Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.870
    Допаѓања:
    163.506
    Денес го чув најнежниот опис на татко ми кога прв пат ме земал во раце - валжни плави очиња ме гледаат, а не те ни чувствував колку си тешка, ѕвездена прашинка...

Што технички може да значи и еден тон, ама баш симпатично звучи...

На Golden, Candid, Avokado и 20 други им се допаѓа ова.
  2. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Моментот кога при читање книга, баш при крајот на страницата наидуваш на некоја реченица во кoja се пронаоѓаш, те предизвикува да се задлабочиш во меморијата чепкајќи по поврзани случки и во филозофски размислувања за животот... за на крај да сфатиш дека уствари си заборавила што се случува во цела страница и повторно ја препрочитуваш од почеток. :tmi:
    Аm I the only one..? :wasntme:

На Ivy89, sweetgirl358, eliesaab и 21 други им се допаѓа ова.
  3. 702706

702706 Активен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    360
    имам еден дегенерик во клас и цело време ме гледа како да сум од марс падната кога се глупирам ама јас сум целата лике wrid is kool and i rool the wrld хехехе фала интернету фала пораки полоши од семе синапово специјална сум како да работам во специјал фала ти и на тебе бојан што немаш друга работа и се замараш со мојот живот 100% ми љубомориш лилеее ај одам на маникур

4. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.010
    Колку само љубов можи да ти пружи една мала душа,едни искрени очи, ми ја наполна душата тетичко:sun:

На Luna91, eliesaab, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  5. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Сакам да кажам дека плачам ко мало дете од жал за дедо Љубе.
    Еве копиран текст доколку не сте запознаени со случајот:

Се сеќавате ли на дедо Љубе од с. Којково? Дедо Љубе цел живот помагал, им ги спасувал животите на залутаните планинари, им помагал на затрупаните рудари колеги и многу пати дури го ризикувал и сопствениот живот. Сега е време и ние да му помогнеме на дедо Љубе. Живее во трошна куќа со својата баба која беше мета на силеџии во која се случи и немил настан. Бранејќи се од насилниците кои влегле во неговиот дом и го нападнале него и неговата баба, биле мачени, тепани и на крај и врзани. Некако успеал да ги одврзе ортомите и испукал со пушката за да се одбрани. Денес на дедо Љубе му се суди и на неговите 75 години оди пешки еден час и половина за да стигне на рочиште. За дедо Љубе обезбедивме правна помош, она што би можеле се парични донации за кои накнадно ќе биде договорен начинот и времето на собирање.

Ве молам луѓе ако имате срце да го поддржиме дедо Љубе ми се скрши срцето сега кога го гледав прилогот на телевизија. На фејсбук има страна за поддршка на дедо Љубе наречена „Слобода за дедо Љубе“. Секако доколку се согласувате со тоа дека треба да му биде простено за тоа што си го штител животот негов и на неговата неподвижна женичка... <3 Дедо срце <3 Ма какви луѓе можат да МАЧАТ стар дедо и стара баба?????????? КАКВИ???? Ај што крадат, ама да ги мачат.... Не можам...

На cheetah.girl, Annath, XMaN и 10 други им се допаѓа ова.
  6. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Денес гo фaтив нa делo келнерoт кaкo ме имитирa кaкo јaдaм. Дoби некoлку oстри пoгледи и не дoби бaкшиш. Мoчкo. Стрaственa женa сум јaс, не мoжaм дa јaдaм кaкo препaрирaнa, кoгa јaдaм се внесувaм и кoристaм и прибoр и рaце и земaм гoлеми зaлaци, си прибирaм и oд други тaњири, кoј штo не јaди, нa кoј штo му oстaнaлo. Не сум некултурнa, сaмo си јaдaм сo мерaк. Не ви е елитен рестoрaнoт пa дo тoлку дa се пaзaм, нa сред тргoвски сте ебaве.

На Madam-A, Candid, Avokado и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.482
    Допаѓања:
    183.756
    Не, не и не!! Не можете од една водолија да очекувате да бира меѓу нешто! Не можете да ја ограничувате! Не знаете кој притисок и која казна е тоа за неа!!!!
    Највеќе мразам кога треба да бирам една ствар помеѓу 2 или повеќе понудени. Не е можно тоа. Неам една омилена песна, боја, актер, дестинација..зошто имам премногу!! Не можам да се лимитирам со само едно нешто...дури и за ситници и баналности!
    Моите избори се сведуваат на поише од една опција или сите понудени, или воопшто ниедна, ама никогаш само една.
    Толку е едноставно!! :D

