@Natasa. P честитки за малата принцеза Јована да е здрава и жива и само среќа да ве прати Да биде гордост од мама и тато. @irena.1 честитки за втората среќа да е здрав и жив. Уживајте сега дома @Aneta92 да ви е здрав и жив синот само да ве радува, гордост да ви биде
Честитки до сите мамички да сте живи и здрави и вие и бебчиња, јас се породив во четвртокот синчето ми се роди 3480гр и 48цм. Се породив со царски рез втор пат...царски ко царски тешко дека станувањето е ко пушка и трчањето исто помимав еднаш знаев што ме чека, бев повеќе исплашена меѓутоа по смирена овој пат и покрај тоа што се плашев повеќе ))) се заврши добро сега сме дома се опораваме цицаме и така..поздрав до сите мами и со лесно на сите....
Нека ви се здрави и живи бебенцата на сите на кои не сум честитала и нека вечно го греат вашиот дом исполнети со мн љубов и топлина
Честитки до сите мамички...нека ви се живи и здрави бебенцата...голема радост да ви носат секогаш! inlove:
Се породив минатата недела ако случајно ме мислевте хаха. Синко и јас сме добри и ве гушкаме Со лесно и убаво нека ви е на сите овде!