Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Хаха сум сонувала како другар ми имал побрз интернет од мојот.Само што ке пишел одма за 1 секунда му отварало.А јас сум му правела фаци. :rofl:

2. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема значење

3. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Сонував дека јас и дечко ми требало да раскиниме, ама точно не се сеќавам на причината а знам дека било нешто од негова страна, и овој период што го сонував бил како да се навикнувам да бидиме разделени, сме се слушале исто се и мислам дека само сме воделе љубов :devil: ,и јас сум пошла кај некоја другарка а тој да ти спијал со сестра/цимерка е(не се сеќавам точно што и беше), ама не само си спијале ништо друго не правеле и јас кога му се јавив тој ме излажал и ми рекол на едно место сум ај после ќе ти се јавам и ми спуштил и после кога ме видел се запрепастил, а ова сестра/цимерка е на другаркава во вистинскио живот не и е сестра ниту цимерка и не се сеќавам точно на лицето ама знам дека не ми е некоја непријателка.

4. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Сонував како сум бегала од некого, два мажи.. инаку јас не бев јас, туку некоја машка личност. Бегството било успешно.. инаку градот во кој што бев беше многу чуден, ми изгледаше како веќе некое постоечко место. Се беше средено, имаше високи облакодери и многу зеленило, сум трчела и преку река :^) На крај сум гледала кај да се скријам, и сум отишла во една куќа во соба на две девојчиња, тинејџерки и тие ме примиле и сум се криела таму. А цело време сум маж.
    :D Што може да биде ова?

5. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сонував како на другар ми му било роденден.Ме викна и имаше мн убава наместена трпеза со јадења.Седна беше тажен и почна да ми зборува нешто така тажно како да ќе оди некаде.Го прашав каде ќе одиш ти,што така збориш?Тој од џебот извади мало иконче со Богородица и ми рече јас таму ке одам.Многу ми падна жал,го гушнав и заплакав мн силно. ;(

6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.283
    Допаѓања:
    259.203
    Што значи да сонуваш златни ланчиња/ѓердани? Повеќе беа и тоа убави, некои имаа и дијаманти.

7. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    имаше врзано едно куче и накаде и да одам тоа достигнуваше до мене и сакаше да ме касне,јас не му дозволив му ја раширив муцката и ми заличуваше де на зајак де на куче и накрај го убив со стап

8. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Сонував повеќе сонови одеднаш и некако не ми беа баш поврзани ама отприлика се работеше за иста работа.
    Си проверив што значи на соновник ама неможам да најдам што значи да вежбаш на справи на сон ? :?:
    И што значи да играш компјутерска игра :D ?Ама како и јас да сум во неа .. незнам некако чудно беше :^) и имав чувство како веќе неколку пати да сум ја играла играта и таман ќе стигнам до крајот и требало да скокнам на друго место зашто патот го снемувало (се околу мене е вода а патот се губи) ама тоа друго место било далеку и не сум можела до таму да скокнам и сега во овој сон успеав да скокнам толку далеку ама пак го утнав патот :doh: .
    И сонував како сум влегла во чамец ама ми фалело едно весло и некој ми го фрлил ама подалеку од чамецот и ок јас некако го земав и кога видов уствари тоа не било весло туку нешто како .... оние во домаќинството за толчење :lol: .И сеа требаше да се тркам со еден ама тој имаше убави весла не како моите толчници.Тогаш се најдов како во школски ама имало вода (за да можам да веслам со толчниците :rofl: ) и јас успеав да го претркам тој со веслата ама не го знаев патот.Наеднаш чамецот ми се претвори во мотор ама со едната нога вртев- како точак да возам и после кога веќе излегов од школски ми се претвори во точак а исто и на тој другиот. И сега јас видов на кај отиде он и пак го претркав ама овој ме зезна и зошто беше позади мене си се врати назад и уствари излезе дека е пред мене (сакал да ме намами да тргнам по друг пат).Арно ама тој се судри во контењерите до школото што иначе не постојат :!: а јас во оградата и тука заврши сонот.
    Пред овој сон сонував како сум дома со мајка ми и сега имаше некое девојче и наводно тоа и било ќерка на мајка ми а не јас.Јас бев некојси маж ;( и се криев од девојчето зошто не ме сакаше.
    Имаше уште еден сон како пробувам чизми ама глуп беше . Толку од мене за една вечер :D

9. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Запрашај се во неговата верност

На vlubena му/ѝ се допаѓа ова.
  10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ќе ти се зголеми самодовербата, но тоа нема да го прифатат сите ;)

На Bescheiden му/ѝ се допаѓа ова.
  11. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Да сонуваш некој што е веќе умрен како пак е на умирање и во лоша состојба? :(

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Oва е порака до тебе. Нема објаснување, ќе мораш сама да го најдеш. Не знам, можеби другарот ќе се разболи....многу чудно е :o

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ти ја кажува правата причина за смртта. Велат кога сонуваш мртов човек, тој мисли на тебе ;)

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ќе добиеш или награда или пари :D :D

15. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    мораш да се соочиш со стравовите :^)

На esperansa777 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Измешано ама поврзано - не се нервирај толку, ќе мораш да се бориш за твоите интереси. :D

17. Anisijaf

Anisijaf Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    15
    Прво се извинувам што ова ми е напишано на латиница....но што значи овој сон? :?:
    Sum bila na plaza i tamu bil mojot muzicki idol ali toj imal devojka i ja sum se praela vazna sum mu se pustala na mojot idol.....a on zborel makedonski i ja sum mu rekla kiss do tebe i toj isto mi odgovoril...posle toa si dojdov doma so sestrite i roditelite i trebalo da ni dojdat gosti.Gostite doshle so svoite sinovi(edniot mene mnogu mi se dopadnal,a toj se vikal Maks,koj voopshto ne go poznavam) i potoa izlegle nadvor so moite roditeli.Samo Maks ostanal so mene doma.Bidejkji sum imala mnogu ubavi jabolki sum zapochnala da jadam jabolko,no sum sakala da mu se doblizham na Maks dodeka toj neshto raboti vo kujnata.Otidov vo kujnata bozhem da se napijam voda i dodeka sum polnela voda toj pominal pokraj mene(Maks) i me plesnal po zadnikot :lol: :lol: .Potoa sum se svrtela i mi ja podal jabolkata i povtorno sme se zavrtele,sum skoknala i Maks mi gi fatil nozete i sme se smuvale :inlove:
    After that(kako sho si velam jas :rofl: ) doshla mojata postara sestra i nie sme prestanale da se muvame i toj pochnal da igra na soni a jas sum go prashala sho pravish i toj odgovoril igram na soni
    Ве молам да ми одговорите бидејќи ми е многу важно ова.Уште еднаш се извинувам што пишував на латиница :angel:

18. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.265
    Допаѓања:
    50.861
    Сонував како татко ми исчезнал.Што може да биде ова?

19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    многу си заљубена во музичкиот идол...а некој е заљубен и во тебе :D :D
    Се плашиш да не изчезне навистина ;)

На Anisijaf му/ѝ се допаѓа ова.
  20. gentle.girl