Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^неверство (не мора да е на љубовен план, и не се мисли неверство во смисла на прељуба,може да е лага,не одржан збор)

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Сонвав дека сум била на свадба имало многу луѓе сите дотерани по фустани, и сме седеле в парк на клупа, толку беше сонот. :?: :?:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    свадба на некој близок,познаник ^ можеби твоја :lol:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.741
    Допаѓања:
    6.738
    Сонував еден дечко што неодамна се мувавме само скоро 2 месеци, после заради некои работи прекинавме, па пред скоро 2 недели пак се смувавме ама сега сме на стенд бај некако, не зборевме една недела, и сега ни сме, ни не сме работава..
    Него, за сонот. Мислам он беше на Рекорд чекаше автобус за да оди во школо, и јас сум му рекла чекај, немој не иди во школо, не иди на прв час, што и онака е последен ден, голема работа.. И пошто така му викав и во реален живот :rofl: ми викал абе не, како да не идам, и накрај се насмеал и рекол ај добро, нема да идам на први и јас знам се израдував, го фатив под рака и сме отишле негде, сум му зборела нешто со надеж демек ќе ги средиме работите меѓу нас, пак да бидеме заедно ова-она, зашто во сонот сум се осеќала дека имаме раскинато, така нешто..

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^по ова што го збориш што ти се случува, а и во друга тема што те читав за совет, па и самата велиш и во реаленоста така сте збореле, сметам дека за џабе ќе си ставаш мисли во главата што и како е тоа што ќе ти го кажам, сметам дека ова е само психа,испомешани работи,немир во животот....моменти.
    но сепак ако сакаш,пиши, ќе ти кажам

6. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Јас сонував од чуден до почуден сон :lol: :^)
    Сонував како јас сум била малку мрдната и наместо да ме однесат во лудница,ме однеле во затвор,ама овој затвор не бил како затвор,малку беше чудно,како во подрум да си.....! :lol:

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ‘^имаш несредени односи, поради кои можеш да имаш непријатности

На smiley22 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.741
    Допаѓања:
    6.738

Слободно кажи ми, баш ме интересира. :) А инаку незнам баш во која тема ме имаш читано, ако зборуваш за разлика во години, тој е сосема друг, нема врска со ова. :)

9. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Сонував како мајка ми досла на гости и сме седеле надвор на скалите пред куката и јас сум отисла да ги преместам цвекинјата за да ги фака повеке сонце и кога сум се вракала накај мајка ми сум видела на местото каде сто има посадени други расцветани цвекинја една прилицно голема змија и сум ја слуснала како сусти(а тоа место со такви посадени цвекинја го нема тука , само во соното го видов ) .Сум истрцала накај мајка ми ми рекла да не се пласам но наеднас кога сме станале да отидеме внатре не сме мозеле да ја затвориме вратата убаво бидејки една друга сарена помала змија се протнала низ вратата и ја гризнала на мајка ми.Јас сум го видела тоа И сум ја прасала дали бесе тоа таа змијата или те гризна мацката (бидејки имаме мацка а и во сонот ја видов ). После тоа ми се испомеса сонот но знам дека и во друга соба видов многу змии но некако ја затворв вратата а и мајка ми реце дека ке ми ја преместреле кујната на другата страна со некој цовек кој сто лицето не му го видеов во сонот за да не мозело да ми влегуваат дома змиите . Исто така знам дека трцав од соба во соба за да ги затварам прозорците за да не ми влезат внатре.....
    Те молам Snow и однапред ти благодарам за одвоеното време но мене веке мие преку глава со тие змии дали треба некаде да отидам или несто да направам за да не ги сонувам..... :(

П.С... денеска добив порака дека некоја братуцедка од маз ми не сонувала во некој многу лос сон и ми писа несакам да ти го казам сонот но те молам цувајте се и мм да не вози мотор..... :?:

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував како купувам чевли,се нешто пробував на нога па патики,папучи,штикли :^)

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    blueeparadise-сонот има значење дека ти ќе донесеш некаква одлука на љубовен план, од тебе зависи

sabatini-домашни кавги, биди внимателна, бидејќи некој од ваша близина сака да ви наштети (подмолни пријатели). Внимавај и да не си ги расипеш односите со мајака ти од рекла-казала.
    А тоа што ти се јавиле, подобро нека ти го каже сонот,пиши за да ти кажа....зошто некогаш лошите сонови имаат и добро значење.
    И јас пред едно 5/6 дена имавненормален кошмар,душа немав додека дечко ми тој ден патуваше со кола, ама додека се освестив дека сонот ми има убаво значење за нас двајцата....затоа не се замарај за пораката

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Мила ја прасав за сонот и ми написа вака.....
    Мм паднал од мотор ама многу страсно паднал и сме го цекале во некоја соба да поцине и додека сме цекале тој поцнал да замирисува (а сеусте не бил поцинат) а золва ми била слаба и бремена во сив фустан лицела на карикатура ( золва ми и е бремена но не е слаба ) и јас сум била во сонот но за мене не се секавала нисто се и било како во магла.....тоа бил сонот...

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^плановите кои ви се започнати ќе ви успеат,ќе имаш добро одразување

14. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

ti blagodaram najmnogu :*

15. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Е стварно значит последниве два вечери јас неможам глава да кренам од соништа :@
    Вака сега пишав дека сонував нели мртовечки сандаци,синојка пак сонував сличен сон,но според муслиманските обичаиии.Јас се враќав однекаде,и сретнав како повеќе мажи носат сандак,а од кога поминав,некој најверојатно беше оџа фрли некое кесиче ( кесиче како тоа порано што ставале пари) . Јас бев зачудена и си продолжив.
    После уште еден сон.
    Дечково што го сакам,сонував како на една моја другарка и пишал на фб т.е и честитал роденден,со некои нежни зборови,не се сеќавам целосно како беше реченицата.Одкога прочитав што напишал се чуствував нервозно.
    Повеќе ме интересира за вториов сон,дали има некакво значење или само обичен сон? :?:

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Anna-Banana- се сеќаваш што и пишал?

17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Хм нешто во смисла беше,како обична роденденска честитка,но имаше нешто специфично,као демек те сакам ова она,а после во коментари таа му имаше нешто пишано со мене ли најде да си играш или незнам си што,а тој знаеш дека само се зафркавам. :lol:

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^добивка

19. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Сонував како одам тука позади кај мене на рид и се сретнувам со едни познаници. Сум нашла диви јагоди и сум јадела. Во тој момент гледам нагоре како се собираат војници, не класично облечени, туку во кафени униформи и се враќам дома. Повторно погледнувам нагоре од прозор и ги гледам војниците го опколиле цел рид и се свртиле накај моево село. Отварам врата, почнуваат бомби да паѓаат. Брзам накај тераса да го земам телефонот да ги известам моите и таму почнуваат бомбите. Наеднаш се` се руши, земјата ме поклопува и во тој момент си мислам- Со која душа ќе одам јас пред Господ?!

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Libera-несогласувања со домашните,голема кавга

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.