пред една недела се породи на мајка ми една пријателка. е, сношти сонував како свекрвата на пријателката од мајка ми сум ја сретнала и сум и честитала за внуката и ми рекла така тажна дека бебенцето умрело.. што значи тоа? :/
Сонував како сум заминала во Италија со баба ми. Во сонот, не сакав да одам, плачев. Но сега некој да ми понуди, не одбивам. Втор сон- Јас и мајка ми бевме на некој плоштад, беше сончево и убаво времето. Мајка ми ми даде еден сад, и ми рече да одам да наполнам вода во него. Потоа заврна дожд, но времето остана убаво и топло.
сонував синока како сум си купила од вет шоп кученце и маченце ама биле многу мали мачето било онака баш како маче само малечко а куцето ептен мало и како само со кожа без влакна на него и сум ги донела дома да ги чувам
ќе слушнеш некои добри вести но пази на твојата добрина ти враќаат со неблагодарност. немој толку да им веруваш на луѓето.поздрав
душо би сакала да ти помогнам ама незнам како..незнам што би можела да ти кажам за сонов...ако има нешто поконкретно да ми кажеш, дали си се карала со другарка ти, или сл.објасни м алку поопширно ок?гледам сега еден филм на сител пиши ти па јас после ќе се уклучам и ќе ти пишам.поздрав срце
Како што ми објасни другарка ми..Таа го свиѓа во реалноста,човекот што во сонот мене ме свиѓал. Сме биле излезени ние со другарка ми заедно в град,потоа на телефон и се јавил братот на овој што таа реално го свиѓа и и кажал дека мене ме свиѓа истиот(значи овој што го свиѓа другарка ми во реалност).А другарка ми пошто го свиѓала и во сонов била љубоморна на мене пошто не ја сака неа туку мене за во сонот зборам..Тогаш другарка ми му исклучила на братот на овој што ме свиѓа зошто била многу нервозна...по 2-3 мин истиов повторно и се јавил и и кажал истото..а јас и другарка ми не сме се скарале...а кога другарка ми ја прашала мајка и и рекла дека може да значи спротивното од сонот,незнам...
може да значи обратно во право била мајка и .но да знаеш дека те очекуваат некои итни, неодложни работи кои мораш да ги решиш само што ќе ги слушнеш, да не оставаш рабптата да се потрае..поздрав
Уфф каков страшен сон сум сонувала се надевам дека некој ќе ми го протолкува.... Сонував дека сум била кај некоја гатачка,нешто слично ко пророчица Клеопатра и ми вели девојко тебе дечкоти нема да те ожени ќе се жени со друга девојка... И се разбудив одма...што ли можело да биде ова
Што значи да сонуваш како со некој со кој што не си во добри односи си праите муабети како да е се најнормално,како ептен блиски???
Последниве два дена сонував нешто навистина необично.. Едниот сон беше како мајка ми е бремена .. А другиот сон ..беше ..како сум жртва на вампип..