Добро ...а што значи да се сонува братот на оној кој го сакате ?? Дека сте во врска со него , те. со неговиот брат ??
Сонував како сум била во Радишани ама било Недела и сум била во некоја продавница и жената ми кажала дека нема бус за да се вратам накај центар (било навечер) ии сум морала да идам пешки за да стигнам до друга автобуска станица каде што имало уште еден последен бус за назад. А јас сум и кажала као знам знам за тој ама нема шанси да идам (а знаев за тој бус од други сонови слични што сум сонувала каде што сум отишла до таа буска и секогаш ми се случувале лоши работи (а 2-3 пати го иам сонувано тоа како ми нема бус и сум идела до таа буска која што била како во шума и многу морничав, страшно). И после прошле некои момци со кола и женава ги застанала и бидејќи иделе накај центар им кажала да ме однесат и мене и ме земале со нив и сме прошле од таа морничавата буска кај што проаѓала 57А и сум се исплашила и едниот од машките многу силно сум го гушнала и не сум го пуштала и се разбудив.. Што може да значи сонов? Веќе 2-3 пати сонувам како стигам до таа буска (но овој пат не отидов до буската) и секој пат нешто лошо се случувало, ама не лошо као да ме повреди некој или да се повредам јас туку само имало заплашување од местото и од еден стар човек кој се појавувал и бил многу страшен....
сонувам како купувам бел фустан мислам невестински и во сонот и кажувам на една другарка дека сум трудна ама дали ке прифати таткото незнам хахахааха и после др дел од сонот кај мене во двор јас и мајка ми се криевме од еден пријател наш и куќата ми била многу поголема од колку што ми е и неш ко демек сум сакала дља си праам доле во подрумот клубче хахахахахаах е значи најредновна сум во темава
nemam kirilicno pismo pisuvam od tel. 1. Go sonuvav dedo mi kako stoi vo dvorot i jas se zatrcuvam kon nego i pocnav silno da go guskam i da mu kazuvam deka mn. mi nedostiga. (inaku pocinat e) 2. Sonuvav kako mi kazuvaat deka tatko mi pocinal i pocnuvam tolku silno da placam, da vreskam... odednas slusnav kako brci nekoja kola i kako so taa kola trebalo da go donesat negovoto telo. Istrcav nadvor i go vidov tatko mi kako izleguva od kolata, no mn. bavno se dvizese kako da bese povreden. se izraduvav sto e ziv, no mi kazaa deka tatko mi e izbrkan od rabota i bese mn. tazen.
сонував како јас и мм се капиме во валкана вода, и имало многу луѓе околу нас кои се давеле. ако знае некој да ми кажи што сонов ми значи!
1.Сум пливала во базен и околу биле сите важни личности (и машки ) во мојот живот и ме гледале како пливам а јас сум изведувала некои движења во вода не било онака обично пливање. 2.Сите сум ги убедувала дека можам да дишам во вода ама не ми верувале. 3.Вецето на другарка ми се претворило во преекрасен и луксузен, голем салон (не ми било јасно како станал толку голем кога немаат слободни простории) единственото нешто што останало било лавабото ама како златно било и украсено. Значење?
Сонував дека сум се омажила за млад што ми одговара на години Албанец што сум го запознала преку интернет на сајтови за запознавање,често среќавам таму Албанци,но јас сум против брак и врска со муслиман поради друга вера и други обичаи,во сонот тој се возеше со мене во бело комби во какво што сум се возела кога сум студирала во скопје секој ден,јас сум од Куманово,а сопругот во сонот е од Скопје и проаѓавме кај џамијата на Бит-пазар,но тој седеше до мене нез да покажува љубовно и интимно однесување и не бевме облечени во венчални облеки,туку најнормално,тој зборуваше со мене како во комби да се возиме и да не се познаваме,а не како да сме маж и жена што ќе живеат заедно цел живот,јас во реалноста сум против вакво нешто,па дали сонот има некое значење?
сакам да прашам да не знае некој што значи мртов човек да сонуваш и покрај него да има жена во невестински фустан??
несреќа неадекватност 1. ќе сакаш да се докажуваш 2. исто 3. поголема самодоверба проблеми 1 . ти недостига 2. не можеш без него промена убави зборови нема значење кавга
Сонов ми е од пред некоја недела ама не ми текнуваше на пасвордот и неможев да го пишам. Сонував како брат ми бил помал од мене(инаку имам постар брат) ,мајка ми не личела на мајка ми а јас сум била истата, сме биле во Битоа(имам роднини таму што воопшто никад ги немам видено) и требало да се враќаме во скопје со патнички комбиња но јас сум задоцнила и комбето тргнало сум трчала по него таман да се качам мајка ми ми затворила врата ,сум тргнала пешки (која будала би тргнала пешки?!ко на сон ) сум стигнала до пола пат и сум сретнала некојси магионичари или што и да биле знам дека се караа и едниот ми рекол трчај другиот ми рекол да застанам и сум застанала и почнале паак да се караат и ми рекле трчај додека не стигнеш дома (а сум праела се што ќе кажат) како што трчав стигнав до Градски Парк но не беше баш ист како што е , таму ми се прикажуваа слики од мене мајка ми и брат ми ,некој сеќавања незнам, и како да ми паднал камен од срце и ми олеснало сумм била целата насмеана и уште сум трчала . Значи нешто?
(ден пред да полагам) сонував како сум го решила тестот, сум си го ставила во папка и сум излегла од полагање. Фактички место да го оставам кај професорот, јас си го земав за мене. И после тоа се потресов дека нема да положам. Веројатно значи стресови околу полагање или не?
Мртов човек не знам што е и јас имам сонувано повеќе пати, а жена во невестински фустан е нешто неубо пази се од нешто. Така ми има кажувано баба ми би требало да е точно
Сонував како сум била во село, и над мене летало подобран и одма се појави авион и се чукнаја тие, и крилото од авионот право над мене паѓало, ама јас легнав на земја и се свртив настрана и се спасив некако и бабами и дедоми се спасија. А сестра ми спиеше во куќата, истрчав ја разбудив и и кажав што се случи.
Ја сонував тетка ми која е почината веке 3 пат. Сонував како ,,оживеала,, и сум ја гушкала цело време. После сум и објаснувала што како било додека ја немало. Таа ништо не ми збореше. Значење?
Минатата недела имав толку лош сон (кошмар) се уште неможам да се свестам. Сонував еден мој другар што е починат пред 5 години. Во сонот сум знаела дека е починат и цело време излегуваше пред мене и лошо ме гледаше како со омраза. Потоа некако цинички ми се смееше и сакаше раката да ми ја фати. Секаде ми излегуваше во спална во автобус каде и да сум била тој по мене. Се сеќавам кога ме допре за рака се разбудив како да беше реално. Како навистина да му ја допрев раката. Кога тој стоел пред мене јас сум почнала да ја кажувам молитвата „Оче Наш„ и тој почнал да се топи како свеќа и сум почнала да се крстам. Потоа одеднаш го снемало. Се разбудив и потоа не заспав повеќе. Кога и да продолжев да спијам сонот продолжуваше онаму каде што бил прекинат.