Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    1.сонував како се гледам во огледало во туга куќа и убаво изгледав,а мајка ми ја чистеше куката и многу ми било страв да останам сама во таа куќа,имаше и една слика од некоја баба кога била невеста а облечена во црн фустан и црни чевли

2.мајка ми сонувала како јас и една другарка сме имале закажано да одиме на некоја прослава или одмор и си ја загубила чантата и немало како да плати,а јас сум била облечена во многу убав фустан и убав џемпер,а косата ми била малку пократка

2. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Во последно време многу сонувам како сакам да пушам цигари, се кријам дома пушам, ги купувам во маркет.
    А инаку ниту сум пушач ниту сакам да пушам.

Што може да значи тоа?

3. manda555

manda555 Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    Јас сонував дека масхко ми се додворува,не го знам на сонов,ама и порака ми рпати во сонот за да се видиме едно друго се и покрај тоа сто знае дека де4ко имам....а друг сон сонував дека пијам само вода,одсегаде со најдов наполнив пиев вода...Што е ова?

4. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    1 сон: сонував дека со бившиот сум пак заедно, и дека случајно му влегов на фб да видам дека си праи муабет цело време со таа една што ја свиѓа, ама муабетите беа ко: срце мое си ти, мило мој среќна сум што те имам.. И јас во сонот шизнав, земав ја блокнав од негов профил и демек му реков време е она да дознае дека пак сме заедно.

2 сон: го сонував тој еден што ми се засвиѓа од автобус :$ :rofl: и тоа дека конечно сум дознала како се вика, дури и број му најдов, и сакав да му пишам порака ама само што сакав да ја испратам се разбудив |(

5. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Сонував како сум била во спалната,а вратата од терасата била отворена.Од спалната сум видела пет воени авиони кои биле летале по некој ред.Во тој момент се појавиле 7-8 тенкови.Тенковите и авионите почнале да исфрлаат некакво огнено оружје,топови и слично.Јас сум се зачудила што е ова,дали е некоја вежба или почнала некоја војна.Потоа престанале,а надвор имало некој маж кој им кажувал кога да почнат и да престанат со употреба на оружјето.Мажот не им дозволувал пак да го употребат оружјето,за да не ги открие непријателот,а јас сум мислела дека оддаваат почит на некој војник и поради тоа не им дозволувал.

6. mima5

mima5 Активен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    сонував дека сум држела едно бебе само што се родило ми го дале да го држам но било многу големо можете ли да ми кажете тоа што значи

7. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    687
    Сонував дека со бившиот сум се гушкала...Што може да значи ова??

8. Akiii

Akiii Активен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    14

На simpaticnaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Многу пати сум пишала во темава дека пречесто ја сонувам едната братучедка. Не знам на што се должи тоа.. навистина не знам.. Скоро секој трет ден се повторува. Овој сон беше сосем обичен. Разговаравме на некои општи теми. А и најчесто така ја сонувам.

10. sanja.sani

sanja.sani Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    сонував како сум била во некој хотел,сме биле многу луѓе,и наеднаш се запалил хотелот,почнале да горат скалите,и сум се симнала ,сум поминала низ огинот некако,ама на неколку места сум имала изгореници... дали некој знае што може да биде ова?

11. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    1.сонвав дека сум гледала како паѓа ѕвезда. :geek:
    2. сум сакала да купам телефон и кога сум ошла во продавницата не можев да си ги најдам парите , ама после некако ми текнало и сум ги нашла. :^) :^)
    Инаку шо можи да значи ова ?! :^)

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    може да значи дека сеуште го сакаш или потсвесно :)

На simpaticnaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Жените сонуваат за бебиња и своја фамилија повеќе кога имаат менструација. Не е баш докажано зошто. Сонот може да значи дека ги сакаш бебињата или би сакала да имаш свое или па си била скоро кај луѓе што имаат бебе :D

14. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Јас сонував како за Нова Година ми ја испогазиле штиклата,целата ми ја уништиле ;( ...

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    Сонвав дека сум била со некоја другарка в продавница сме купвале бурек и јас сум немала пари па таја ми позајмила, и после само новчаникот го вртев в раце, сум барала нешто низ него.
    Некој? :?:

16. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Ај толкувајте :^) сонував овен и водолија хороскопски знаци и ми се бркаа по дома :^) и сонував дека татко ми подготвуваше јагне, сакаше да го готви а тој сам го имаше заклано ама не му ја имаше тргнато тоа како волна што е и во тенџере беа парчињата од јагнето и ги миеше :^)

17. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765

Можно е да добиеш пари. Или уплати спортска

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    687
    Сонував брдо и на него имаше многу носорози и јас почнав да бегам....Некој????

19. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сонував еден другар како одиме заедно и тој ме гушка ме бацува.И го фати стомакот и ми рече демек бремен бил :fubar: неможам да идам со него,јас му реков нема врска.Се гушнавме и така одевме. :o :tmi:

20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Сонував дека се сеќавав или можеби разговарав со тетка ми, матно ми е некако се тоа што се одвиваше претходно, знам дека потоа се шетав/одев некаде по некоја патека и го видов братучед ми (синот на тетка ми) како седи на една клупа. Ме виде ми се насмевна и јас му се насмевнав и тргнав накај него и почнав да плачам се посилно и посилно (плачев за тетка ми, зашто е почината), а тој сеуште така фино ми се смешкаше. :^)