И мене ми е овошен ден денес, 4 ти исто така едно кило симнав уште после вториот ден . Кај тебе како е ? 4/30 Доручек банана Ручек смути Вечера супа
Lugje pomagajte..Samo greski.Se iznajadov cips denes a trebase skroben... Ne jadev nisto za rucek osven cips,milka kolace,1 oreo i uste cips...Mislam deka ke puknam.Se iznapiv i voda..Utre mi e jh inace ne se poznava deka sum oslabena vagata pokazuva 2/3 kila ali nez dali e tocno..Vekje sum povekje od 3 nedeli i nema rezultati sigurno e poradi greskite.Sto da pravam? Da pocnam od pocetok? Mnogu mi e krivo sto nema rezultati zaradi gluposti... Za vecera planiram varen kompir... Isto taka dali nekoj ima zgreseno nasabajle namesto ovosje da jade nesto drugo? Mi se ima sluceno 2 pati... Pod stres na rabota nemozev da jadam ovosje i posegnav po prvoto blago... Ubavo izracunav sega...ne se 3 tuku se 5 nedeli..Neznam sto da kazam razocarana sum vo sebe...
Zdrávo. Skoro mesec dena sum na dietava ne super se osekam. Ne se meram i nema da se meram uste bar mesec. Vcera ovosniot den ok si go isterav. Denes trebase da mi bide proteinski den, no jas bev so stomacni grcevi , dijarea i povrakanje i cel den sum na dvopek. I sega neznam dali utre da prodolzam skroben, ili pak proteini?
Fala ti mnogu Utre kako sto rekov ke drzam jh pa ke vidam moze ke napravam pauza ama nema da jadam celo vreme nezdravo neznam..Nekoj ima drug sovet nesto?
Мамици многу ми се јаде , помина 4 ден овошен Доручек банана Ручек 150 гр јагоди Вечера два тањири супа Ми кркори стомакот два дена Некој од вас еднаш ми пиша дека нема да ослабам 5 килца зошто многу се јадело во диетава. Јас некаде грешам.
Си оечеме домашно лепче во пекач , па мириса цел стан , лиги ми течат до колена. Ми иде да си станам да си намачкам ајварче и сиренце и да си се вратам у кревет . Одма ќе заспијам а не вака да ве трујам Утре протеински ден , 5 ти ден Ќе бидам излезена и брзо ќе помине доручекот ама затоа за ручек имам од денес спремно свинска кртина , супа и додека се спремам за тоа си викам да не е подобро јајца да си каснам и така не обожавам многу месо . Ајде пишувајте нешто , поледно ќе ги преживееме деновите.
6ти ден Д:Портокали Р:Гравче во тавче и салата В:Салата и некое лешниче ( не се јаде грав навечер ) 78.5кг
И јас вчера овошниот супер го поминав. Вагата утрово покажа минус 2кг, пресреќна сум. Денес 5/90 протеински. П:смути Р:пилешко дробче и супа(ама порано ручав оти цревата ми кркореа, и малкуу печено пиле апнав ) Ама за вечера изгледа ќе грешам, бидејќи повикани сме на вечера па неможеме да откажеме.
И мњне протеински петти ден Доручек банана. Цеден портокал ужина Едвај чекам ручек свинско со салата и супа
Женски, како се организирате со работа? Од сабајле јас овесни јадам за да ме држат до пауза. Каква комбинација би правела за насабјале и за пауза на раб, што да внесувам до ручек?
Kako sto rekov denes ke drzam jh den ama za dorucek jadev 2 tostovi malecki posle jadev 1 mini pop kejk 1 sladoled 1 kocka cokolado... za rucek ke jadam banicka so meso znam deka treba samo posno ama samo toa imam doma.Za vecer ke jadam ili sladoled ili kolace nekoe i 1 kocka crno cokolado.
Isto taka dali nekoj jade spageti so sirenje ili kaskaval? Toa mi e omileno i sekogas koga treba taka gi jadam.Mnogu gresam?