Девојки два пати досега го имам сонувано дедо ми,онака само као демек иде кај нас дома седи и си оди.Иначе жив е,некој да ми каже што значи сонов? Фала однапред.
Сонував как комшијата ми влегол дома со жена му ноќе сите спиеле ( а он не е женет) и ме извади од кревет и почна да ме мава затоа што сум играла фудбал кај него пред куќа , и јас му враќав, го кубев,шамари,боксови му мавав..
Мочав в црква, па излегов на балкунот од црквата и кога скокнав, седнав на грбот од сив волк, кој почна да трча заедно со мене.. Изгледаше како да го јавам Глупаво звучи али почуден сон од овој не сум имала.
се вратив во форма осаменост промена ќе расчистиш стар проблем нема значење, освем ако нема врска со реалноста ништо не значи ако не си гледала криминалистички филм, сонот значи страв и желба за бегство од проблемите последица од реалноста или е ситуацијата таква пред раскинување, или многу ти значи па се плашиш од тоа
Бев кај дечко ми.Преку ден беше.Малку беше чудно,зошто внатре неговата куќа не е таква. Седевме што седевме и овој излезе од соба,рече рекај малку.Јас океј.Гледам во собата негова патничка торба,но внатре алиштата на мајка му(сеуште се немам запознаено онака лично со жената ) Имаше прслуци нејзини,маици итн.Се врати тој а во рака држеше крајче од леб и мармалад на него. Ми вика земи,јади.Јас му велам ама не ми се јаде,сега уште малку ќе си одам.Тој ми вели што ти е,земи јади,нема да си одиш толку брзо.Почнав само да го лижам мармаладот. Тој отвори врата и во дневната седеше и јадеше татко му( и со него се немам лично запознаено).За да не примети татко му дека сум тука,овој ме праша нешто и ми се обраќа со бабо? (мислам дека нема баба,мислам никогаш не ми спомнал нешто за баба му ) Јас ќутев,не изустував ни збор.Одендаш се најдовме на масата јас повторно го лижев мармаладот,но и тој стави на моето тело и го излижа .Беше вкусно.
јас и мајками сме седеле во дворот и некоја девојка била кај нас и била роднина на соседите од друг град и имала дечко на другите соседи роднина од друг град,и донела кај нас 2 пара штикли едните црвени другите црни и двата со виски потпетици и ми кажала дека ако сакам можам да ги носам за излегување,дека ке ми ги позајми,јас сум ги пробала црвените и сум ги оставила на страна и гледам отпозади и фалеше делче на штиклата и и реков дека несакам да ми ги позајми,ако ми требат ке ги побарам ама пак ми се допаднаа црвените
сонував како сум седела со една жена и ми кажуваше еден телефонски броји го запамтив,и ми рече ете таму ви е украденото злато
Сонував како го имам мојот прв секс.Не ме болело многу, али ми течело мнг крв.После дечко ми ми кажал дека не ме скинал, и дека треба уште еднаш ..Али мене ми било страв и сум испаничила нешто, и сум барала совет од другарки да ми кажат дали сум скината или не..
На една програма има една емисија жири за стил има една жена која има убаво тело и ја нарекуваат секс бомба и сонував како јас и другарками сме оделе по модна писта и сме биле секс бомби што значи ова?
Јас сум сонувала како сум била со другарка ми и она заедно со мајка и требало да оди во Русија и после заедно со нејзе сме отишле да ја прашам мама дали може да одам во Русија со нив и мама ми кажала па добро чим ке оди мајка и можеш и ти да одиш што значи ова
Сонував како тој што го сакам ми делел убави комплименти.. (инаку реално не комуницирам со него веќе подолго време) Што значи?
Сонував како трчам да се качам во воз и се качив и чекав да се симнам во Битола и прашував еден човек дали ќе оди во Битола со црна шапка и долг капут и се симнавме ама не беше пруга туку асфалтиран пат се симнав кај кривината и имаше нагоре 2 патчиња едно на лево едно на десно со ситни камења и многу зеленило и човекот исчезна а јас се мислев по кое патче да одам
избор нормално е, би сакала тоа да се случи нема значење љубомора, поголема самодоверба можеби е од реалноста, можеби е како замислуваш или како си се плашела некој не ти мисли убаво избор, намалување на самодовербата и нормала тој те сака, непријатна ситуација
Сонував како со мажот ми во старата негова куќа не бркале духови и ги истеравме со крвчето што си го носам на мене, многу сме биле исплашени. Што би значело ова?
Бев во соба кај мене.И гледам од прозорецот во дворот мој имаше сцена и еден мој познаник зборуваше на микрофон.Имаше и толпа народ-се млади беа.Почна да грми одеднаш.Како што тие нешто зборуваа ќе загрмеше.Ќе кажат нешто ќе загрми.Одеднаш удри гром во близина,се исплашив.