Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Дали некој знае што значи ако сонуваш како со некој што го познаваш се одминуваш и не застануваш.

Значи јас 2 пати сонувам дека со втор братучед се одминуваме, го гледам ме гледа и таман да зборниме или застаниме вртиме глави и се правиме како странци :^)

2. laill

laill Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    2
    Сонував врнеше силен дожд, јас под чадор бев со некого (не се сеќавам со кого) после имам вода во патиките и одам до старото место на живеење да обујам други патики. Отклучувам, гледам празен станот и така неколку пати отклучував и заклучував. Какво значење има? :^)

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував едно маско,па се криевме некаде па он како да ме саксе многу :^) :^) не му паметам лик се онака како црно бесе....ама соон???!!!!!.........

4. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Сонував, јас и уште неколку другари и другарки бевме во еден храм кај што се молат на БУДА ! И сите мои пријатели се молеа, само јас се криев.. И после свештеникот ми даде нешто како симбол на нивната вера, што се давало после молитвата, а јас само му реков на англиски : I'M A CHRIST !! ЈАС СУМ ХРИСТИЈАНКА.. Тој само кимна со главата и се заврте.. Какво значење има ?? :worried: :worried:

5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    ќе мора да се браниш во некоја ситуација
    вака нема значење
    проблем
    запрашај се дали има убаво мислење за тебе
    поголема енергија и среќа

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    сношти ги сонував мајка ми и тетка ми. тетка ми во рацете држела огромна змија (како питон што држат околу врат) и ми велела да ја погалам а ја сум и рекла дека ми е страв. мајка ми пак била до неа и таа исто ме терала да ја погалам и да не ми е страв пошто ќе осетела змијата и ќе ме нападнела. и се така, мајка ми и тетка упорни да ја погалам змијата а ја сум избегала плачејќи.?

7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    не и дозволувај на мајка ти да ти кажува многу што да правиш оти невоља те чека

8. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Не знам како одеднаш се најдов дома кај мене во бањата.Бев гола а долу на нозете носев многу убави потепетици.Не знаев ни самата што се случуваше.Во бањата имаше алишта,јас седев во кадата.Одеднаш излегов бидејки сум го оставила шампонот во собата.Се враќам во бањата,косата ми беше со шампон,но многу ми беше жешко на главата.Ведаш барав да пуштам вода и повторно седнав со кадата. :^)

И овој сонов што го сонував пред некој ден не знам дали има некое значење но се изнасмеав:

Бев некаде надвор и сега во еден автомобил(мерцедес,сребрен беше :D ) седи Принцот Вилијам и овој другиов до него што седел му бил брат.Тој брат му ми даде нешто некој документ(пишуваше нешто,но не ми текнува што) и како демек сакаше да се ожени со мене не знам што.(Btw беше многу многу убав :inlove:).

9. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Сонував дека сум била манијак,со неколку убоди со нож.

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    а чекај, ти убиваше или ти ги имаше убодите?
    вториот нема значење, а првиот поголема самодоверба, но може и срамна ситуација

11. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Сонував како сме ја кршеле училницата по хемија и физика.Јас неќев и им викав на другите да не кршат.Имаше насекаде срчи и јас замалце ќе нагазев на една.Потоа дојде хемија со она за против оган(а оган немаше) :lol: и почна да прска насекаде.
    Потоа сонував како другарка ми ми била цимерка. :)

12. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    имавме голем одмор, и јас низ ходниците сретнав некои другарки и едната се израдува кога ме виде, ме изгуши и се тоа, знам само дека бев мн убаво облечена а демек во џебот сум имала некоја паричка што носела среќа. И на другаркава и рекоа дека било убаво што гушнала човек како мене зошто тоа ќе и донесе среќа. Во училиштето имало лифт :^) и јас демек со лифтот да се вратам на час кога пред лифтот две другарки што ги знам, нонстоп се заедно мислејќи дека никој не ги гледа се бакнаа в уста :puke: јас само лифтот и пред да ме видат си влегов. Е сега дали сетија дека некој ги виде, сигурно да ама мислам не стигнаа да видат дека бев јас :^) после заборавив во која училница требаше да се вратам :^) и неможев да ја најдам а ми беше срам да прашам и така се врткав низ школо :^) па како да стапнав нешто и за малку ќе се лизнев, кога видв две парички, едната голема другата мала, си реков да не е мојата, ама изгледа не беше, и мислам дека ги зедов. Одев така и сретнав едни дечки како седат и праеја муабет нешто за политика, такви муабети :?: и си седнав до нив и ги слушав и така
    нешто друго, сонував како татко ми се запна да прави сарма од кисела зелка, јас и мајка ми му велевме сега најде на топлово. И тој ја правеше ама немаше време и ја остави за другиот ден, само пола работа заврши :^)

13. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Сонував како сум јадев месо,но во текот да јадењето ми кажаа дека всушност тоа е месо од мачка :puke: и кога го слушнав тоа го исплукав месото.

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    другите ќе постигнат нешто пред тебе, но ќе ги стигнеш
    цела приказна ама нема значење ама баш никакво
    изгледа не сакаш или поголемиот дел од класот не сакаат хемија и физика :lol:

На hrcace и sweet-star им се допаѓа ова.
  15. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Дека сум Убила манијак ,грешка.

16. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сум правела свадба но не сум била во невестински фустан,сме играле оро и пееле ,и откако заврсила свадбата ми било криво зошто не сум бакнувала рака да соберам пари и сум велела ништо од оваа свадба ке мора друга да правеме :D

17. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    сонував дека сум добила Kец по музичко од професород, поради тоа што не сум била дисциплинирана и требало да одам на полагање

18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    ќе имаш поголема храброст, ама и мразиш некои луѓе
    незадоволство
    од тоа да не се плашиш...или учењето ти дошло преку глава :D

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  19. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував како имасе поплава и поЧнува лугето да се даават,а после тоа јас и неколку мои другарки пеевме песна од тосе :( и водата престана..сто ке е???

20. SweetCandyyy

SweetCandyyy Активен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    9
    Пред некој ден сонував еден чуден сон :^) . Си одев по патот и наеднаш кога се свртев назад два автомобила се чукнаа, т.е. имаше сообраќајка. Јас стоев стаписана, со подотворена уста и исплашена... и наеднаш рипнав од сон.