верност сакаш промена за нешто сеуште ја сака... нема некое значење, освен како претпоставка што би се случило јас знам дека несреќа значи
Сонувам како носам ептен високи црни салонки а во рака држам кредити за вип хаха сум купила едно 30 картички на вип и си одам си ги стругам кога се погледнам едната кондура ми е целата кал и го здогледувам мојот заболекар и му честитам нова година ли незнам шо хах
Сношти сонував кошмар. Нашето семејство имало некои непријатели, е тие го убиле татко ми (инаку во сонот не ми бил вистинскиот татко што ми е туку друг) ама на многу гаден начин. Прво го пребоделе со нож во стомакот а додека умира му го сечеле лицетоо. И јас сето тоа сум го гледала, па страв ми било да излезам од дома.И бабата на непријателите била најзлобна и секогаш им кажувала кој и како да го убијат. Е тааа жена еден ден дошла кај баба ми додека јас сум била таму. И јас сум и кажала на баба ми кои се тиее и јас и баба ми сме земале нож и сме си го ставиле зад грбот. И кога влегла седнала на столчето и мене ми рекла девојче ај наведни се до чергата и види дали ми паднал клучот, ми го нема(а она сакала да не пребоде со нож) и јас сум и рекла ти наведни се твој е клучот не е мој, но таа настојувала јас да го земам и јас сум и рекла јас не сум глупава знам дека сакаш да ми го забодеш ножот во грбот и таа признала и го извадила ножот и направила ваква фаца. И јас сум земала да ја бодам со ножот но некако таа била мн. тврта и брат ми сакал да ја одбрани па јас и него сум го пребодела со нож.И наеднаш во сонот се најдов со другарките возејки ролерки и сум ги молела да не поминуваме од кај нашето училиште и од кај мене дома бидејки таму живееле тие, но тие не ми верувале и сме поминале од таму и во еден двор сум ги видела нив и злобно ми се насмевнале. Прв пат во сон да чувствувам толлку многу страв, никогаш нема да го заборавам овој сон. Знали толку многу беше страшно И кога се разбудив сеуште имав многу страв исто како да не бев свесна дека се разбудив Ве молам кажете ми што значи, се плашам
Сонував како цело време шетам некое бебенце (женско). Го носам, го шетам, го бакнувам... бебенцето беше преслатко. И одеднаш бебето оди во рацете на својот татко - мојот бивши (кој наскоро треба да добие бебенце). И како нешто на бебето останало кај мене и трчам по нив и им го давам и му велам на бившиот - Имаш прекрасно бебенце, допамети се и немој да бидеш како што беше... тој само ми се насмевна и се разбудив...
чиста е водата ама некако облечена сум се бањала и ме видела на дечко ми мајка му и сум легнала право во када и сум се преправала дека спиам и она запалила цигара ,а јас сум чекала таа да замине за да излезам од када,кога излегла таа јас сум се симнувала по степеници надолу ама степениците им бле како железа не степеници
Сон 1 -Сонував како си ја мијам косата на гробишта... со шампон страв ме фака немој да умрам Сон 2-исто така е со гробишта ... сонував како поминувам покрај гробишта (каде што е закопана мајками која е почината) и одеднаш излегува едно мало дете од гробот и ме вика да отидам кај него..мене ми беше страв да отидам и ја прашав мајками која истрча веднаш по него, за дозвола...неколку пати и реков доколку таа сака ке дојдам но таа ништо не зборуваше...а малото дете беше така симпатично но некако на неговото лице имаше многу злоба..мајками не му дозволи да ми се доближи... и бидејки немав одговор ме фати мнгу страв во сонот и избегав .. шо може да значи ова... инаку мајками е почината кога бев мала едвај се секавам на неа....ве молам за помош се плашам
е па во тој случај значи срам 1. не умираш ама промена на лошо некоја ќе има 2. може мајка ти да сака да ти пренесе порака - некој не ти мисли убаво
Неколку вечери сонувавм како се враќам од англиски и ме напаѓаат кучиња.Сега едно бело поголемо ме нападна и имаше и други од страна а ова сакаше да ме касне и јас го изгребав со нокт и му се направи како дупка каде што го изгебав. Сум требала да идам на одмор со една другарка и мајка ми не ми се јавуваше на телефон дојдов дома за да се спакувам и да и кажам дека ќе идам ама мајка ми не беше дома.Излегов на балкон и ѕвонев и она плачеше почнав и ја да плачам и да и викам не си оди и после дојде дедо ми и му побарав пари за одморот и ми рече дека немал
сонував вампири,магии па паднав во вода... си ги гледам симболите во соновникот од фемина , некако не ми се допагаат ха ха
сонував како јадам ајварце и сиренце,а дечко ми си го фаќал во тој момент и станал почнал да ме фаќа за градите и ми ги лижел и ми ја давал на мене и јас да си ја лижам,јас па он јас па он се така и сме почнале да имаме односи
стабилна врска ни мене не ми се допаѓа баш, несреќа неисполнети желби среќа, измама или предметот ти недостига и сакаш да го вратат или можеби така ќе се случи нов почеток
Здраво викеднов сонував како на целото лице имам бубулици црвени ама ептен онака една до друга и послем тоа незнам нешто ставив и се измив со вода и оп ми беше чисто лицето.Значи ова нешто?