Тоа дека си ми веројатно генерација...ако тоа 90 после името ти е за 90та Стари сме веќе...никој не не сака..каква двојка каква тројка
Не знам, не сум за тројка, модерно време дојде да не ми го закачи мене, па да се налутам и јас после него и чупето да остани така да не гледа... Остај батали.
Probavme skoro mmf so mlad ne bas iskusen decko,na dvajcata ni bese tus rab, da li deka on se ponasase glupo, ne znaese sto davpravi go prasuvase deckomi da li ova da li ona, strav mu bese nekako od deckomi ♀️ jas ne bev opustena mi bese odvratno zaradi ponasanjeto decko mi ne mozese ic ni on,mu rece aj izlezi od soba.. Pa me guskase se izvinuvase sakavme ama ne iskoci ok. Sega pak sme so taa ideja so pomladi nez zasto, neka se i povise.. I mu vikam ne sme nie ludi nego imame normalni zelbi sto ima vrska uzivake toa e samo igra. On e za, toa a moze duri i par koga bi nasle..
Сте го усрамиле дечкото. Сега нема женска да си фати од срам. Не сте требале да го избркате, можете да му ја уништите самодовербата и да падне во депресија. Ако можете, пишете му или јавете му се и извинете му се (уште еднаш).
Не он си беше ок.. Само де смееше не знсеше што да прави цело време прашуваше може ли ова, што сега и се смееше и створи тензија.. Он си заврши негово. Не е посрамен ни ништо