На SparkyAngel, Ivy89, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  8. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Ареааааааааааааааааааааааааааааааааа!
    Can't wait for tonight!
    :rock::rock::rock::rock:

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    поглупаво девојка од мене не постои
    не сум лекомислена не сум глупава имам поцврст карактер имам ама бе брате кога ке се вратам на минатото се каам премногу и за бивши и за врски и за се
    леле до кога вака бе човече дури и музиката почнува да ми смета-прв знак на депресија
    а вртоглавици овие два дена сум ни на небо ни на земја
    до каде вака незнам:(

10. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Си седам јас онака, одмарам од "учење", и слушам на телевизија зборуваат германски. Ја мајката. Почнав внимателно да слушам за да видам дали разбирам. Филмов беше српски, а зборуваа и на германски.
    Слушав внимателно, и за чудо разбрав се што се зборуваше.
    Ама оди слушај што се зборувам на вистинска германска телевизија.
    300 на саат зборуваат, и додека да си го премоташ тоа во глава, да сфатиш за што се зборува, тие почнале да зборуваат за нешто трето. :^)
    Многу сакам да учам јазици. Летово ќе почнам да учам шпански. :D
    А за англиски пак, да не почнам да :talk:. Се фаќам себеси како размислувам на англиски. :drunk: И тоа премногу често.
    Море, за странски јазици ме бива, а за македонски јок. :D

Се сетив на една смешна случка од кога бев помала.
    Со брат ми бевме сами дома, мајка ми и татко ми беа на свадба, брат ми става млеко во чаша и истури на земјата, и на англиски вика ХЕЕЕЛП, а јас тогаш бев мала и бев ќутуче :D за јазик и му одговарам: Help ja ju no!
    И ден денес кога се сетам се смеам до солзи. :D

На Lella, cresa-jagoda, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  11. QueenElizabeth

QueenElizabeth Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    88
    Сакам да им се извинам на @IronLady @Anabelle.Amorette @Someonespecial зошто се изгубив од чат...причина? - ми се јавија на телефон па се забораив едно 2 ипол саата :lol: извинете женски...

На Anabelle.Amorette му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.870
    Допаѓања:
    163.506
    За случајот на дедо Љубе буквално можам да умрам од тага.

На Annath, Candid, sparklie и 14 други им се допаѓа ова.
  13. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    7.339
    пред некое време ми се случи нешто многу лошо што буквано ме турна на земја.животот убаво се пошегува со мене.и додека повторно се изградував над рушевините што останаа,само една личност ме фати за рака да ме извлече од таму.да ме спаси.тоа е мама.

СДК родителската љубов е единствена,безусловна.родителите некогаш грешат но никогаш не мислат лошо.
    и додека сите други ке ти завртат грб,мама е тука рака да ти подаде.
    ценете го тоа.

На Annath, eliesaab, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373
    Сабота вечер си седам дома и ми е досадно. Се присетив на моменти не баш убави, моменти кога сум го колнела животот и сум била во тешка ситуација, си размислив убаво и со велам море убаво ми е, супер ми е и покрај тоа што си седам дома а ми се излегува со добро друштво.

15. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    12.628
    Знам дека се се случува со причина, но понекогаш посакувам да знам која била таа причина...

На vinozito1, mileystar, Sunshine.Sunshine и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Сдк после толку време еве ме во оваа тема...Само да ве позз ситте јас сум добра одлична .....позз до сите се најдобро

17. 1slavjanka

1slavjanka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    504
    Некои момци единствената шанса за да допрат женско тело ја имаат во гужвите по ноќните клубови. Мислам аллооо кое е тоа манијачко ''случајно'' допирање при разминување :punch:

На SparkyAngel, Candid, sparklie и 5 други им се допаѓа ова.
  18. anna.tesoro

anna.tesoro Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    99
    Синоќа во дискотека едно сељачиште толку силно ме плесна по гз што се забодев во една маса и истурив 2-3 пијачки :swear::punch:

19. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.363
    Значи човек на фб да не може да се уклучи.Одма триста души на чет :^)

20. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    1ви Март конечно нов месец што звучи свежо. Чувството кога купуваш нов број на списание за мода и ја впиваш секоја страна. Шаренилото од пролетна колекција по продавниците што предизвикува воздишки. Капучино на сонце, кожна јакна и поглед на Водно. Скокоткање во стомакот, циркулација од пешачењена свеж воздуш што најавува уште малку пролет, фрлете ги шаловите и чизмите време е за љубов.

На Annath, Sexybaby86, SwanMay и 5 други им се допаѓа ова.