Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Што значи да го сонуваш братучед ти кој што ти вели дека си се променила и дека не го поздравуваш повеќе? :?:

2. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    513
    Сонував како било ноќе и сме биле јас и уште некои другари и другарки во училиштето и сме седеле на клупите што се надвор. И сме сакале да си одиме ама во куќата што е спроти училиштето имало некакво чудовиште и ни било страв. Јас сум сакала да ја викнам мајка ми да ме земе, или да си викнам такси, но другарка ми рекла дека ќе викнеме две таксиња и пола деца што сме биле таму во едното, пола во другото. И така сме се качиле во таксито јас и некои другарки ама кога тргнало таксито сум видела дека тие всушност не се моите другарки туку некои други луѓе, а и таксито тргнало во друга насока. Потоа јас сум испаднала од таксито и сум почнала да одам пеш и наеднаш сум почнала да летам :$ (инаку и порано имам сонувано како летам)

3. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    стрес, сакаш слобода
    не сакаш промени
    поголема самодоверба
    меѓу вас е готово.нема назад

На Sunny-Boyd и LittlePinky им се допаѓа ова.
  4. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Сонував како сум требала да идам кај на дечкоми сестра ама требало дечкоми да ме чека но јас порано сум пошла и не му се јавив појдов сама кога влегов во зградата целата зграда се реновирала била разбутана и имало 2-3 деца и јас сум се иплашила од децата сум се вратила назад , но пак појдов и децата ме нападнаа сакале да ме убијат и сакале да ме бутнат од зградата а надоле како дупка имало и јас ми беше страв да не ме бутнат сама сум рипнала и тие пак се симнале доле кај мене и тогаш се разбудив

5. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    сонував како доаѓал кај мене конечно дома го чекав така со некоја песна у позадина дојде со бела кола облечен у бело и јас трчам да ја искл песната и доаѓа он тка пружа раце насмеам и јас викам кај си ти знаеш ли колку те чекав вика еве дојдов и таман дојде до мене се доближи се разбудив хахаха
    а нели на празник сонови не се исполнувааат?

6. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    По спонтаниот абортус што го имав лани, по некое време сонив еден човек во бело, по градбата се гледаше дека станува збор за маж, му се гледаше само долниот дел од телото, лицето не му го видов, до над колена можев да го видам. Носеше стари римјанки,оние старите влечки како некој светец или кој знае шо ќе да беше, војник нешто, се наведна и пушти едно малечко девојченце да дојде накај мене. Малечката истрча, ме гушна, така детски, ептен невино. Бев пресреќна. Потоа се заврте кон човекот што ја прати да ме гушне, очигледно таа можеше да му го види лицето, но јас колку и да гледав угоре да му го догледам ликот на човекот не можев. Ја молев да остане да се гушкаме уште малце, но таа се врати кај него. Само тоа го запомнив, трчаше кон мене насмеана, гласно се смееше, силно ме гушна, како што знаат малите деца да гушкаат, се сврте и со истата ведрина истрча повторно кај тој што ја пушти. Кога ја подигна во раце, се свртеа и се изгубија во една бела магла. Додека не се оддалечија од мене нејзината смеа одекнуваше насекаде околу мене како ехо. Кое беше девојчето, кој беше тој непознат човек што не можев ни лицето да му го видам, до ден денес не можам да си објаснам. Само едно знам, дека бев пресреќна кога ја слушав како весело се смее. Прашував по блиски што може да значи тој сон, другарки но сите креваа раменици. Ако знае некој што може да означува овој сон нека напише. :)

7. rikulalala

rikulalala Активен член

Се зачлени на:
    30 јули 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Ова утро на сон еден женски глас ми рече: Ти ке го видиш и господ и ѓаволот... Толку беше од сонот, не видов никој само тоа слушнав. Што чудо може да е ова??? Се надевам денес духов ден па не се исполнуваат... Ве молам за одговор, Поздрав.

8. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    оди в црква и ако се повтори пиши ми ЛП
    може да е поврзано со абортусот, ради девојчето и смеењето
    не мора да значи, инаку многу ти значи
    стрес

На Nana19 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    стрес[/quote]

фала многу psychic што би правеле без тебе :inlove:

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.778
    Допаѓања:
    2.091
    Што значи на сон двајца мажи да се бакнуваат? :o :D :tmi:

11. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    ке може ли некој да ми го објасни значењето на сонот..инаку сонот го соонував вчера вечер ден на сам духовден.Значи вака го сонував татко ми како плаче инаку беше гол и не плачеше на глас само солзи му течеа ништо не ми прозбори само ме гледаше и плачеше...( да појаснам татко ми е починат)
    Ви благодарам многу

12. Oki777

Oki777 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    5
    Сонував како езерце ама замрзнато и наеднаш едно делче се отвори и во исчекување бев што ке излезе, излезе еден голем прекрасен светло син делфин, луѓето наоколу почнаа да бегаа, а јас им реков дека треба да бидат среќни дека не излегла ајкула туку делфин, и потоа како некоја жетва да имаше, како слама наредена во редови, јас и другарка ми требаше да работиме... делфинот не можам да си го извадам од памет и не можам да ви го опишам.. според мене сонов е многу симболичен :)

13. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Сонував дека другарка ми имала СИДА. :tmi:

14. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    1.Што значи некој да ти побара цигара и да му дадеш ?

2.Како сум отишла кај козметичар на чупање и кога се погледнав не бев воопшто задоволна ме направиле за никаде

15. sweetgirl1106

sweetgirl1106 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    109
    Сонував како едното око левото мислам ми отишло доле и ми било само бело многу беше језиво.

После сум била во школо и сум немала пари да си купам јадење и сум барала..

Што значи ова? :)

16. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    недостиг, нерасположение
    1. ништо 2. помала самодоверба
    нема значење, ти се измешало нешто
    да, желба за слобода, одмор, бегање од реалноста, но и награда заработена со мака
    оди в црква и запали свеќа, може да го сонуваш затоа што ти недостига, ама сонот не е случаен
    намалена женственост

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  17. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Сонував како едно дете кое порано го свигјав кое отиде во австралија-сме биле заедно најдени и само ми рече "те сакам али тоа е " а ја во сонот сакав еден друг т.е. тој што сега во реалноста го сакам :D и што значи ако го сонуваш тој што го сакаш како сте многу блиски (не се бацувавме) а во реалноста не сме олку блиски?? :lol: 8)

18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема значење, мешавина од минато и реалност

19. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    една моја другарка ме сонувала како сум шетала со неа и поминал еден што се иам мувано а он не ме ни рецка коа ке ме види ни ништо а у сонов поминал покрај нас и ми рекол здраво дали нешто значи или не..?

20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Бидејќи не стигнав деновиве да прашам, сега ќе прашам за неколку сонови.
    Прво, што е да галиш мали мачиња?
    Второ, да си ги бричиш нозете?
    И трето, најчудно што сонував, сум имала бебе ама не сум била бремена и сите се чуделе кога сум го родила, не знам дали било машко или женско, но знам дека цицало од мене и сум чувствувала болка во градата додека цицало. Знам дека бебе не е убаво, а сакав деновиве да направам ехо на дојки бидејќи ме болеа жлездите под пазувите, па се загрижив малце. :?: