Дали некој знае што значи.... ??? За време на цел сон ми се моча и цело време барам барам WC нигде не е отворено, дури ни во трговските CM и т.н... и на крај од сонот наоѓам шоља на партизанска. во средината кај тревата. Ама гужва, многу луѓе, ама јас сум си седнала и сум се измочала конечно
sabajlevo se sonuvam so crno sveceno fustance kako bozem se spremam ke odam vo grad vikam edno devojce da mi ja pegla kosata i samo se gledam so toa fustanceto i posle resavam da ne go nosam toa da se oblecam nesto poednostavno ,a posle kako na nekoe mesto nekade sijalici spakovani vo kutii ................ molam za odgovorrr .........
Сонував како сум собирала полжави бидејќи ни требале со другарката за на факултет , и јас сум собрала и за разлика од тие ползави што јас ги знам и што не можам да ги гледам, овие воопшто не личеле на ползави и нели полжавите се јадат и јас сум ги изела. Сонов некако ме зачуди што би можел да значи ?
Го сонував другар ми кој веќе пола година го немам видено ни сум во контакт со него. Бил дојден овде и не ми обрнувал ни внимание ни се поздравил со мене. Значење?
Сонувам како јас и уште две женски со мене,не ги знам и брат ми шетаме и се договараме дека ќе одеме, и јас застанувам да проверам колку пари имам во новчаник,кога сум го отворила новчаникот парите сите се разлитуват на сите страни,и јас почнувам да ги собирам, ама пола неможам да ги најдам, двете женски одат напред а брат ми останува со мене да ги бараме парите и после долго барање ги најдуваме ?
Пред неколку дена сонував сон окоу 1 по полноќ, некоја жена во црно која ми личеше на старата соседка почна да ми чука по стаклото од вратата и исчезна со голема брзина , јас истрчав од кревет и ја видов стави 3 црни пердуви на влезната порта надвор , да напоменам таму имавме украсено венец за свадбата на брат ми која беше пред неколку дена. Некое значење има сонов? стварно се исплашив
сонував како се шетам со неколку мои другарки и едната од нив почна да оди многу горделиво,ептен почнала да се занесува и јас сум си велела ако може она која е никој и ништо можам и јас и некако сме се натпреварувале дури ама оваа многу се занесувала демек некоја е
сонувам како се наогам на голем брод на некое море-океан со мајка ми татко ми и брат ми .тие пливаат а јас си лежам на бродот бидејки незнам да пливам ,и наеднаш како големи бранови надојдоа и ги снема моите ,ги барав ги барав и неможев да ги најдам
Двајца луѓе ја сонувале мајка ми , едната како нешто и дужела пари , а другиот како во камион иде накај неа , а она била во некоја стара куќа и и носел бетон ...
sonuvam kako odam vo bizuterija nekoja i od tamu ukradov obetki kako srebreno so mnogu ubavo kamenja molam za odgovorrr
Сонував како некој човек ми дал новогодишен подарок. но јас уште пред да го отворам сум посакувала да биде касичка мала. и кога го отворив видов дека е каса и се израдував??
сонував како некој нишанел со пиштол кон мене и ме погодил трипати во главата па бев заврзана со завој и ја осекав тешка главата а не ме болеше, едно време лежев со преврзаната глава потоа како да бев во гужва ми личеше на прославата од наработа, и ја чекав директорката да ми ги извади куршумите. ( директорката е многу разбрана личност и сите наработа знаеме дека имаме во секое време подршка од неа) ве молам пишете значење!
Го сонував братучед ми како дожол со неговиот сив голем автомобил и влегол на портата кајшто седиме јас и татко ми,јас на портата сум го пречекала и тој бил многу насмеан затоа што јас сум му симпатична,потоа одеднаш се најдов во станот од мојата покојна мајка кадешто никој не седи и струјата о водата се исклучени веќе со години и таму во спалната соба одеднаш се појави комшиското мало девојче заедно со уште многу нејзини другарки и од училиште и од маалото кадешто седиме со девојчето и и правеа игра печено прасе со неа кога ја нишаа така и пееја и јас бев многу среќна бидејќи одамна ги немав видено ниту братучед мки,ниту девојчето и нејзините другарчиња!А,пред два дена јсс бев со татко ми во тој станот од мајка ми за да извидиме има ли таму некои проблеми!Има ли сонот некое значење?