Samo sto se porodiv i doktorot vika, ova tvoe bebe pravo vo gradinka da go pustis hahaha inace ne znaev deka e tolkav, mislev 3500g, ama ete losa procenka na doktorive Fala inace na site
@mariz eeee Veligdensko poklonce definitivno si go dobi najubavoto, a dodusa I najgolemoto jajce zivo, zdravo, srekno, veselo
Честитки до сите нови мамички,да ви се живи,здрави,среќни и цел живот бериќетни бебушките.И да ве прават горди родители.
Cestiti @espana I drugite mamicki Da vi se zdravi, zivi i blagosloveni bebinja. Samo radost da vi nosat
@espana да ти е здрава и жива малата принцеза. @mariz и тебе да ти е здраво и живо синчето, машала, машала големо момче.
Jas tesko, ama vredi 9 saati se poragjav, ustvari so bolki bev 9 saati, a vo rodilna sala bev od 1 do 6 sabajle povrakjav od bolki duri, samiot poragjaj ne mi bese tolku strasen kako trpenjeto na bolkite dodeka se otvoram barem 7 prsti... Posle poradi papocna vrvka okolu vrat mnogu brzo gledaa da me porodat, edno 3 doktori mi se kacija na stomak bukvalno... Dosta sum isecena dole i malku nagore sama raspukana... dva pati me sieja, ednas na zivo... Sepak bebus 4400 So celosna aneztezija me zaspaa posle poragjaj, placentata od so bese prezreana se raspadna vo mene i me cistea :/ Ama se na se ne placev, ne vikav mnogu edvaj cekav bebus da go vidam, tolku vreme cekav da se porodam ama nekako interesno mi bese iako bolno, ni provokacija dobiv, ni epiduralna