Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував како ке се мажам :!: а инаЧе веке сум мажена пред неколку месеци..
    се бесе Чудно во сонот,несто косата не бесе ок па потоа го облеков фустанот.....................и се разбудив :^)

2. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Нешто ќе те натажи, но ќе имаш некаква пресвртница во твојот живот. ;)

3. NewYorker

NewYorker Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    95
    И мене многу пати ми се има десено тоа,да сонувам нешто и после неколку дена тоа да се оствари.Мене тоа ме загрижи малце,бидејќи првиот пат кога ми се оствари сонот,си помислив дека е случајност,но кога тоа почна дасе случува повеќе пати се загрижив,бидејќи никогаш не ми се има десено. :worried:

4. sexykitty18

sexykitty18 Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    Сонував 2 кучиња пред влезна врата.Едното беше убав голем германски овчар а др незз белко беше.
    Беа радосни,лаеа,а јас само се чудев.Ја затворав вратата,а ова германскиов овчар со муцката ја буткаше,неможев да ја затворам и ја отвори.Беше мило,сакаше да си игра,но јас се плашев. |(

Дома кај мене исто така на еден другар му затворав врата и тој ја отвори,рече зашто така правиш зашто не ме пуштиш.Одеднаш се најдов во дневната со него и уште еден дечко што не го познавам.Му реков на другаров овој мн личи на твојот брат(што го мразам од дното на душата). :@

5. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Пoследните два сона на кој убаво се сеќавам и ми оставија впечаток:

- Дејството се одвиваше во мојата населба. Умираат луѓе. Местото цело време се празни, ги снемува луѓето и никој не знае како, мислам дека само јас знаев кој е. Значи мислам дека беше некоја виша сила нешто така. Во сонов не умира никој од моето семејство. Ниту никој друг што ми значи. Всушност сите зборуваа дека луѓе умираат, но никој не кажуваше кој точно. Јас ''слушнав'' само за една смрт на моја пријателка, братучетка и, која ја запознав на Новогодишната вечер прв пат. Сонов малку ме вознемири, но никому не му кажав. Е после тоа се случи нешто интересно. Онака низ муабет, потполно без врска му спомнав на татко ми на сонов. И ми кажа дека кога сонуваш дека некој умира, посебно ако е некој што го знаеш тој всушност оздравува. Се подзамислив малку и се вратив на моментот кога прв пат ја запознав ***** и ми текна дека неа и се слоши вечерта и после тоа на само ми кажа дека има проблеми со здравјето и тоа сериозни. Чинам срцето ми замрзна кога го сфтаив ова......Но луѓе девојчето сега оздравува, а мене солзи ми идат на очиве додека го пишувам ова.

Како да ја сфатам целава ситуација ? :?:

- Вториов сон мислам дека нема никакво посебно значење, но мене ми значи. Треба да одам на едно патување, но и покрај тоа што патувањето ќе се оствари, јас нема да одам и сум многу тажна заради тоа ;( , не е тоа темата сега, но сонот има врска со ова.
    Сонував дека јас одам на патувањето. Дури сонував дека автобусот од мојот двор ме зел 8) . Ги имаше сите луѓе кои се сигурно ја патувањето, со торби сите подготвени да тргнеме и тогаш се разбудив. Но сонов ми предизвикува убаво чувство, а во четврток можеби не одам ќе се претвори во одам :rofl:
    Јас сум целата во надежи . :)

6. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    Сонував како бев на гости кај мојата најдобра другарка и после тоа тргнавме накај мене дома и како што тргнавме по улицата од далеку се гледаше како да има во една куќа свадба и кога се приближивме до куќата видовме дека во дворот на куќата има изградено нова црква и всушност немаше свадба туку имаше погреб, имало војна и загинале 7 војници и ги погребуваа во дворот на куќата карши таа во која беше црквата, и сега ни викаа дека неможеме да продолжиме по патот дека мораме да се вратиме назад, јас бев упорна да се вратиме наназад а другарка ми сакаше да помине преку главите на мртвите војници :?:

7. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Сонував два сонови.Па ако има некој,или ако е тука Сноу ќе ве замолам да ми кажете што значат...

1. Сонував како јас и мајка ми сме се карале со една личност која многу ја мразиме.

2. Сонував како да сум била дел од некоја забава,т.е на забавата биле сите ликови од една серија која воедно ми е омилена.Било многу забавно... :^)

Што значат??

8. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    ќе се запознаеш со некој кој ќе ти биде лојален како куче. :D

На sexykitty18 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    За првото не знам. И јас мислам дека кога некој во сонот умира, во реалноста оздравува :o
    Нема значење вториот сон, само кажува колку многу ти значи патувањето и често мислиш на тоа :D

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема да се сложите за нешто со другарка ти.

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. може да се скараш со таа личноста што ја мразиш или па ќе решиш некој проблем во врска со неа. Ќе ти помогне мајка ти
    2. Ти треба одмор. И забава. :D

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. manda555

manda555 Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    jas gi sonuvav koleshkite od fax,begavme od nekoi lica koi ubivaa ,zna4i istoto beshe kako so slu4ajot sto se desi vo Konetikat,amerika.Samo sto jasbev prva vo beganjeto a tie idea zad mene,i koga slushnav istreli ,po4naa i leleci :/ ...jas padnav na zemja iako ne bev pogodena ama se pravev deka sum samo za da ne me ubijaat......................premnogu se isplashiv :/ odma stanav :/

13. samovilamila

samovilamila Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    19
    mnogu pati sonuvam manastiri koi ne gi poznavam,ponekogas nekoj od rodninite koi se pocinati

14. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Сонував како одам во некој хотел и ми даваат клучеви од соба број 204.Неколку пати влегов и излегов од собата и една до друга беа 204 и 214 и само ги гледав зачудено и пазев да не ја утнам мојата соба.Ама во цел сон највпечатливи ми беа бројките.

15. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Што значи скршена бурма?

16. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Izvinete za latinicava,ne mozam sega da pisuvam na kirilica. sonuvav mnogu izmacuvacki son.sonuvav deka decko mi me izneveruval so nekoja devojka (nepoznata) i taa bila trudna od nego veke 4-5 meseci.decko mi sakal da raskineme,a mene tolku mi bese tesko,tolku placev,strasno nesto. do dusa i pravevme i vo realnosta takov muabet da se bide ili ne i sega ova so sonot totalno me skrsi. sto znaci ako moze nekoj da mi kaze? pozdrav

17. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    под стрес си заедно со колешките :D

18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Вака не ми значи ништо. Дај ми повеќе информации за сонот па ќе можам да ти кажам точно

19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Животот ти е некако симетричен и монотон. Смени го ама пази да не станеш малку агресивна. :D

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ако имаш дечко, може да се разделите. ако немаш, тогаш ти значи дека ќе се сомневаш во лојалноста на некој човек ;)