Слики од бурми или веренички прстени Ели како што разбрав од Сваровски ти е така ? Мене летово ми поклонија моите комплет прстен и ланче и прстенот преголем ми беше . Отидов и ми дадоа за бројче помал прстен
Слики од бурми или веренички прстени Еве ги моите топ три: Кога ги видов си помислив Wtf Сакам да имам еден од нив.
Слики од бурми или веренички прстени Вакви се нашите бурми Штета што немам слика од вереничкиот да ви го покажам Само што тој е од жолто злато. Штом помине веридбата, веднаш ќе ви го покажам
Слики од бурми или веренички прстени BULGARY бурми...девојки дали некоја од вас знае каде можам да најдам вакви бурми,и како им се движат цените?однапред ви благодарам
Слики од бурми или веренички прстени ^Bulgary има во секоја златара во стара чаршија, цената вероватно им е слична со останатите цени на златото. Bvlgari нема овластен продажен салон во МК, инаку цените им се од 2000 евра за прстен па нагоре. Прстенот мора да го има жигот на Bvlgari, вака треба да изгледа.
Слики од бурми или веренички прстени и уште нешто...свекор ми сака булгари да се бурмите.биле преубави хехе.што е толку посебно во нив:?има ли некоја од вас..или некој ваш близок?
Слики од бурми или веренички прстени Не е грешка хехех , 2000 евра ти е најефтината варијанта, има прстени и од 10.000 евра. Посебно нема ништо туку Bvlgari се една од најдобрите дизајнери на накит, се плаќа името а вероватно и уникатноста на некои парчиња на накит. А Bulgary во стара чаршија може да најдеш и за 100 евра, тоа се фејк Bvlgari прстени.
Слики од бурми или веренички прстени Во право е Bitterswwet ги има тие прстени секаде во чаршија, копија на Bvlgari, ама тој е тој модел. Сите што имаат Bvlgari од чаршија има се Инаку за мене не се ништо посебно, пред едно 2-3 години беа многу во мода и многу ми се допаѓаа...а денес за мене лично се само многу гломазни прстени поради кои неможеш прстите еден до друг да ги споиш.Поздрав
Слики од бурми или веренички прстени А мора ли да му ја исполните желбата на свекор ти? Вие ќе ги носите прстените, а не тој. Ако ви ги плаќа тој, кажи му ја цената на оригиналните Bvlgari прстени, па ќе видиш како ќе се премисли
Слики од бурми или веренички прстени хехе во право си ,,,ќе му кажам...ние зборувавме за бурми па тој предложи такви...и јас сум слушнала ама не занм што е посебноста во нив,,сега по порачка прават каква што сакаш... aа,да,,тоа дека се марка...јас те сфатив туак кај нас се 2000 евра,,си реков не е можно,никогаш никој нема да купи хехех...