Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не е тазе сонов ама го паметам.
    Што може да значи?
    На сонов бев дома и слушам на врата ѕвонење. Отварам врата и пред врата гледам две женски бебиња. Па ги зедов, играв со нив, ги гушкав. И толку се сеќавам. А, да, беа облечени како зајачиња како што имам јас дома кукле, беа облечени како зајаче.
    Сноу?

2. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Мразам кога сонувам вакви глупости али ајде......
    Сум била бремена но многу брзо поминале тие 9 месеци и сум се породила со царски рез и одма нардниот ден не сум ја ни осекала раната или резот па во себе сум си велела не болело толку како сто слусав.мајка ми ме прашала зосто сум станата од кревет и тоа дома сум била а јас и одговорив дека не мие нисто и си го видов резот а и на мајка ми и го показав.сум отишла до бебето за да го пресоблецам и несакајки некако му го превијав рацето и се разбудив.и да маско бесе бебто.

Сноу сто би мозело да знаци цел ден мислам.
    Ти благодарам

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Lux
    дупла среќа/успех

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  4. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    Вака гледам дека бараш објаснување од сноу ама ајде и јас да кажам во врска со сонов, да се умешам :rofl: :rofl: :D
    ако си мажена сонов значи голема добивка и благосотојба но ако не си тогаш значи дека ќе доживееш некое многу болно искуство кое во текот на наредниот период ќе те зацврсти и ќе можеш по рабирливо да ги гледаш работите и на крај ќе сватиш дека имаш добри пријатели и ти следи исполнување на некоја желба..поздрав :*
    срце ќе слушнеш некои неочекувани новости кои ќе допринесат за семејна среќа. поздрав :*

Модератор: Користете го копчето редактирај за дополнување на пост, наместо да испраќате две мислења едно по друго.

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.459
    Ајде и јас со едно сонче неразјаснето.
    Сонував завчера сме го виделе со мама дедо ми(нејзиниот покоен татко)лебдел над нас ,беше облечен со плава светла кошула и мајка ми истрча кон него,јас извикав немој мамо ,ама за среќа тој одлета само успеа да го види.
    Потоа отидов со дечко ми кај стрина и на мама и сум ја штипнала за образ,сум и честитала слава ,таму беше и другиот дедо(тој е жив)и ми рекоа да пратам некој емаил на првиот братучед на мама,и кога излеговме од зградата,имаше многу скали,па излеговме на страна под друга зграда и со дечко ми имавме секс :$ .
    Како да го толкувам ова :?:
    Ги очекувам СНОУ ИЛИ МАФИ :!:

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    И покрај малото неспокојство,љубовен напредок не ти бега. копнееш за поголема блискост и за повеќе авантура.

7. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.459
    Фала Сноу,и да знаеш точно е :) .

8. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Ти благодарам мила и да мазена сум па ајде да видими дали навистина ке се исполни
    желбата.оцекував одговор од сноу незнаејки дека и ти знес да толкувас сонови.се извинувам и благодарам усте еднас.
    Секогас кога ке ја видам мајка ми во сон се пласам да не и се слуци несто...
    Поззз :* :* ;)

9. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    4.227
    Синоќа сонував како сред ноќ сум се разбудила и сум отишла во веце, кога таму во кадата лежел татко ми мртов со прекрстени раце и гол, а во кадата имало малце вода.Што значи тоа? :o :?: :(

10. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Сонував како сум возела точак.Одеднаш погледнав доле и гледам дека ланецот на точакот паднал што значи се расипал точакот,но уште вози точаков не застанува..

