Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Calla14

Calla14 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    7
    Сонував како сум била на гости кај баба ми и и дедо ми,таму спиев една вецер.Утредента кога станав сакав одма да си отидам и го изнервирав дедо ми и отидов во дневната соба ма вујко ми и вујна ми и вујко ми кога ме видел мн се израдувал,а цудно е тоа што он имаа мн коса сега немаше ни влакно и во тој момент видов декаи мам бубацка во мојата коса, вујна ми и братцетка ми само лежеле...Што може да знаци? :^)

2. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    бубачката значи пари и среќа
    ништо не значи
    срамна ситуација, проблеми

3. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    1. Седев со мајка ми и наеднаш ми заѕвони телефонот.Пишува дека ме бара мама а мајка ми до мене.Јас се јавив,во меѓувреме мајка ми приметува дека и го нема телефонот, а од таму се јави еден другар од школо од другото одд.
    А Целото тоа време уствари ме чекала снаа ми да одиме во градинка и да го земеме внук ми.А дека јас се задржав таа тргна без мене.После нешто како да го разгледував учебникот за прво одд. :D
    2. Завчера пак сонував како возам мотор.Му го украдов на едно дете што го знам и си го однесов до дома :rofl: .
    3. Мајка ми правеше некои многу убави сендвичиња :wasntme: со кашкавал,шеќер и нз уште што имаше (мислам месо).
    4. И последен сон:
    Се криев од некои пирати (мислам дека бев на брод или нешто слично) со другарка ми позади некои црни вреќи.Тие за среќе не не видоа но почнаа да пукаат (за секој случај) накај нашиот „брод“.А од другата страна пак дојде Петар Пан :rofl: и сакаше да ме спаси мене.Тогаш јас излегов и го гушнав :$ .

4. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Абе сум миела заби и предниот леб заб ми се скршил на пола.... а протези носам :?:

5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    несреќа
    1.нема значење
    2. се плашиш да не го изгубиш тоа што го имаш
    3. нема значење
    4. пола нема значење, а другото е страв и проблеми

6. Lily52

Lily52 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2013
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    36
    Се сонувам како летам :)

7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    желба за слобода, бегање од реалноста, без проблеми

8. laill

laill Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    2
    Го сонував момчето со кое се гледам моментално. На сонот како да ме чекаше после школо и моја најдобра другарка кажува дека сум се гушела со некое дете. Тој станува љубоморен се расправа со мене и после долго време си ќутевме. Како да сакаше да прекиниме да се гледаме, но тоа не го рече. Какво значење има? :)

9. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сонувава како носам ланче на вратот и така си го држев приврзокот на ланчето

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    страв од тоа да не прекинете
    неисполнети желби

11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Се сретнав со тетин ми и како во доверба ми кажа симни се доле ви сефот има авионски карти за португалија земи ги за тебе се,и се симнав во една мала просторија како подрум и го видов сефот отворен и си викам ај малку да одмарам па ке си ги земам картите а во сефот се и сешто имаше,и сум заспал,по некое време пробувам да станам неможам,никако да се кренам и така се разбудив?

12. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Епа вака вчера спиев со свеќата под јастук-нели демек да видиш за кого ќе се омажиш.Па вака го сонував еден дечко,што ми се свиѓа ептен.Сонот беше го најдов на фб и му пратив понуда за пријател.Не се сеќавам на другото ама цела вечер сонував нешто поврзано со него. :?:

13. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    сонував како една моја другарка на фб на една слика моја ми коментирала dislike/unlike можеш ли во 6 и со смајли мислам дека беше вака но знам дека имаше број 6 дали нешто значи?

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    хармонија, баланс, љубов
    тебе ти се шетка до португалија изгледа...или некаде на друго место, ама битно ти се патува

15. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сонував како кај нас дома влегле некои мали циганчиња и некако се инаетиле со мене,едното дури ме удрило во стомакот,градите,цело време им викав да си одат,а биле во собата кадешто спиеле моите

16. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    сакаш да гледаш кон безгрижност, но нешто те спречува

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.978
    Допаѓања:
    45.683
    Јас сонував многу лош сон...Како забите предни си ги гледам и штотуку не ми паднале и како си ги враќам назат ама не оди...и сега ми паднале па се гледам со огледало како други заби имам ама расипани, а тие што паднале вештачки ми биле...и како после тоа излегувам од една болница и надвор стојам на дожд и ме кисне дождот...знам дека првото е смрт и болест, а дождот жалост...многу ми е страв, јас обично со соновите секогаш предвидувам нешто, мислам секогаш когасонам нешто невообичаено испаѓа дека нешто се случува.Има ли некој што ќе ми го протолкува сонот подобро, а и нели денес Велигден, па велат ако сониш на празник не е страшно. :?:

18. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    сонував како сум стоела над главата над некој мртоец возрасен до мене имаше количка со мртво бебе и над него стоеше една жена кажуваше дека незнаела што се случило како умрело бебето до тогаш било здраво...

сонував како со некоја трудна жена сни одела се мислам беше некој гледач сни оделе со воз ама мене ми заминал еднио воз сум се качила во друг ама тој одел надвор од државава кога сум слушнала скокнав од возо и после бев стасана таму кај што требаше да одиме незнам како сум стасала... ми барале таму четка за заби да се измијам мајками и тетками...труднава излезе од кај чоекот и плачеше јас ја тешев...

сонував како се запознавам со фамилијата од чичкому на дечкоми со бабаму и дедому...

19. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Сонував дека дома сме имале зајаци, бели зајаци и сме ги чувале во дневната соба и биле многу, потоа некои сме ги заколили, сме ги дереле и сме го јаделе месото :puke:
    Потоа некако ми се испреврти сонот и сонував мртовец во дворот кај нас и јас премногу сум плачела...
    Сонував и уште нешто ама не се сеќавам :\
    Што значи овој сон ? :?:

20. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Сонував многу чуден сон.
    Бев седната на маса. Потоа ми ставија во тањирот чорба од презервативи, но јас не ја јадев.
    :shake: :bandit: