Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Девојки два пати досега го имам сонувано дедо ми,онака само као демек иде кај нас дома седи и си оди.Иначе жив е,некој да ми каже што значи сонов?
    Фала однапред.

2. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Сонував как комшијата ми влегол дома со жена му ноќе сите спиеле ( а он не е женет) и ме извади од кревет и почна да ме мава затоа што сум играла фудбал кај него пред куќа :fubar: , и јас му враќав, го кубев,шамари,боксови му мавав.. :?: :|

3. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Сонував како кај баба ми сум бркала глувци. :?:

4. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.779
    Допаѓања:
    2.091
    Сонував како мајка ми била бремена и се карале со татко ми.. :^) Што значи?

5. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Мочав в црква, па излегов на балкунот од црквата и кога скокнав, седнав на грбот од сив волк, кој почна да трча заедно со мене.. Изгледаше како да го јавам :^) Глупаво звучи али почуден сон од овој не сум имала.

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    се вратив во форма :D
    осаменост
    промена
    ќе расчистиш стар проблем
    нема значење, освем ако нема врска со реалноста
    ништо не значи
    ако не си гледала криминалистички филм, сонот значи страв и желба за бегство од проблемите
    последица од реалноста
    или е ситуацијата таква пред раскинување, или многу ти значи па се плашиш од тоа

7. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Бев кај дечко ми.Преку ден беше.Малку беше чудно,зошто внатре неговата куќа не е таква. :?:
    Седевме што седевме и овој излезе од соба,рече рекај малку.Јас океј.Гледам во собата негова патничка торба,но внатре алиштата на мајка му(сеуште се немам запознаено онака лично со жената :) )
    Имаше прслуци нејзини,маици итн.Се врати тој а во рака држеше крајче од леб и мармалад на него. :lol:
    Ми вика земи,јади.Јас му велам ама не ми се јаде,сега уште малку ќе си одам.Тој ми вели што ти е,земи јади,нема да си одиш толку брзо.Почнав само да го лижам мармаладот. :D Тој отвори врата и во дневната седеше и јадеше татко му( и со него се немам лично запознаено).За да не примети татко му дека сум тука,овој ме праша нешто и ми се обраќа со бабо? :o (мислам дека нема баба,мислам никогаш не ми спомнал нешто за баба му :| ) Јас ќутев,не изустував ни збор.Одендаш се најдовме на масата јас повторно го лижев мармаладот,но и тој стави на моето тело и го излижа :$ .Беше вкусно.

8. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    јас и мајками сме седеле во дворот и некоја девојка била кај нас и била роднина на соседите од друг град и имала дечко на другите соседи роднина од друг град,и донела кај нас 2 пара штикли едните црвени другите црни и двата со виски потпетици и ми кажала дека ако сакам можам да ги носам за излегување,дека ке ми ги позајми,јас сум ги пробала црвените и сум ги оставила на страна и гледам отпозади и фалеше делче на штиклата и и реков дека несакам да ми ги позајми,ако ми требат ке ги побарам ама пак ми се допаднаа црвените

9. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сум седела со една жена и ми кажуваше еден телефонски броји го запамтив,и ми рече ете таму ви е украденото злато :?: |(

10. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Сонував како го имам мојот прв секс.Не ме болело многу, али ми течело мнг крв.После дечко ми ми кажал дека не ме скинал, и дека треба уште еднаш :o ..Али мене ми било страв и сум испаничила нешто, и сум барала совет од другарки да ми кажат дали сум скината или не..

11. funsunn

funsunn Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    7
    На една програма има една емисија жири за стил има една жена која има убаво тело и ја нарекуваат секс бомба и сонував како јас и другарками сме оделе по модна писта и сме биле секс бомби што значи ова? :)

12. sunygirl

sunygirl Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    8
    Јас сум сонувала како сум била со другарка ми и она заедно со мајка и требало да оди во Русија и после заедно со нејзе сме отишле да ја прашам мама дали може да одам во Русија со нив и мама ми кажала па добро чим ке оди мајка и можеш и ти да одиш што значи ова ;) ;)

13. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.779
    Допаѓања:
    2.091
    Сонував како тој што го сакам ми делел убави комплименти.. (инаку реално не комуницирам со него веќе подолго време) Што значи? :^)

14. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Сонував како трчам да се качам во воз и се качив и чекав да се симнам во Битола :^) и прашував еден човек дали ќе оди во Битола со црна шапка и долг капут и се симнавме ама не беше пруга туку асфалтиран пат се симнав кај кривината и имаше нагоре 2 патчиња едно на лево едно на десно со ситни камења и многу зеленило и човекот исчезна а јас се мислев по кое патче да одам :^)

15. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    избор
    нормално е, би сакала тоа да се случи
    нема значење
    љубомора, поголема самодоверба
    можеби е од реалноста, можеби е како замислуваш или како си се плашела
    некој не ти мисли убаво
    избор, намалување на самодовербата и нормала
    тој те сака, непријатна ситуација

16. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    доброволец да ми го протолкува сонов? :angel:

17. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Psychic? :angel:

18. Peperutche7

Peperutche7 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    23
    Сонував како со мажот ми во старата негова куќа не бркале духови и ги истеравме со крвчето што си го носам на мене, многу сме биле исплашени. Што би значело ова?

19. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Бев во соба кај мене.И гледам од прозорецот во дворот мој имаше сцена и еден мој познаник зборуваше на микрофон.Имаше и толпа народ-се млади беа.Почна да грми одеднаш.Како што тие нешто зборуваа ќе загрмеше.Ќе кажат нешто ќе загрми.Одеднаш удри гром во близина,се исплашив. :|

20. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    сонував дека сум имала мозолчиња на лицево и сум ги гледала и чепкала. :^) :^) :^)