Huhu bebco priblizno kolku sinko, 50g i 1cm razlika golem bebus, cestitki golem da raste i sekogas srekja da vi nosi Patem i cestitki na site mamicki
Да се пофалам и јас, се поρодив. Здρаво женсκо бебенце 2400гρ и 46цм. Се ρоди во 36 недела. Пρеубава е
Честитки мила....Живо, здраво и к'сметлио да ви биде ќеркичето... Да биде ваша најголема гордост и цел живот да и се радувате
Честитки мамичка! Кога пишуваше вчера тука, кога се породи Да е жива и здрава ќеркичката и секогаш да сте среќни сите заедно!
Сите живееме за нешто во животот,но кога ќе станиме мајки ја запознаваме најголемата љубов што може да постои, а таа е кон нашето дете,смислата за живот будењето секое утро и насмевката нивна ♥Стана горда мајка на прекрасна принцеза ,жива и здрава да е, гордост да ви е само најубаво на нејзиното лице само насмевки да има ♥ За тага и солзи да не дознае ,бакни ја од мојата Гориче посакај и добредојде во овај убав свет
Chestitki src, bash me iznenadi i utrovo mi go razubave Zhivi i zdravi da ste ushte ednash, gushki do dvete