они се претпазливи за здравиот живот на своите деца. Едвај се воздржувам да не ги испеналам по фб, ама сепак... приватни одлуки и решенија, не е мое, нивен живот, ама... ете така размислувам, дека се ретардирани!

На Candid, mimiiiii, Mama25 и 22 други им се допаѓа ова.
  13. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Дека само идиот може да заебе работа која е речиси совршена. Да, јас сум тој идиот. За жал.

На Candid и Tumblr.123 им се допаѓа ова.
  14. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.530
    Прееска се симнувам пред зграда да се видам со дечко ми и гледам дека ме вика чичкото од обезбедување.
    И се зачудив малку, ама мислев дека има некоја сметка за плаќање, или ми паднало нешто.
    Тој ми дава космополитан и ми вика: стигна овде весников, ти си повеќе по модата па ми текна да ти го дадам.

Толку многу се израдував, затоа што јас едвај го забележувам човекот, освен што го поздравувам на поминување. Не знам ама баш ништо за него, а тој се сетил на мене.
    Мали гестови ми го разубавуваат денот секогаш. :)

На Dayse, Buttterfly, kala21 и 40 други им се допаѓа ова.
  15. sia.bella

sia.bella Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    17.210
    Бог не успеал да биде во исто време, на сите места во светот, затоа ја створил и измислил МАЈКАТА - единствената именка која нема заменка, без која не можам да си го замислам животот! :l:

На kala21, anuskaNESTLE, BurstBerry и 22 други им се допаѓа ова.
  16. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.858
    Допаѓања:
    142.540
    Сликава е под објавена вест дека Северина се бањала во отворен базен во зима. Тажно е што не знаат дека базенот е над 30 степени температура, ама срамно за коментариве.
    Понекогаш се срамам за тоа какви луѓе ма на светов, ама па си викам, да не се глупите толку глупи, немаше по што да се разликуваат од паметните.
    Ете тоа сакав да кажам. Ете што крепи земјава.

Прикачени фајлови:

• severina.png
      severina.png
      Големина на фајлот:
      87 KB
      Прегледи:
      95
    На anuskaNESTLE, Tumblr.123, Sunshine.Sunshine и 19 други им се допаѓа ова.
  17. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Јас сакам да кажам дека дека често пати ми се случува и тоа само со одредени луѓе кои што се во мојот живот малку да ми фали да се напраам лом.Значи како секој нормален човек си пробуваш да направиш најнормален муабет а тие ти се прават како тие да го создале светот,абе на моменти толку ме фаќа некој револт што ми иде да кажам дај носи се во три лепе...Зошто таа надменост зошто некој толку да сака да е над некој друг и да те корегира на секој можен кажан твој збор:^)|(,но знам што е причината тоа што ти самиот си го дозволил тоа,тоа што за да не навредиш некој и да не направиш да се почувствува лошо,не сакаш да корегираш некој во нешто а сум можела милион пати,ама не,само да му биде во ред,самата јас сум за еден стап,одамна го немам осетено тој релакс муабет со некој,штета...:smoke:

На Teodora*, anna.tesoro, Mahidevranfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. SuperGirl8

SuperGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    205
    Сакам да кажам дека се чувствувам многу глупо и засрамено, затоа што гледајќи слики од бившиот на инстаграм, случајно лајкнав една стара слика.. :fubar::tmi:

На BurstBerry, Tumblr.123, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  19. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажаммм абре чоек глеј си за себе,што те интересира друг,па се чудам,кажи животот да не ти фатил прашина?Само во туѓите да се мешало,ај пази.:^):wasntme:

На Dream-Girl, Love...music, Mahidevranfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.216
    Не паѓајте во депресија и немајте проблем со самодовербата.
    На една обука, една прочуена едукаторка, во наводници едукаторка истресе- МУЛТИЦИПАТИВНИ ОБВРЗНИЦИ.
    Кога публиката ја праша што се тоа? Она не знаеше да објасни... всушност ни да ги преведе...не постојат како такви во нашата терминологија.
    И не, не и беше срам да земе 1000 евра за 6 часа.

На anuskaNESTLE, BurstBerry, Marossa и 4 други им се допаѓа ова.