Јас сум сонувала како сум се возела со мајка ми во автобус и нешто сум почнала да се карам со некоја си баба(не ја познавам),а мајка ми се смеела и ме подржувала цело време ,тоа што сум го зборела.
daskaloska-Добри новости,со што ќе започнеш некаков план, и некој ќе се обиде да ти се попречи во тоа.Но нема да му успее. mimitka-помирување со некои пријател/ка и воедно ќе ти се разреши моменталната ситуација Sara123-одредени работи ти се пред очи но не ги приметуваш
....сонував како со татко ми се возам во автобус за друг град.....стигнавме таму каде што стигнавме ама на крај пак се вративме на станицата од каде што тргнавме....пред тоа татко ми нешто ме подучуваше....јас слегов таму татко ми продолжи понатаму...... .....после бев дома.....разгледував една книга и на кориата имаше слика од еден познат пеач, да не именувам ...мада не е ни наш.... као некој имал напишано биографија за него.....и ок ја разгледував книгата само внатре на крајот имаше еден мал дел шо немаше врска со пеачот туку со една особа шо ме вади од такт понекогаш.... кукаше и цмиздреше нешо за нејзиниот живот и за неверствата и тоа беше објавено во книгата.....и јас и го кажував тоа на мајка ми и и реков шо бара сега и тука, насекаде цмиздри, дури и книгата ја упропастила....а знае дека сама си е крива за се.....она варала па сега ќе ја вараат нормално....
ај ќе ве молам за одговор се фрлив во мерак од соновиве во последно време.. сонував како поминав со раката по мојата коса и косите ми остана во раце и си реков ова сигурно е од болеста што боледувам,треба да направам анализа на крвта тоа беше едниот сон. Другиот сон ја зедов како демек бомба во една чанта од чичко ми и ја носев на далеко место за да пукне а не близо нас и ја однесов во едно мирно езеро каква лепота невидена сино мирна вода и мислам дека одев по вода и ја фрлив бомбата во езерето и на враќање како да имаше веселба во местото каде што живам... ве молам да ме извините што ве оптеретив со соновиве моие ама стварно ке ми олеснете ако ми одговорете однапре ви благодарам....
hrcace-Наредниот период ќе имаш и напредок и падов.За да се стабилизира ситуацијата се ќе треба убаво да се преиспрашаш и провериш дали добро правиш. macufkaa-велат 3 пати ако сонуваш исто се остварувало, а ова твоево можно е да е психа, ако со нетрпение чекаш да се врати.
Што значи да сонуваш мало црно кученце кое по грешка го пресекуваш со нос на лицето (тоа скока околу мене и јас несвесно замавнувам со ножот) и тоа не вообичаено не бега туку само се врти на другата страна и почнува да цимоли. Многу се натажив што се разбудив плачеечки во 4 сабајле
Anne15-Преокупирана си со небитни работи sajonaramucaca-Ќе искористиш некого/нешто Bel-Golub-загупа на пријател или пари -среќно изненадување
Sonuvav bas sinoka deka navodno sum se spremala da odam kako na skolo ili nekoe predavanje preku ulica imame komsija sum pominuvala niz negoviot dvor da skratam da stignam do turskite grobista i od tamu skolo imalo.Arno ama samo sho sum stignala tamu pred ucilisnata zgrada mi teknalo deka go zaboraviv ucebnikot po germanski.I trcam doma preku dvorot na komsijata go sretnav i go pozd kazuvajki mu deka od skolo idam,i ja naogam majka mi doma na biro kaj mene so indeks vo race me prasuvase uste kolku ispiti imam.Da napomenam vo dvorot vidov imase nasadeno jagodi i dr rab.
Сонував како сум била во автобус и некако нешто ми викало дека ќе има сообраќајка и ќе умреме сите у автобусот и сум излегла побрзо и после сум отишла во продавница за купување мебел хаха малце без врска
сонував како се шетам фатена за рака со еден непознат тип што ми личеше ту на женско ту на пед*р,после во следниот сон и го раскажувам на другарка ми претходниот сон и се наогам на свадба играм оро а тоа да ти била моја свадба,и имаше една како тезга со гердани за мене но ниеден не ми се допадна,си одиме од свадбата дома демек за да сум се истуширала и пак требало да одиме,а попат другарками ми кажа дека била моја сведба и јас сум прашала а за кој ке се мажам таа ми рекла за некој италијанец Караман,јас сум рекла дека несакам и сум кажала дека ке му кажам НЕ,после одиме во една прекрасна зграда во која демек сум живеела но сите станови од зградата биле празни,и сум рекла дека се би било совршено кога би имало луге во становите.
Пред недела дена сонував дека сум машко и трчав, бегав од нешто, имаше некое невреме олуја, ветар, дожд. Сноу?
Сонував како на брат ми му бил роденден и со едно девојче едно момче и едно мало детенце сме отишле во зоолошка градина но бидејќи беше ноќ неможевме да влеземе и си тргнавме накај дома. Во еден момент сватив дека не сум јас туку дека е мајка ми и нејзини пријателки а јас не најдов од спротива и се чудев како е можно тоа кога јас бев таа што го однесе брат ми во зоолошка.
Сонував како сме седеле со другарките во еден двор,и имало фонтана...додека сме седеле сум здогледала змија,како ја подава главата од водата и одма сум истрчала во соба,и другарка ми ми рекла абе не се плаши ЦИА и ја пресеков главата,неможе ништо да ти направи ( а да напоменам дека само главата и ја видов )...и другава другарка рекла еве бе и јас ќе и ја пресечам уште еднаш главата,и ја пресекла
Не ми се јасни ова соновниците на фемина на соновник пишува ако сонуваш мртовец ќе имаш среќа и хармонија во домот на некој друг соновник пишува тешка болест или пак несреќа и има уште многу вакви
Сонував како навечер јас и брат ми одевме по некој пат беше осветлен, а позади нас беа мајка ми и тетка ми. Застанав за да и објаснам на мајка ми на кое место да дојде, и додека и го кажував тоа бев чучната и и помегу нас имаше ограда железна и со едната рака се држев за неа. После ова сонував како ми беше роденден, ги чекав дома да дојдат тие, и стигнаа влегоа сите, и ми дадоа подарок. Подарокот беше црни свилени ракавици, со малку чипка на нив и веднаш си ги ставив на рацете. Другиот сон ми беше како се наогам во една продавница имаше внатре кафемат. Разговарав нешто со продавачката ама не паметам што, и видов еден многу висок човек беше седнат внатре во продавницата, ме погледна се насмевна, стана и си отиде. Јас зедов една пластична бела чашка и ја полнев со кафе и после наместо да стиснам да се наполни шеќер, течеше вода(бистра беше) и реков оооф што направив, и на крај пиев од кафето така со вода, а пред мене имаше една жена со црна коса.