Одамна не гледам турски серии. Интересни беа на почеток кога прв пат се појавија на наши телевизии, сега веќе се е веќе видено. Растев со шпански серии и секогаш ќе ги сакам зошто ме потсеќаат на едно посебно, безгрижно време. Единствено онаа со докторот ми е добра турска серија моментално но ја гледам ретко, кога ќе ја фатам на тв или кога ми е досадно.
Јас имам 26 и гледам и сопругот има 27 гледаме заедно кога е дома. На која телевизија гледате најмногу? Јас на Сител гледам најточни се со синхронизација.
aman veke od tie turski serii treba da gi ukinat ili edna vo nedelata ,jas tv ne ni gledam, ,na sekoj kanal samo toa ima preterano e
treba od se po malku i site zanrovi ,zosto samo amerikanski,i spanskii demek samo tie se ? moze i ruski,svedski, germanski britanski itn a ne samo turski,pa turski, preterano e
Што ти сметаат Турските ако не гледаш тв? Ако имаш Фокс канали на нив глеј Американски/Британски или други серии на интернет.
pa mi smetaat zosto samo turski davaat ,zatoa i ne gledam tv ne e ist kvalitetot koga gledas na tv i na internet sto davaat na tv (makedonskite kanali) osven turski serii? serii sto gi gledaat babi i dedovci? koga i da vlezam u dnevna se iskuklile baba i dedo pred tv , eci tv ,i samo kukaat,placat, lelkaat vo tie turski serii ,nisto drugo, vo red e edna serija ama se toa pa toa e krajno preterano jas nemam nisto protiv turcite, imam gledano na net turska serija gift ama toa bese dobra serija, a ne ova gubre so milion epizodi sto davaat po cel den na tv
На постарите им се интересни бидејќи го исполуваат времето,не мора да читаат само слушаат.Да не се сите турски серии квалитетни,но има далеку и по неквалитетни американски,германски,руски,шпански.Секој гледа тоа што му одговара.Дури и Латинска Америка и Шпанија ги сихронизира туските серии и се далеку по гледани од некои нивни серии.Ја спомна The Gift,да прекваллитетна серија е ама е снимена за Netflix и сигурно со огромен буџет,додека еве на пр.Девојка од село нема сигурно ни 50% од буџетот на Gift.Секој нека гледа тоа што сака.
vo red toa ,mene zborot mi e e deka samo turski seriii ima a toa so sinhronizacija na makedonski mi e posebno bezveza, poubavo e koga slusas tug jazik i citas prevod kazi mi mk kanal kade davaat germaski,ruski bilo kakvi drugi serii oven turski pa da imame izbor za gledanje aa ne samo gldaj sto sakas kako da gledam koga nema? ne zboram a net tuku za mk kanali
Има канали кои даваат и други серии не само турски.Отвори на Google побарај по програмите на каналите и ќе видиш.Алфа ја дава Игра на судбината-српска,Телма ја дава Вавилон-германска идр.
@mssuniquee Ја гледаш ли Evlilik hakkında her şey? Мене моментално ми е омилена серија заедно со Sadakatsiz.
Моментално само Yargi i Ask mantik intikam ги гледам, едвај и тие Но на фрагмани ми се чини интересна. Вреди да се гледа?
Вреди ептен. Опфаќа многу сфери од животот, правата на жените, неверства, разводи и слично. Модерна серија е, има премногу тажни, а во исто време комични сцени Те прашав оти знам дека имаме сличен вкус за турски серии.
Јас ја гледам Sadakatsiz. Асија ми е одлична. Не можам да ја заборавам сцената кога отиде на гости кај родителите на Дерин, им кажа дека ќерка им е швалерка на маж и, трудна, стана и им посака добра вечер и си замина. Кралица, мртва ладна