што може да значи тоа? :^)

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Witchy-style-сонов е само еден знак,имаш голема развиена потсвест

booba- домашна кавга

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.818
    Јас сонував како сум имала детенце, во сонот бевме со маж ми и детето и нешто беше толку смешно што почнав на глас да се смеам и така се разбудив, смеејќи се. Осетив дека се смеам на глас еј многу беше морничаво, поморничаво е кога се смееш него кога плачеш во сон. :^)

13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ноќеска сонував како сме биле со моите за Берово и како сме зеле од едната куќа храна и други работи, сме ги ставиле во торби и ќеси и заедно сите сме ги однеселе во другата куќа. Додека одевме се смеевме. Имаше со нас еден дечко и тој ме качил на грб и ме однел. Кога стигнавме таму, ги оставивме торбите и ќесите, и тука заврши сонот.
    Инаку куќата во сонот, онаа каде што отидовме, не е ни малку иста како таа што ја има тетка ми. Можеби сонот нема значење, ама пак да си прашам јас.

14. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.728
    Допаѓања:
    17.691
    Сонував дека сум бремена со машко дете, ама главата на детето во стомакот му била скоро на грбот.
    Некој?? :?:

15. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Последно сто сонував бесе како јадам лук и тоа не малце туку 10 чешчиња.Во еден соновник пишуваше дека-имам многу непријатели,а во соновникот на фемина пишуваше друго нешто.Нејсе нема лошо значење сонот :clap:

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    RainBow- ќе се впуштиш во некаков си потфат

starbucks- кога ќе ти биде тешко ќе добиеш помош од неочекувана личност

pamelche- тежина,се ќе биде врз тебе

katalina- некоја твоја постапка ќе има лоши последици

На RainBow, pamelche и starbucks им се допаѓа ова.
  17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Во последниве 2 дена се бившиот го сонувам.
    Синоќа сонував како сме биле во домот Пелагонија и сум се карала со неговите, како мајкаму повеќе ја сакала таа неговата нова девојка зашто не готвела, јас со него сум била во некој автомобил и често сме се карале, тој често пати ќе ми речеше дојди тамо и тамо и јас сум отишла а место него доаѓал некој негов другар. После како седиме сите и јас готвам и тука е баба ми ( бог да ја прости) правам супа и пире и никој не го јаде. Понатака не се сеќавам....

Барав во соновникот под кавга но излезе нешто друго...
    И што би значело ова?

18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    леле фала ти многу snow queen,досадна сум знам ама еве уште еден сон:кај мене дома на тераса седеле мајка му и сестра му на бившиот и јас сум им покажувала некој мој накит,после имало таму некое мало маченце и јас сум му ги отсекла предните ноџиња и не му течела крв туку нешто како лушпа од банани му биле а тоа не врескаше,после му го отсеков и јазикот и опашката и тоа пред нив и пак не му било ништо,леле страшно ми е кога ке се сетам,а и бившиот бил на тераса сме се договарале нешто(а инаку у реалниот живот сеуште ме кани да излеземе but i dont think so :) )ај translate и на ова please ;)

19. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    абе срце лош сон!!!
    ќе имаш некои грижи, непријатност,срам, беда, некоја несреќа.
    поздрав :inlove:
    ама не верувај многу на соновите.уживкај :*

На Witchy-style му/ѝ се допаѓа ова.
  20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Сонот го сонував дента на Богородица, сум задремала попладнето :)
    Сонував како одам по некој правлив пат, посеан со мали камчиња и оддеднаш се појави една женска која ме прашуваше нешто на хрватски ама не ја разбирав, нешто као ме прашуваше за крстење и одговорив дека сум крстена во црква православна.
    Наредното се најдов како во црква ама не како нашите со икони туку некои ходници и големи соби ама сум знаела дека е црква и сум сакала да оставам пари, извадив парите ама ми паднаа па ги собирав од подот, додека ги собирав се мислев колку пари да дадам се мислев 50 денари ама као срамота е малку се и на крај се одлучив за 100 денари.
    Парите и ги подадов на една која изгледаше како часна сестра и таа ме праша од каде сум и реков од Скопје(не сум од Скопје) и на таа првата жена која ми се појави мајка и се појави од еден крај на собата и ме праша дали Матка е во Скопје, за да од друг крај на собата нејзината мајка и одговори дека да Матка е дел од Скопје и на крај ќерката на првата жена влезе во собата и ми подаде цвеќе.